![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sev De Git
> Haber mi yolladın gül yüzlüm benim Rüzgarlar esiyor, del de git diyor. Ne var bilsem nasıl atar yüreğim Cana bir parmak bal çal da git diyor. Gelmez oldun gittin günlerim yasta Baş güvensiz elde gözlerim yaşta Tenim seni ister bedenim taşta Ölümüm herkesten duy da git diyor Gelmezsen ölürüm gül yüzlü peri Sen kurtar gönlümü kurur bu deri Kölenim hep inan, ben bundan beri Bulutum ağlar sel de git diyor. Mesudum ben senle bahtiyar adım Seninle ölmektir inan muradım İstemem dünyayı sana inandım Sensiz hayalimi sil de git diyor Hüsranlar yüreğimi yıktı kor etti Işıltın gözümü yaktı kör etti Sensizlik tenimde dondu kar etti Cehennem közüne dal da git diyor. Bilmezsin nasıl da severim seni Çöllerde ararım ılık nefesini, Hüzzama kondurmam, hazin sesini Her zaman sensin fal da git diyor. Soğuklar işlermiş aşksız bedende Saçlarımda deniz, sonsuz kederde Çekmeyeceğim ne varsa kaderde Sevgin kıyamette, bil de git diyor. Menekşeler koksun, hep sende kalsın Şarkılar bitmesin ruhumda çalsın, Allahım sen hep kal onu el alsın. Ölürüm aleme sal da git diyor Kırlarda keklikler ötüşür her an. Çiçekler böcekler, gülüşür her an Leyla’yla Mecnun bak, sevişir her an N’olur son kez beni sev de git diyor |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|