![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Çift Asi Dağ
Yanımdan geçerken kız Bir kaynar su döküldü başımdan Kalbimi birşey dürttü. Hafiften kaldırdım başımı Şöyle bir bakıverdim, Kız utançla başını eğdi Ama o âsi göğüsler Sanki bağrımı deldi... Dayanamadım artık... Kız ruhumu şehvete saldı, Bir şeyler oldu ansızın Ve başım alev alev yandı, Gülen yüzü al al kızardı kızın... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir De Beni Dinle...
Kulağa uzaktır kâlbin duyulmaz Gel sen yakın olan beynini dinle, Kâlbini dinleyen pek iflâh olmaz Son sözünü söyle akıl dilinle... Yalandır yolların kâlpten geçtiği Bir damar girer,çıkar yürekten, Kanla dolar onun el eriştiği Gamla dolar âşık yürek gerçekten... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Evlilik Yıldönümü İçin
Seksen altı yılının o 3 Ağustos günü Mutluluğa ilk adım: Pınar - Tufan düğünü. Çırpınarak iki kuş,iki gönül bir oldu Kurdukları yuvaya sevgi, mutluluk doldu. Bak yine 3 Ağustos yirmi yıl doldu bu gün Arada sevgi varsa her geçen yıl birer gün... Bu çift nice yılları birlikte kucaklasın TANRI 'M sevgilerini kem gözlerden saklasın... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Garip Ölmüş...
Bir garip ölmüş... Kimmiş? Neyin nesiymiş? Sevgilisi var mıymış acaba? Mektup mu alamamış? İzini mi kaybetmiş sevgilisinin? Kaç zamandır ayrı dolaşıyormuş yârdan? Son çıkan kelime neymiş dudağından? Yârinin ismini mi çağırmış? Anasını, babasını mı? Allah mı demiş? Bir derin ah mı çekmiş? Yoksa bir yudum su mu dilenmiş insanlardan? Yalnızlığa mı küfretmiş acaba? Bir...Garip...Ölmüş... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Gölge Serinliği
Kafamda hayâl ağaçlar Arzudan meyvalar Taş atıyorum Patır patır düşüşünü duyuyorum Kimi olgun,kimi ham meyvaların. Sulanan ağzımın dişleriyle Hepsinden tadıyorum. Olgunların damağımda kalıyor tadı Buruş buruş buruşuyor avurtlarım hamlardan Hayatın tadını anlıyorum o zaman. Meyvasında değilim ama Ağaçlar da olmasa Zaten çölün susuzluğu içindeyiz Bir ağaç gölgesi Susuzluğumuzu giderir biraz İçkisiz sarhoşluğu gider sıcaklığın. Serinlerken kafamız hayâl ağaçların gölgesinde Biraz zevk alalım şu dünyadan Ne kaldı ki zaten biz kalacağız Fâniler beldesinde... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Görüp Bir Düşüneyim
Bir görüşte Gözüm kaldı sende Gözümü aldın. Bir öpüşte Aklım kaldı sende Aklımı çaldın. Gözüme ver kendini Ver de bir daha göreyim Gerçekten görülecek kadar mısın? Aklımı da bağışla bana Son bir kere düşüneyim Ben sana çoktan yârim ama Sen de bana yâr mısın? Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Gün Anlayacaksın...
Anan,baban büyüttü ne ümitlerle, Sevgilin çok bekledi elde güllerle, Başına buyruk olup gittin ellerle Hatanı sen de bir gün anlayacaksın... Kâh sen avcı olup da avlayacaksın, Çok kere sen av olup avlanacaksın, Koşanların olacak,sen koşacaksın, Hayatı sen de bir gün anlayacaksın... Gelmesin diye dua etme gelecek O gün hâyâl değil ki o gün tam gerçek, Elde sandıkların hepsi gidecek Dünyanı sen de o gün anlayacaksın... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Kararsız Ruhtayım
Ruhum beynimden çıkıp bedenden uzaklaştı Duygularım maddenin sınırlarını aştı. Şİmdi yalın hâlimle ben yine boşluktayım Canım taşıp geldiği can pınara ulaştı... Dönmeye gücüm var da gönül dönmek istemez Dönmemek istiyorsan ki istemeyen gitmez, Kararsızlık içinde târifsiz hoşluktayım Benimki böyle bir ruh kalsa,gitse farketmez... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Kız Ki...
Yeşiller giyinmiş baştan ayağa Ben diyeyim fıstık içi Siz deyin ördek başı, Neydi o sarı saçlar ya Râb? Gönlüm değil gözlerim düştü ağa. Yeşil giym,iş beni çıldırtmak için yeşil... Yeşil sonlanıyordu gözlerinde, Ben diyeyim sabır vardı Siz deyin sitem Sözlerinde... Ne derseniz deyiniz Bana herşeyi hoş geliyor işte... Bıktım aşkın deliliğinden... Ah! elimden gelse Gönlümü bırakıp kupkuru gelirdim Bir ikinci gelişte... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir O Değil
Gün ışığı çeker,dürerdi erken Gecenin üstümdeki yorgan yogan karanlığını, Rüzgârlar saçımı tarardı Çiğli yapraklar yıkardı yüzümü ıslak ıslak Güneş benim için doğardı Tatlı umutlara nispet, Saf çocuk sevincimin sıcağında Gölge veren ağaçlar Büyürdü geceyi gündüze katıp hep benim için. Günler,aylar,seneler Çarçabuk geçerlerdi tek beni büyüsün diye Yaşlıların beddualarını ala ala. Önceleri sevâp benimdi hep Sonraları günah hep benim oldu. Şeytan benim rüyalarım için yaratıldı, Hayatın acıları hep beni buldu. Aşk benim için oldu, Sevilmeden sevmek hep benim oldu, Hayatı sevenlerin korktuğu ölüm nerde? Bir o mudur benim için olmayan Ne oldu ölüm,ne oldu? Alper Kürük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|