![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Satılık sahte sevgili
Aylardan şubat günlerden cuma Şükürler olsun bende çıktım sabaha Yıllardır aradım sağda solda Kavuştum ona Mudanya`da Ondört şubat sevgililer bayramı İnsan sevince anlıyor hayatın tadını Sevmeye aradık sevgilinin insan olanını Bulduk sonunda Mudanya`nın en a-lasını Diye sevinirken gördük sahte herşeyi Bakan gözlerinde doruğa çıkmış kibri Yok merhameti paradan başka sevgisi Buldum onu Mudanya`nın yüz karası İnsana benzer sakın inanma insan değil Yürekte taş olsa bukadar olamaz rezil Kalp taşımıyor kendisi hayvan değil Onu hayvandan aşağı gördüm yalan değil Lanet olsun ondört şubata küstürdü beni Hayata sevginin günümü olur nedir kerameti Ben seveceksem ömür boyu yaşatırım sevgisini Hayata küstürdün ey satılık sahte sevgili Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Selam sana
Yürüyorum sokaklarda heryerde insanlar göz yaşı döker, Adımalrımı hızlı atsamda kurtulamam kurtuluş saklıdır Dost yüreğinde gülizar açmış dermeye gelen kim gelir Deme selam getirdik sana size tüm gariplere şifadır Selam ver verilen selamı işit gönülde uzansın ellerin Sana uzatılan ellere merhaba de eller seni sevmesin Dert etme sev sen İsa gibi dünya koy gökleri seyran Eyle selam sana ey güzel insan müjdeli aşla yaşarım Selam verdikçe güldü yüzler dindi göz yaşları güller açtı Yüzlerinde yüzümde nede hoş olurmuş çeker kalpte nazları Saygı oldu düzeldi bir anda kalbimizin hicran dolu sarayı Selam sana ey güzel müjde sevgili aşkın İsa makamı Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Semada Semih
Aşka davet var Semih ismi canda Semalardan feryad eder ruhu anda Yılmaz yüreği mutlu sevinir dostlarda Huzur bulduk nikahımız var baharda Aşıklar kavuşur maşuğa Yılmaz kendi Ağlar kendi derdine yüreği arar prensi Sevinin dostlar semada semih suresi İlham eder aşkı Yılmaz'da neş-esi ............... ............. Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen
Sen kendini tanımadığından aşkı tanımasanda Sen ben olmadan ben sen olduğumu anlamasanda Ben beni terkettim sende yok olmaya geldim kapına Kapıları kırmadan benliği terkedip geldim ayağına Sen sevgi nedir bilmesende yüreğinde yer vermesende Sen ayaklarına gelen sevgiyi makamla değişsende Ben sende beni yok etmek için çileyle yoğrulmuş olsamda Sen yinede bil seviliyorsun Yılmaz`ın asi kalbi makamında Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SEN Ağlama
Dostum sen böyle ağlarken sanmaki mutluyum Bilki akan her damla yaş yüreğimde doluyum Senin göz yaşlarınla umutsuzlara umut oldum Dostum yeterki sen ağlama ben uğruna fedayım Bilirim yanar yürek söz dinlemez aşkı ateşin Beter Mecnun'dan artık ağlamasın gözlerin Umudunu yitirmesin dostum yüreğinin Sızısı yakar beni senden öte sen gibi Hayalde yaşarım Cengiz'im cennet bize Hediyedir çektiğimiz çile aşk kondu elimize Güller dikenlerini sundu kan akar gözlerimize Ağlama dostum yüreğim yanar yüreğinde Aşk aşk diye yanar yüreğin Cengiz'im asi gönlüne Söyle nedir bu dert unutmaki çile şifadır sevene Sevenler BURCU'SUNA kavuşur hasbahçesinde Dost yüreğini serin tut Yılmaz senin için razıdır çileye Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen ağlasanda
Mutlu olmak için Selam verdik kainata Umum huzur bulsun aşk makamında Safi gönüller dost nedir yana yakıla Takatsiz zarurette kalmasın insan insanda Alem sevince gark olsun sen ağlasanda Fatihalar bekleyen kabir ehli bir zamanda Aşk meşk yaşamıştı hatırlarmısın gençlik çağında Yılmaz mutlu olmayı bil sende asil dost bağrında Sana ilan edilen dostluk dileği zerrelerde saklı Kelimelerin manası sana anlatır gönlümün aynası Ellerinde kalbinde huzur bulmak mutluluk manası Seninle yaşayacak insan sevgilerin has kaynağı Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen bende sensin
Sen *******e sığmayan bir rüya değilsin Sen geceyi parçalayan güneşin kendisisin Denizlerde bir damla değil okyanus sensin Sen Yılmaz'ın gelir deye yollarda beklediğisin Sen Mecnun'a Yılmaz'ı yoldaş eden Leyla'sın Ferhat'a dağları deldiren Şirin yüce sevgilisin Dertliaşık Kerem'e çileyi yaşatan Aslı sensin Geceye sığmayan gündüzden aydınlık cennetsin Cennette hurilere eş değilsin sen huri meleksin Sen sevgiliye duyulan hasretten öte özlemsin Uğruna çekilen çilede ızdırap değil çile sensin Ölüm sensizliktir yaşamanın anlamı bende sensin Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen kaldın yüreğimde en büyük Eser
Bu şehirde büyük eserler aradım Sen yüreğime büyük eser bıraktın Buralardan sensiz giderken Sen kaldın yüreğimde en büyük Eser Nice sevgiler gördüm batıl yalancı Seni tanıyınca sevdim Manavgat`ı Bir tebessümdür saklıyorum hatıranı Bıraktığın eser yaşatıcak Yılmaz`ı Yollar uzun giden bir ömür bitmez çile Senle teselli buldum bi çare gönlüme Minnettarım bende bıraktığın esere Bedenler uzakta dua ve ruhum olacak seninle Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen nerdesin ben hala yaşıyorum özlemle
Ağaçlar dal verdi ilk baharda yer yüzüne Heryer yeşerdi su can verdi ağaç gövdesine Her şey karşılık bulduda sevgi yok sevgime Toprak bile kavuştu çiğdem çiçeklerine Karıncalar tüm böcekler kavuştu güneşine Cemreler suya düştü balıkların sevgisine Bülbül kavuştu özlemle sevgilisi nazlı güle Sen nerdesin ben hala yaşıyorum özlemle Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen nerdesin.2
Dalgalar sahile kavuştular Sen nerdesin ömür töpüleniyor Akşam saat 11de gözlerimden Nil akıyor Nerdesin ellerim senden imdat bekliyor Senden uzaktayken saniyeler sanki bir asır Yastığım taş toprak yatağım yorganım hasır Yoruldum düştüm yere ayaklarım da nasır Dudaklar çaktladı sensiz yüreğim kanıyor Herşeyde seni arıyorum sen yoksun Ben sensiz yaşamıyorum seni gören gözde nursun Yalvarıyorum mahrum etme gözlerim nura kavuşsun Eğerki bana nurun çoksa çek mili gözlerim kör olsun Yılmaz Öztürk |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|