![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağrıyan Yanlarımı Sende Bıraktım
Ağrıyan yanlarımı sende bıraktım Ne olur çek çıkar beni bu karanlıklardan Tuz basmadan yaralarıma, Ağzımın kuruduğu *******de Bir bardak su gibi gel Her eylül sonrası Aşkına küstüğüm caddelerde Yürüdüm yorgun adımlarla Kimseye kırılmadan kendimden başka Hangi dökülen yaprağını ezmişti ayaklarımız Kederi yüzüne vurmuş eylül akşamının Güneşin son hükmüdür denizlerdeki Doğuşudur yapraklarının sarısına yağmur suyu bulaşan O hüzün mevsiminin Bu vakitlerde sararırsın sen hep Hep bu vakitlerde çalmışlardı aşklarını (Yahut bırakmamışlardı sana çalınacak bir aşkı) Şimdi nerede görsen o ateşi Kaçıyorsun patlamaya hazır bir dinamit gibi Ne zaman bir çift el uzansa ellerine Korkuyorsun tutmaktan o sıcacık beyazlığı Tutulmaktan daha doğrusu bir imkansıza En çok kederine vurulmuştuk biz o aşkın Nefes almayı bile şiirleştiren güzelliğine Karanlığa sızan ince bir ışık gibi duruşuna Şimdi en çok da unutmak koyuyor adama Unutulmaktan da çok Boğazım düğümlenmeden söyleyebilmek Hüzün makamındaki o şarkıyı Kısacası korkuyorum ben aşık olmaktan Aşksız geçecek bir ömürden korktuğum gibi en az... Melih Coşkun |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|