![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eyvah ki Halimize
Ben taşra da doğmuşum bir dostluk çemberinde Ne bilirdim ki bir gün bu koskoca şehirde Ne riyalar tanıyıp rezillik bulacağım Görüp kötülükleri şaşırıp kalacağım Korku sarmıştı beni “benzer miyim onlara” Çıkar için bir pulu değişip insanlara Gözlerde acı yalan ardında çıkarlar var Kimine bol gelirken kimine oldukça dar Arkanı dönüversen dedikodu çarkları Başlarlar mesaiye yapışır çamurları Ne korku kalmış Hak’tan ne de sevgi yürekten Manalar madde olmuş ümit kesmiş rahmetten Çocuk baba tanımaz saygılar çoktan kayıp Baba ise çocuğa anlatmaz “nedir ayıp” Ne terbiye verilir ne dinin kuralları Revaç da bir yerlerin “kırmızı noktaları” Ahlak çaresiz kalmış kimseye geçmez sözü Melanet kol gezerken kızarmıyor ki yüzü Yarabbi! ..Bu ne pislik ne bu alemin kiri Ölülere fatiha, nasipsiz kalmış diri Mahlukat şikayetçi, suçlu yok ortalıkta Yer değişmiş vitrinler tur atıyor sokakta Kahkahalar boy atmış, ağlamak gerek oysa Eyvah ki halimize “EYVAH Kİ HAYAT BUYSA” Kalmamış sevgilerin içinde çöl sıcağı Fuhuşa davetiye “üçgenin bir ayağı” Şehir bir çöp yığını, bu problem olur da Ahlaksızlık diz boyu “Gör ki kimin umrunda” İbadet unutulmuş… olan “ayıp” sayılır Nur kalmamış yüzler de “efendiden sayılır” Alamet-i kıyamet boy gösterir ufaktan Çökmedi koca şehir “birkaç kulun hatrından” Menfaat olmuş şimdi samimiyetin adı Parayla kapatılmış “çatlayan ar damarı” Akarken kıyı köşe irin ve necis suyu Herkes bir tas içiyor sanki rahmet kuyusu Korkuyorum gerçekten kapılıp da gitmekten Kapıldığım bu yol da eriyip tükenmekten Allahım; Sen yardım et şaşırmışlardan etme Rahmetinden affından bizleri mahrum etme Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|