![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yaşamak Hakkımız Değil mi
Yalnızlığın acısı örtüyor her şeyi Yaşamanın tadına ancak Seninle ortak olunur Senin yokluğundur Benim hayata sana olan mahkumluğum Gel artık kıralım şu prangaları Kurtulalım bu girdaptan Sevmenin sevilmenin bize ayrılan O küçücük boşluklarını dolduralım Kaptıralım kendimizi o kısacık Sihirli dünyanın sarhoşluğuna Yetti artık gel ne olursun gel Bitsin bu uzatmalı bekleyiş Herkes gibi yaşamak Bizim de hakkımız değil mi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yaşat Bu Sevinci
Bir sen varsın gözlerimde Bir seni yaşatırım düşlerimde Seni ortak ettim hep yalnız *******ime Artık çıkıp gelsen diyorum Gıdım gıdım tükeniyorum Gözlerim yorgunluğa yenik düşmeden Düşlerim ufkunda Bir güneş gibi batıp gitmeden Ortak olduğum *******imle Beni kavgaya itmeden Bedenimdeki gücüm bitmeden Gelir misin bekle beni der misin İstemez misin göz bebeklerimin Mutlu haykırışını İstemez misin hatıraların Hasretimizin şaha kalkışını *******in karanlıklardan soyunup Aydınlığa koşmasını Bir gün de olsa bir çocuk sevinci misali İstemez misin bu dünyaya haykırışımı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşatır Beni Varlığın
Seni sevmek her dem seni hissetmek Bir ömür boyu seninle olmak seninle yaşamak En büyük arzum en kutsal emelim Sen yoksan sen olmazsan yaşayamam sevgilim Ben sevgiyi sende hissettim sende yaşadım Bu güzelliği ömrümce hayal ettim aradım Fark etmez son nefesim olacaksa bile Senin için ölmektir son muradım Bütün dertleri unutturur masumane bakışın Yaşamanın bir tadı yok anlamı yok içinde yoksa adın Seni sevmekten korkmadım Korkutan bendeki alışkanlığın Sen hayatsın benim için hayat sen demek Yaşatır beni varlığın |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yazı Bekliyorlar
Bir sahil boyunda Yalnızlığımı anlatıyorum Yollar bomboş kaldırımlar somurtuyor Gökyüzü küskün bulutlar çehresiz Her yer sessizlikte her şeyin rengi soluk Masmavi deniz bile içine çekik Rengini kaybetmiş Martılar desen onlarda küskün Toplanmışlar yan yana iç içe Artık bağırmıyorlar fısıldaşıyorlar Deniz onlara bir garip Onlar denize Kim bilir belki de Rengârenk ışıl ışıl Benim beklediğim gibi Onlar da yaz'ı bekliyorlar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yetim Sevgim
Yoruldum peşinde koşmaktan Seni gurbette yaşamaktan Hayatı arabesk yaşattın bana Her türlü kahır musallat olsun sana Sevgi nedir bildin mi Ateşlerde piştin mi Atıp derin kuyulara beni Ne haldedir dedin mi Yüreğimde bebeğimken Üzerine titrerdim ben Hüzün sevdaymışsın meğer Kaçıp gittin bu şehirden Gönülse gönül dedim Benim gibi sevemedin Bütün günahını çekeceksin Yaşattığın haram *******in Bütün dünya güllerini Hep dersen yollarıma Affedemem asla seni Yetim sevgin kucağımda |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yıkıldığını O Zaman Anlayacaksın
