|  | 
|  | 
|  04-10-2009, 03:58 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bilemezsin Senden önce ne hayatlar yaşadım ben. Sen yokken, tanımazken... Şimdi çıkıp geldin bir peygamber gibi Vadediyorsun bana cennetini. Birkaç kez kıyameti yaşadıktan sonra, Cenneti beklemek kolay mı? Mümkün mü acaba? Sevebilir miyim seni? Şu an bildiğin gibi... Gözlerinin gördüğüyüm ben. Ötesine gidemezsin. Belki de istediğin kişi gibi görmek beni Dokunmak istersin bana. Yaşatmak istersin iyi niyetini. Yaşadıklarım bende saklı Açamam sana yüreğimi. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:58 PM | #2 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir Aşk Mektubu Yüreğimin ne olduğunu bilmediğim huysuzluğunda, duygularımı dizginlemeye çalışırken, sana çala kalem bu satırları yazıyorum. Kapısından kovulan ev sahibinin merhametinden umudunu kesen ve her yanı kan revan içinde olan köpek gibi gecenin ayazında sensizliği yaşıyorum. Kendimi kaza yapmış otobüsün can çekişen yolcularına benzetiyorum.Sana gelmeye güç yettiremiyorum. Kendime buzdan kaleler yapıp aşka meydan okumaya çalışırken; senin sıcak gülüşün karşısında bütün dünyamı sel sularına kaptırıyorum; çaresizlik içinde boğuluyorum. Şimdi suların içinden çıkan baygın bedenimle hayat öpücüğünü bekliyorum.Sensiz yaşayamıyorum. Seni bir damla yalnızlığıyla yaşarken, biriken gözyaşlarımda kuğu beyazlığında hayallerini yüzdürüyorum. Biliyorum söz tükenir; geride yaşananlar kalır.Dilimde cümleler duygularıma son noktayı koyarken, sana yaşattığım mutsuz paragraflar için özür diliyorum. Seninle yaşamış olmamdan dolayı sonsuz huzur ve mutluluk duyuyorum. İnan içimi burkan, hüzün ve gururla gözlerimi ıslatan bir duygu sağanağısın. Seninle sırılsıklam bir hayat yaşıyorum. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:58 PM | #3 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir Çığlıktı Yalnızlığım Kar tanelerinin önce kendileri üşürmüş Yağa yağa titrermiş yalnızlığın ortasına Sessizliğe düşerken soğuğa ve ayaza Sesimi duymadınız beni mesut sandınız. Bir çığlıktı yalnızlığım hepiniz sağırdınız. Karanlığın içinde yalnızdır beyaz orkide Lekeliydi saatler ve üstüme döküldüler Kirlendi gözyaşlarım sesimi duymadınız Beni bahtiyar sandınız üzerime yağdınız. Bir çığlıktı yalnızlığım hepiniz sağırdınız. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:58 PM | #4 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bir Otobüs Dolusu Şahit Korkuyla ördüğün duvarları cesaretinle parlatacaksın. Dikenle sarılı bedenini kanatmaktan korkmayacaksın! Her kan damlasından ölüme ve hayata sarılacaksın! Ölümden sonra yaşamak adına tanıklar arayacaksın. Koskoca bir otobüsün önüne atlar gibi yaşayacaksın. Heyecan ve aşk kefenini giymekten korkmayacaksın. Kendini aşarak, benliğinden koparak çoğalacaksın. Kar üzerine düşerken kader damlaları üşümeyeceksin. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:58 PM | #5 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Biteviye Elma ağacının gövdesinde, Binlerce sürgün, Binlerce cennet bahçesi yeşerdi. Elmalar yere düşerken Gökyüzü, Dilim dilim kesildi. Yeryüzünde kan dökücü insan, İlk defa günaha girdi. İnsana ait ne varsa Bir kibrit çöpü gibi kırılıverdi. Elmaların kesif tadı, Bütün bedduaları besleyiverdi. Biteviye acılar Biteviye dertler Elma ağacını, Ten tapınağına dikti. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:58 PM | #6 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Biz Fukaralar Bozuk para gibi döner başım Alnıma nedense hep yazı düşer. Bana gönül sermayesinden Maalesef metelik düşer. Fukaraya karın gürültesinden Gönül zenginliği, yürek tokluğu Zengine en şaşalısından Her yerde yaşama hakkı düşer. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:58 PM | #7 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bu Şiir Böyle Bitmiyor Dünya aleyhimize dönüyor sevgili. Baskıcı yarınlar önümüzü kesiyor. Abanıyor üstümüze zindan *******. Feryadımız tunçtan göğü delmiyor. Bu dünya bizden ne istiyor sevgili. Birbirimizi sevmeyi yasaklıyor hep. Yüreğim avucumda sevgi dileniyor. Dualarda buluşuyor ellerim ellerinle. Bu şiir bitmiyor bitmemeli sevgilim. Yetmiyor susmalar aşkı anlatmaya. Coşkular kalbimden kopup geliyor. Parmaklarım kırılıyor mısralarımdan. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:58 PM | #8 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Burma'nın Sokaklarında Yaşanılan bir direnişti Burma'nın sokaklarında Kanım donmuş akmaz olmuştu damarlarımda Bir kurşun jilet misali tenime değdiği bir anda Sanki tüm kirli eller, emeller dokunmuştu bana. Ve bütün insanlar yüz çevirmişti inançlarıma. Tek ölüler, ölüm isteyenler gülümsediler bana. Bir ülke olmuştum taşla toprakla koşarcasına Yaşanılan bir direnişti Burma'nın sokaklarında Biriktirilen inanç kırıntılarıyla ayak izinin altında Kendi kendini yok etti gururunu çiğnedi aslında Halkın isteği ise bu değildi güzelleşmekti oysa Ağlıyorken gözyaşlarımdan vuruldum bir daha. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:59 PM | #9 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Bütün Yıldızlar Sensiz Akşamlarım jilet sensiz kanamalarım duvarlara fışkıran silüetin Bir gölge düşer odama gül yüzünden kaçan bülbül suretinde Kanım dökülür seninle seviştiğim çarşaflara; ölüm, aşka karışır Yıldızlar sensiz karanlık sulara düşer bir beyazlık kana bulanır. Aka aka sabahı eder sensizliğim damarlarımda ecelin dolaşır Bütün gece rengi değişir aşkın gül yüzüne şafak kızıllığı bulaşır. Kan çiçekleri büyür sensiz akşamlarımda canımla beslenerek Ne dualarım yıldızlara kavuşur ne yağmur senden bir iz bırakır. Osman Demircan | 
|   |   | 
|  04-10-2009, 03:59 PM | #10 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Caddelerde Bugün gezdim şehrin karanlık caddelerinde. Düştü kayboldu gölgem kaldırım taşlarından. Ruhumu en ıslak zemine ezerek vurdum da Çıkmadı bir tık bir nefes asılı kaldım gecede. Sokaklarda arabalar ateş böceği yüreğimde. Kurtulamadım kaldım tutsak mezar yerimde. Her yanım öksüz her acım şehir çöplüğünde. Şehir mazgallarından aktı kanım caddelerde. Osman Demircan | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| 
 |  |