|  | 
|  | 
|  05-10-2009, 02:18 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57931 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ben Varım BEN VARIM Korkusuzca birçok haltlar yediğin Her damlanın şırasında ben varım Sömürdüğün güzel memleketimin, Şurasında burasında ben varım Gökte parlak yıldızlarla bezenen Bilimde yeni umutlar kazanan Rakamlarla sonsuzluğa uzanan Sayıların keresinde ben varım. Sorunları düşlerinde demleyen Yüreğinde dertler bomba gümleyen Bir acının gözyaşında damlayan Her kederin zerresinde ben varım İyi niyetlere çatıp, dalaşan Kötü niyetlerden kaçıp yol aşan Kafasında bin bir tilki dolaşan Meczupların beresinde ben varım. Bilginlerden akıl fikir sorduğu Kimi yerde yaraları sardığı İstemeden hatırını kırdığı Gönüllerin yarasında ben varım. Bitip tükendiğin savıp,sattığın. Doğrulara iftiralar kattığın Sana öyle yakınım ki çattığın Kaşlarının arasında ben varım. Karanlığı aydınlıkla isleyen Düşünceyle gönülleri süsleyen Damarları yedi koldan besleyen Akılların deresinde ben varım Elmanın,armudun, muzun, çördüğün. Yiyip içip sefasını sürdüğün Düşündüğün sınırsızca gördüğün Şekillerin karesinde ben varım Fikirler yeşersin fikir biçin de Bilmediğin yerde bir sor niçin de Düşünmenin sonsuzluğu içinde Belli olmaz neresinde ben varım. Ahmet Canbaba | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| 
 |  |