![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hercai Menekşe
Ben hercai menekşeyim sevgili... Kızgın güneş yakmaz bedenimi... Kar altında kalsam hiç üşümem... Yazın pembe kışın mor renkteyim... Ben kardelen sevdalısı hercai... Yaz sıcağında bedenim solmaz... Kışın kar altında yaprağım donmaz... Renklerim seninle iken sararmaz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Herkes Sevsin
Bahar var bende artık Herkes bilsin seviyorum Kıskanırdım eskiden aşıkları Şimdi bende aşığım çılgınca Dilerim Allah'tan herkes sevsin Gözlerim artık ıslak değil Elimde şarap değil çiçek var Gönlümdeki yaralar kapandı Artık çiçekler açıyor kalbimde Dilerim Allah'tan herkes sevsin Gökyüzü daha bir mavi sanki Kuşlar aşk nameleri söylüyor İnsanlar sanki beni tebrik ediyor Elimde ıslak mendil değil çiçek var Dilerim Allah'tan herkes sevsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herkesi Dost Sanmayın
Bu diyardan, kalkıp gidesim geliyor Hayatımı en başından silesim geliyor Kalbim diyor amma ayaklarım duruyor Üç kuruşluk bedenleri yakasım geliyor Topunu bir an da yok edesim geliyor Kalbim diyor amma ellerim duruyor İnsanları canımdan öte sevesim geliyor Hepsini dost gibi sıkıca sarasım geliyor Kalbim diyor amma kollarım duruyor Gerçek dostların yanına gidesim geliyor Mezarları açıp yanlarında yatasım geliyor Dilim diyor amma bedenim duruyor Siyahii der, insanların ilk içini tanıyın Herkese dost diyerek şiirler yazmayın Gün gelipte Siyahii gibi hiç ağlamayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hırsız Var
Hırsızlar var her yanımda Hele biri var ki aralarında Küfürüm sadece o hırsıza Tüm duygularımı, hislerimi İçimde ki gençliğimi çaldı Güleç yüzümü aldı ve gitti Geride hüzünlü çizgiler kaldı O parlayan gözlerim nerde Artık morluk ve şişikler kaldı Bende olan herşeyimi çaldı Beni sabahlara kadar ağlattı Hayata küfür etmemi sağladı Artık hiç birşeyim de kalmadı Hayata bağlılığımı aldı ve kaçtı Tasavvufi kalbim isyana daldı Titrek eller ve ayaklarım kaldı Solmuş bedenim, ak saçlarım Bir de hayata küsmüş hislerim Sadece kalbimi isterim senden Ölü bedenimi hayatta tutan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşçakal
Sonunda bitti karanlık düşlerim Senin aşkındı onlara hayat veren Kaç git bu bendenden uzaklaş artık İstemiyorum sevmiyorum seni anla Yok etme bendeki sevgi denen hissi Ben yalnızlar limanındaki sessiz şair Sözlerle değil kalbimle söylerim sevgimi Utanırım anlatamam sana olan hislerimi Ben anlatamam ama sen anlamalıydın Ciddiye dahi almadın beni bir kere olsun Bana hiç seni seviyorum da demedin Bir oyundu bizimki eğlenceli olmayan Seni seviyorum diyordum her sohbetimizde Her sözüm aşk ile başlıyordu sana karşı Senden bir kıvılcım bekledim her zaman Bendeki bu aşk dolu bedeni yakması için Ama nafile idi bu umutsuzca bekleyiş Ben karanlıklara mahkum olmuş bir zavallı Ben güzelliklerden anlamayan hilkat garibesi Ben aşkı asla bulamayan zalim bir hayat Aydınlık düşleri olmayan zavallı bir ruhum Sen ise eşsiz güzellikte ki aşkım Beni hiç sevmeyen asi sevgilimdin sen Düşlerimdeki en güzel siyahı sen verdin Seni sevmiyorum değil evet seviyorum Ama bendeki bu masum aşk bana ait Senin kalbindeki güzellikleri elde edemez Bir gün birini sevmen dileği ile hoşçakal Eğer bulursan gerçek aşkını haber ver Sana en güzel aşk şiirini yazayım Senden bile daha güzel olacak bu şiir Çünkü içinde sen olacaksın her kelimede Bir de seni kendine aşık eden saf bir ruh Bırak beni artık bendeki hayallerinle Seni seviyor hala bu asi ve zavallı ruh Ama artık seni istemiyor bu harap bedenim Onun için hoşçakal Gece Güneşim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşçakal Ben
Hoşçakal yarınım belki gelemem Belki de güneşi asla göremem Yıldızlara bakıp hayal edemem Bende ki resmine bakıp gülemem Ondan başkasına yarim diyemem Hoşçakal yüreğim artık sevemem Aşkı kendime oyuncak edemem Yarim olmadan huzura eremem Gönlümde başkasına yer veremem Ondan başkasına hasret çekemem Hoşçakal ruhum seninle gidemem Seninle iken sevdamı terketmem Kendime eziyetten vazgeçemem Dinmeyen duygularımı silemem Ondan başkasına gönül veremem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hu De Dua Et
Sorma be derviş niçin ağlarım Ben aşkım için gönlümü dağlarım Hu de dua et kavuşmam için yare Bir kere olsun görmedim nur cemalini Ama hep duydum ağızlarda ismini Hu de dua et mahşerde öpmek için elini Kokusu güllerin en güzeli imiş Amine onun kutlu anası imiş Hu de dua et görem bir kere Cennet ile cehennemin yolunu bilirmiş Sırattan ümmetiyle birlikte geçermiş Hu de dua et bizde geçelim Anladım sen Hızır'sın ama ne çare Hüda istemezse görecekmiyim bir kere Hu de dua et Hüda bizden razı olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Huzur Diliyorum
Kim iyi kim kötü şimdi biliyorum Allah'tan sadece huzur diliyorum Artık gerçek dostlarımı tanıyorum Allah'tan sadece huzur diliyorum Hiç kimseden birşey istemiyorum Benden çalınanları aramıyorum Benim dediğim olsunda demiyorum Allah'tan sadece huzur diliyorum Ben geceyi ben güzndüzü istiyorum Ben acıyı, ben tatlıyı istiyorum Ben artık yaşama dönmek istiyorum Allah'tan sadece huzur diliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Huzurluyum
Sonunda huzuru buldum ruhumda Bir anda oldu anlayamadım dahi Nerede idin bu kadar zamandır Niçin şimdi buluyorum ki seni Saklanmıştı belli ruhum içinde Zamanı doğru zamandı bekledi Çaresizliğime isyan ettiğimde geldi Kendime zarar vermemi engelledi Bunca zaman isyan vardı bende Beni seven yokmu bu kürede diye Artık huzur var tüm bedenimde |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzünlenme
Boşver hüzünlenme çiçekler solar Sonra güneş başka yerde doğar Bakmışsın bahar kış gibi kokar güzel olan her şey o anda kaçar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|