![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yazacaktım Ben Sana
Yazacaktım ben sana Ama dinlemedin Öylece boynu bükük Yaralı bıraktın beni Kaldırımların ortasına... Öfkenden yıkıldım Soldum sarardım Kahroldum önce Titredim biraz da Belki yalnızlıktan Belki eskiden kalma hisle... Yaralandım biliyorsun Sen gidiyordun öylesine Nereye neden yazmamıştın Sadece gidiyordun Belki sıkılmıştın Belki kırılmış Ama ben sana yazacaktım... Yazacaktım seni sevdiğimi Kırdığım zamanların nedenini Seni senin için kırdığımı Sana hissettiğim değeri Ben sana yazacaktım... Hemen gidiverdin öylece Hiç dinlemeden Yazdıkların duruyor hala cebimde Koskocaman bir deste Ben de sana yazacaktım Ama okumamıştım henüz Son yazdığın kağıdı Hala okuyamadım Ama yine de yazacaktım... Solgundu yüzün Kızgın gibiydin Kırılmış bi yerinden Yaralanmış gibiydin Cesaret edemedim okumaya Ama okumasam da Ben sana yazacaktım... Demek ki ayrılığı yazmışsın Gidecekmişsin bir şey demeden Ama ben sana yazacaktım Gitme diyecektim Bırakma ellerimi Ben sana yazacaktım SENİ SEVİYORUM Ben sana bunu yazacaktım Gitmeseydin Ben Sana Yazacaktım Gülüm... Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|