![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Antoloji
Bu antoloji derya, deniz İçinde bizler, bir zerreyiz Kimimize tutunduğumuz dal oldu Kimimize yeni dostlukların kurulmasına vesile Paylaşmak hazzını doruğunda yaşadığımız Paylaştıkça çoğaldığımız. Şiirlerimizle Duygu yoğun yorumlar yazdığımız Benimseyip listelerimize aldıklarımız Bazılarımız, al gülüm ver gülüm hesabında Kimimiz, “Körler sağırlar birbirini ağırlar” Bir de popülaritesi var işin, ayrıca A listesi Anlayamadığım; bu mudur değerin göstergesi Şimdi başlattınız sınır on bin uygulaması Nerelerdesiniz birkaç saat içinde şiirlerimizi Popüler eden “Can dostlarımız! ” Listeleyenlerimiz Okuyanımız kalmadı diyemeyeceğim Şimdi anlıyorum zaten yokmuşsunuz Hangi şiiri kayıtlasak listelenir, kabul görür Candan hissedenler duygularını yansıtırdınız Nazım Hikmet şiiri olsa anlaşılmazdı değeri Altında “Can dost! ” ismi görünmeyince Şimdi durum değişti. Astım sayfama Belki de şimdiye kadar yazabildiğim En güzel şiirimi. Bekliyorum iki haftadır Popüler olsun diye. Altına düşülmüş Gerçek dostlarımdan üç beş yorum Nerelerdesiniz A listesinin tepesindeki dostlarım Okumadan, işaretleyip listeleme işi, kandırmaca bitti Ben yine gayreti içindeyim okumanın Yine taşlayacağım meyveli ağaçları Ulaşacak Can bildiklerime samimi duygularım Hangi meyveli ağacı taşlasam düşürürdü birer ikişer Ya benim taşlarım sana ulaşamıyor, güçsüzüm Ya da sen çok mağrursun düşürmeyecek kadar Şiirlerimin boyu öyle uzun değil erişilemeyecek kadar Ve ham da değil ırgalasan meyve düşürmeyecek kadar (30.03.2007 İzmir) Metin Soydeveli |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|