Benim gidişim seni kahredecek Her anında beni arayacaksın Yüreğine sancılar dolanacak O zaman Benim yokluğumun ne demek olduğunu Anlayacaksın Rüyalarında kâbusların olacağım Hep beni göreceksin Ve kendinle kavgalara başlayacaksın Hemen telefona sarılacaksın Gururun engel olacak sana Sesimi duyup kapatacaksın Geçmiş dürtecek seni Şiirlerim gelecek aklına Onları sakladığın dolaptan Çıkaracaksın Ve şiirlerde Şiirlerde beni arayacaksın Gözyaşların dökülecek Bir hüzün çökecek yüreğine İçini çekip okudukça Her mısrasında Beni bulacaksın Ama heyhat yağma yok Bir kez daha Çaresizliğine isyan edeceksin İşte o an yıkılacaksın |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yıldızların Arasından Çık Gel
Neler geçiyor bir bilsen aklımdan Nöbetteyim şimdi yalnızlığınla ******* süzülüyor gözlerimden Çıkıp gelsen karanlıklardan Bıktım hayallerden hatıralardan Yakamı bırakmayan kâbuslardan Kayıp gelsen yıldızlar arasından Kurtarırdın beni sancılardan Gel yeşil gözlerine kurban Derman kalmadı göz kapaklarımda Şafak sökmeden yetiş ne olur Hadi çabuk ol geceyi uğurluyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yitik Seneler
Ağlama Yolun sonu değil Ağlama Bu ölüm değil Gözyaşların boşa akmasın Bu sitem niye Güvenim kalmadı deme kimseye Bu kâinat durmadan dönecek Birileri inecek birileri binenecek Sevgi ise hep alıp verilecek Hep yüreklerde gezecek Bazen hayal etmediğin Şeyleri yaşayacaksın Ya da yanacaksın kutup soğuklarında Kimi zamanda biri yanında Yandım anam diyecek Yıldızlar eskisi gibi göz kırpmayacak Gökyüzünü alaca bulutlar kaplayacak Gözlerin maviye hasret kalacaklar Biliyorum yine canın sıkılacak Kuşların gelip geçişini fark etmeyeceksin Rüzgârlar yine bildiği gibi esecek Belli ki Fayda yok hiç bir teselliden sana Yağmur uzun zamandır yağmıyor diyeceksin O zaman kendin ağlamayı deneyeceksin Ve ağlayacaksın sessizce derinden Sonra da boşluklara haykıracaksın Avazın çıktığı kadar İçindeki ulaşamadıklarını boşaltacaksın Bazen kaderin zulmettiğine Kendini inandıracaksın Ne zaman bir haksızlığa yenik düşürülsen Acaba deyip Pişmanlıklara sığınacaksın Daha da ileri gidip Kendinle itiraf hesaplaşmaları yapacaksın Ve öyle bir an gelecek ki Geçmiştekilere hakkını teslim edeceksin Dönebilirsen eğer durup şöyle bir geri Hele dön dönde bak gör Utanma Yaşadığın geçmişi geçmiştekileri Ve kaybolan o yitik seneleri... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yitip Gidişin
Bu kaçıncı yıl dönümü bilmem Sırra kadem basıp gidişinin Bilmem kaçıncı ızdırabının hatırlanışı Bu kaçıncı yıl dönümü yitişinin Boşluğu dolmadı hâlâ Kalbimi söküp gidişinin Acısı hüzün yüreğimde Bu aşkın bitişinin İnancını sen çaldın Ölümüne sevişimin Her yıl dönümünde Ölüm matemidir bende Yaşattığın sendeki geçmişim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yokluğunda Bile Sevdim Hep Hayalini
Söktüğünde şafak kucağında güneşle Her gün yeni doğan bir bebek Sevinci gibisin gönlümde Güneşin parıldaması gibidir gözlerinin gülüşü Yokluğunun hayalinde yaşarım o en güzel öpüşü Tepe noktasına vardığında güneşin iz düşümü Sıcaklığının dayanılmaz noktasındadır Hücrelerimin her birisi Güzelliğin dikilir karşıma zarafetin çayır gelincikleri gibi Yokluğunda hayalini sevmek bile Ömrüme kattığın yaşam iksiri Güneş batmak için hazırlık yaparken ufukta Tarifsiz çalkantılar başlar ruhumda sana hasretim dorukta Yalnızlıkla birlikte gelir çöker alacakaranlık yanı başıma Bırakmam seni yalnızlığa inat Yeni bir sabaha dek doyasıya yaşarım Yaşarım hayalini gök yüzünde ay ve yıldızlarla |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|