![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 3 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 10201
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kimin?
Bir gün bi çocuk evinin kapısının önünde top oynarken apartmandan çocuğun omuzuna döl damlamış.Çocuk tek tek katları gezerek sormuş. 1. katta kapıyı küçük bir çocuk açmış zili çalan çocuk -"Bu sendenmi damladı" demiş küçük çocukta -"Ben daha o yaşa gelmedim" demiş 2. katta kapıyı yaşlı bi adam açmış zili çalan çocuk -"Bu döl sizdenmi damladı" demiş adamda -"Yok oğlum bizden geçti" demiş. 3. katta kapıyı yaşlı bi kadın açmış çocuk -"Bu sizdenmi damladi" demiş -"Benim kocam 8 sene önce öldü" demiş 4. katta kapıyı fıstık gibi bi kadın açmış çocuk -"Bu sizdenmi damladı" demiş kadın çocuğun omzundaki dölü parmağına alıp yalamış ve demişki -"9. kat Ali bey" 2 Yumak Pek saf olan genç kiz yanliz olarak tren ile yolculuk yaparken , oturdugu koltugun karsisina , bitirim ve uyanik bir genç oturur. Selam faslindan sonra ; -"Dikkat ettimde sayin bayan , otururken sürekli ayak ayak üstüne atip ellerinide dizlerinde tutuyorsun. Bir sebebimi var acaba..." der.. Genç kiz, -"Benim bacaklarimin arasinda bir kesik var. Ayaklarimi açarsam belki bu yirtilip , canim aciyabilir deyince..." -"Neden üzülüyorsun bende ignesi var. gel hemen dikelim de iyilessin" der ve hemen o tren odasinda kizin isini bitirir. Fakat bir ,iki derken kizin çok hosuna gider. -"Hadi bir daha dik" -"Hadi bir daha dik" Delikanli kan ter içinde , artik yorgunluktan bitap halde, -"Ip bitti artik dikemem!" deyince, kiz gözlerini yumurtalara dikip, -"Vallahi inanmam , bak orada iki yumak daha ip var.." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FıkRaLaR..:D | DiŞi KapLaN__1967-25 | Komik Fıkralar | 0 | 11-14-2009 06:08 PM |
....:::fıkralar::::..... | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 103 | 10-25-2007 06:47 PM |
fıkralar...... | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 42 | 08-21-2007 11:34 AM |
Fıkralar | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-15-2007 07:02 PM |
Fıkralar | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:30 AM |