![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kurtuluş
Seni el de görmeyi, hiç gözüm almaz Görmez olsun, görse kalbim dayanmaz Gittiğim yerlerde işime yaramaz Kalbim kalsın sende, ben gidiyorum Duvağından bulaştı, saçıma aklar Kuşağına kırmızıyı, canımdan aldılar Gitmeler bana kaldı, sana mutluluklar Kurtuluş sürgünde, ben gidiyorum Sevgin olmadan çekilir mi, gülüm buralar Dün ümitlerim gitti,bugün de ben gidiyorum Ayrılık yükü ile dolu kervanlar Arkamda, en önde ben gidiyorum Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mapus
Günlerdir gözlerime Uzak kaldı uykular Kirpiklerim bir birine Sarılmayı özledi Günlerdir yatağımdan Kalkıp adım atmadım Mapusum dar odamda Gözüm göğü özledi Günlerdir boğazımdan Tek bir lokma geçmedi Kurudu dudaklarım Su içmeyi özledi Günlerdir hasretine Voltalarda yüreğim Mapusum dar odamda Gönlüm seni özledi Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Meşgul
Mümkün olsaydı eğer Seni unutmak Sabah akşam sana Kafa yormazdım Kolay değil aşkı Yalnız yaşamak Olsa özlemekle Meşgul olmazdım Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Yazar
Hasretle, büyük bir harbe dalmışım Acınla, kırk yerden darbe almışım Dost diye, kaç düşman kapı çalmışım Bu saatten sonra dönsen ne yazar Sevgiler tükendi, geçti gönlümden Bu saatten sonra aşk beni bozar Zahmet edip sakın kalkma yerinden Bu saatten sonra gelsen ne yazar Dönmeni beklerken, eksildi yıllar Yüzümde çizgiler, saçımda aklar Geç kaldın sevgilim, bitti sevdalar Bu saatten sonra sevsen ne yazar Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Zaman Sen Aklıma Gelsen
Ne zaman sen aklıma gelsen Gidiyor aklım başımdan Ağlamak yok diyorum Yağmur başlıyor birden Yıkılmak yok diyorum Dağlar oynuyor yerinden Çığ düşüyor feryadımdan Hayallerimde toz pembe bir orman Gözümde bal gibi deniz yanıyor Sebepsiz savaşlar çıkıyor Bilmediğim topraklarda Ne zaman sen aklıma gelsen Gidiyor aklım başımdan Ağlamak yok diyorum Yağmur başlıyor birden Özlemek yok diyorum Hasretin esiyor dört bir yerden Üşüyorum,yokluğun cehennemse de Kanım çekiliyor damarlarımdan Camın buğusuna adın yazılırken Kirpiklerimde masum bir yavrucak Yüreğimde,dul kalmış anası ağlıyor Biri gençliğimi çiğniyor Sevdamın adı dudaklarında Ne zaman sen aklıma gelsen Gidiyor aklım başımdan Ağlamak yok diyorum Yağmur başlıyor birden Dağılmak yok diyorum Acın sarsıyor en derinden Dünya'yı ters görüyorum Trenler düşüyor peş peşe Uçaklar çıkıyor raylarından Ufkumda koca bir aşk gemisi Avcumda buz gibi güneş batıyor Kıyamet kopuyor canımda Seni düşündüğüm zamanlarda Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öğrendim Anne
Dizinin dibinde oturmak varken Yare gidilmezmiş öğrendim anne Ne aşkı sevdası yalanmış hepsi Sevgiler yok olmuş öğrendim anne En güzel saraymış baba ocağı En sıcak yatakmış ana kucağı Kader aşkla kurmuş bana tuzağı Sevda zor oyunmuş öğrendim anne Bir vefasız kalbin ellerindeyim Horlandım, dışlandım, çiğnendim anne Kırıldım, gücendim vazgeçemedim Sensiz hayat boşmuş öğrendim anne Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özle Beni
Öyle kuru kuru,bekleme sabahları Beni özle,özle beni Yağmur dolsun menekşe gözlerin Ağla,ağla ki yaprakların ıslansın Al, gözlerimi serpiştir Bahçende,çiçeklerin arasında kalsın Özlemimi, Süt liman denizine karıştır Şöyle,adam akıllı bir dalgalansın Hasret yüklü gemiler Ard arda batsın Ellerimi, Kavuşamadığın, göğe ulaştır Adımı andıkça Bir yıldız daha kaysın Yüreğimi, Yüreğinin yanına iyice yaklaştır Ben yandıkça Senin de canın yansın Öyle kuru kuru,bekleme sabahları Beni özle,özle beni Yağmur dolsun menekşe gözlerin Ağla,ağla ki yaprakların ıslansın Yalnızlığı vur duvarlarına Bensizlik dolu olsun,enkazların Özle beni, İçine sığmayacak kadar özle Tam ortasında kal,kavgaların Dört bir yanında ormanlar yansın Ellerinle, Düşman olsun saçların Özle beni Kabul edemeyecek kadar özle Öyle özle ki Kalbin,aklınla savaşsın Öyle kuru kuru,bekleme sabahları Beni özle,özle beni Yağmur dolsun menekşe gözlerin Ağla,ağla ki yaprakların ıslansın Umutların, Meçhullere doğru yola koyulsun Çiçeklerin ne günahı var Hayallerin suya düşsün,düşlerin solsun Özle beni Aklının alamayacağı kadar özle Duyguların,düşüncelerine baş kaldırsın Ama öyle özle ki Tırnakların,yastığa,yorgana saldırsın Öyle kuru kuru,bekleme sabahları Beni özle,özle beni Yağmur dolsun menekşe gözlerin Ağla,ağla ki yaprakların ıslansın Özle... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rahmetlinin Resmi
Hepsini yırtmasaydın resimlerimin Hiç değilse bir tane Kalsaydı gülüm Belki bir gün özler bakardın Belki bakar nefretini katlardın Gün gelir gösterip çocuklarına Rahmetli genç yaşta gitmişti derdin Üzülüp, öldü mü diye sorduklarında Yıllar oldu herhalde deyip geçerdin Hepsini yakmasaydın resimlerimin Hiç değilse bir tane Kalsaydı gülüm Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Resim
Bir resmini çizebilseydim Yer yüzündeki en büyük aşkın En renkli boyalarla belirseydi karşımda Gülücükler altında ağlayan yüzün Ve bir heykelini dikebilseydim Yokluğunun uçsuz bucaksız meydanlarına Çaresizliğim ile taş kalbini yan yana Taştan, koca bir anıt tek figür hüzün Asabilseydim yüreğimi dar ağacı avuçlarına Sensizliğin kör karanlık şafaklarında Ellerinde gururdan silahlarıyla Bir manga mutluluk haini asker Çekseydiler tetiği kin kirlisi parmaklarıyla Sevdamın bembeyaz kanı şakaklarımda Yine de hecelenirdi adın dudaklarımda Seni çok sevdiğimi söylerdim son soluğumda Bir resmini çizebilseydim Yaşamda ki en büyük acının Ve en kara rengiyle belirseydi gözlerimde Yaşamın içinde yaşayamadıklarım Bir tek sen belirirdin en güzel halinle Bir resmini çizebilseydim senin... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rötar
Ey yalancı umutlarım Hala, nerelerdesiniz Önünüzde hangi dağ vardı ki Aşıp gelemediniz Hangi dümensiz gemi de Meçhullere yol aldınız Hangi kara trende Bunca yıl rötar yaptınız Gelmesenizde olur artık Zaten çok geç kaldınız Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|