![]() |
![]() |
#21 |
Banned
Teşekkür Etme: 17 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 6828
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() O, küfür kıyamet koparanların, çatal bıçak kullananların, korodakilerin tümünü tanıyorsunuz, yine aramızdalar! Hatta şaka gibi gelecek ama içlerinden birinin açıklamasına rastladım. "TRT'nin Kürtçe yayını doğrudur" diye!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Kollumu salladım toplar oynadı
Karataş içinden çete kaynadı Yaşasın Urfalılar teslim olmadı De yürüyü yürü kumandalarım yürü Kumandanlar gidiyor dönmüyor geri De yürüyü yürü kahramanlarım yürü Kahramanlar gidiyor dönmüyor geri. Tıfıldır hastahane karşı karşı Gavur Fransız’ ın bomba atışı Urfa çetelerinin şaha kalkışı De yürüyü yürü kumandalarım yürü Kumandanlar gidiyor dönmüyor geri De yürüyü yürü kahramanlarım yürü Kahramanlar gidiyor dönmüyor geri. sanatçının kurtuluş savaşı destanı adlı türküsü Son düzenleyen: ismail44; 03-04-2006, 05:39 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9721
İtibar Gücü: 1472
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() böyle insanlara sevenide müzigini dinleyenide vatan haini kabul ederizz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2040
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
ahmet kaya'nın kişilğiyle müziğini ayırmak lazım.....! ben kendisinden nefret ediyorum ama sanatçı kişiliği mükemmel eserler ortaya çıkardı buda bir gerçek
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 30 Times in 17 Posts
Üye No: 8894
İtibar Gücü: 1512
Rep Puanı : 2510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ben Bu Adami Bİr Çok KİŞİ Gİbİ Vatan Haİnİ Olarak GÖrÜyorum Bu YÜzdende Nekadar GÜzel Eserler Verdİysede Versİn Ben Bu Adami Dİnlemem ÇÜnkÜ Vatan Haİnİ Sanat Falan Anlamam Bu Adam Vatan Haİnİ MÜzÜĞİnİde Dİnlemem O YaptiĞi Bestelerle Pkk Ya Destek Werdİ Ben Bu Adami Nasil Dİnlerİm
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 2 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 9446
İtibar Gücü: 1433
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() inşallah böyle adamlar bir daha bizim bayrağımızın altında barınmazlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 30 Thanked 24 Times in 8 Posts
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
böyle insanlara sevenide müzigini dinleyenide vatan haini kabul ederizz Alooo sen kimsin de bu adamı da seveni de vatan haini ilan ediyorsun site patronu uyuma bak bölümünde neler oluyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1550
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bence de siyasi görüşünde bir doğmacılık vardı ama şarkılarına gelince onlara diyecek sözüm yok ama benim anlamadığım şu en son magazin gazeticileri derneği ödül töreninde ödül almıştı ve yeni kasetinde kürtçe şarkı söyleyeceğini açıklayınca mahsun kırmızıgül ,alişan hep bir ağızdan 10. yıl marşını söylemeye başladılar şimdi ikiside kasetlerine kürtçe şarkı koyacaklarını söylüyorlar ne biçim iş bu anlamadım
![]() |
#30 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 30 Thanked 24 Times in 8 Posts
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Orada ahmet kayayı savunmayan kürt asıllı sanatçıların sadece kariyerlerini düşündüklerini varsayarsak onu savunmamaları gayet doğal kaldı ki hedef kürtçe şarkı veya kürtler değil toplumda huzursuzluk çıkartarak birilerini kurban etme hevesinde olan bazı çakalların emellerini maalesef gerçekleştirmiş olmaları. ben kürdüm ama ülkem TÜRKİYEM için canımı gözümü kırpmadan seve seve veririm
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ahmet Kaya patlaması | GooD aNd EvıL | Magazin Haberleri | 0 | 03-07-2009 08:07 PM |
CHP'nin Ağrı'daki 1. sıra adayı Ahmet Kaya, Sarıgülcü çıktı! 18 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 04:35 PM |
Ahmet Kaya resimli tişört, kavga çıkardı / 5 haziran | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-05-2007 08:36 AM |
izleyin AHMET KAYA yı neymiş görün... | DJIN | Adult eski arşiv | 40 | 12-07-2006 04:06 PM |
ahmet kaya sevenlere !!... | ayten | Eskiler (Arşiv) | 83 | 11-15-2006 11:16 AM |