![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bilinçsiz
hey! amazon kaçkını, bulamadıysan eğer hala, kendini kırmızı bültenle ara! arat! belki bulan çıkar seni sana. yoksa geldiğin orman, seni bulur, sen kendini bulmadan! hey! amazon kaçkını, geldiğin yere gitme, kendini bilmeden! Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Biliyor musun?
Ne kadar zor Biliyor musun? Birini bu kadar çok sevdikten sonra Birini onun yerine koymaya çalışmak Sevebileceğini göstermek Aklınca intikam almak. Ama biliyor olmalısın Sende benim kadar sevmedin mi? Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilmiyorsun Dönüş Yok
Bir telli turnasın sen Bir telli turnasın sen Gidiyorsun ufkunda Gidiyorsun ufkunda Bir telli turnasın sen Bir telli turnasın sen Uçuyorsun yolunda Uçuyorsun yolunda Kanatların taşıyor Kanatların taşıyor Taşıdığı umutla Taşıdığı umutla Gidiyorsun gün be gün Gidiyorsun gün be gün Gidiyorsun gidiyorsun Gidiyorsun gidiyorsun Bilmiyorsun dönüş yok Bilmiyorsun dönüş yok Bilmiyorsun dönüş yok Bilmiyorsun dönüş yok Bilmiyorsun bilmiyorsun Bilmiyorsun bilmiyorsun Geride kalan senden Sadece tüylerindir Geçiyor hayatın Uzaklaşırken mazin Geçiyor hayatın Uzaklaşırken hayalin Kanatların taşıyor Kanatların taşıyor Bilmediğin kadrini Bilmediğin kadrini Kanatların taşıyor Sen giderken ufkunda Ayaklarına takılı Seni bekleyen ölümü Gidiyorsun gün be gün Gidiyorsun gün be gün Sen bir telli turnasın Bilmiyorsun dönüş yok bilmiyorsun. Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bin Ölenler
Kaç katre gelir katrana bulanmış gözyaşlarım Ve kaç gramdır ancak buz tutmuş kanım Ben bir kez ölmeye göreyim İflah olmam davranışlarımda Sende olma, yoksa ölüm kazanır. Yıkıldığın yerden imşa ol Başın göğe deysin sonra Bırak ölüm tekrar gelirse gelsin Önce ağlar sonra gülersin. Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Adam Bir Olta Bir Balık
Balığı titriyordu oltanın ucundaki, O adam ki en ussuz sevişmelerde Kovadaki su kadar durgun, Bakıyodu oltanın ucundaki balığa, Onun olan her şey gibi kıymetsizdi onun için, Ah o sahiplik duygusu yok muydu, Bir şeyi isteyip de aldığında Nasıl da koy veriyordu insanı boşluğa. Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir An Bile
Hiçbir zaman geç olmayacak canım Gülme ne olur doğru söylüyorum. Seni bir an bile görsem Ve bir an bile olsa Bana baksan eski günlerdeki gibi Geç olmadığını anlarsın Artık biliyorum değerini Eskisinden binlerce kez daha fazla Bir daha baksan bana eskisi gibi Bir an daha eskisi gibi olsak İşte cennet diyeceğim İşte cennet. Ahmet Akso
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir An Sonra Ayrılık Vakti
ürkeklik arama kurt gözlerinde siyanür vakti aşk artığı! Senin için artık yok vicdan ya da merhamet terk edildin sevda coğrafyanda artık yalnızsın tüm dünyada kurduğun iskele çöktü kendine ve inşa olamaz istesende bir daha kalk! Önce soluna sonra sağına bak düştüğün eski düşler kaldırımı geçeceksen üstünü silkele ve yerde bırak üzerine asılan zamanı yürü! Ardına bakma, bakarsan ezilirsin ya da bak ve ezil eski aşkın göz yaşları boğsun seni göremezsen içindeki su yılanlarını sana kalan acıtan ödünç hatıralar geri ver, borç bitsin. kalacaksan sağlıcakla kal! kalmayacaksan tüken ve tüket kendini son verdiğin ödün kendin ol, hesap bitsin! son söz, vakit bu şiir için erken fakat saat ayrılığı bir an önce geçti aşk artığı sofrada kalan kırıntıların kaldırıldı sen ne kadar yenilsen de sindin. Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Aşkdan Kalma Mırıldanmalar
saat dörde on var sevgilim henüz güneş uzakta doğmak için son rötüşlarınını yapıyor mahmur gözleriyle saat dörde on var sevgilim henüz fecre düşmedi gece ve ben seninleyim istesende istemesende bak sana hala sevgilim diyorum sana eski sevgilim demek gelmiyor içimden hala ki biliyorsun, sen giderken bana sadece sözcükleri bıraktın asla duymayacağın cümlelere, konuk olan sözcükleri bu yüzden bir sözcük kadar uzun bir sözcük kadar kısa düşlerim saat dörde sekiz var sevgilim karanlık hala karanlık ve insan kolayca terk edemiyor alışkanlıkları bir sevgiliyi terk etmekden daha zor hatıraları terk etmek bu yüzden tekrarlıyorum her aklımdan geçtiğindeki gibi 'seni seviyorum' kaç kez denedim oysa ağzıma kilit vurmayı lakin yüreğim kaçtı tutamadım seni ilk görüşüm geliyor aklıma bir sevda peşinden yazıldığım bir dersanenin hazırlık sınıfına gelmiştin (ki benden sonra) gerçek aşka karşı boş bulunduğum sıra biliyor musun sana hiç söylemedim ama ben seni o an ne kadar seviyorsam şimdide o kadar seviyorum çünkü tek bir an bile durmadadı sana olan sevgim her an ilerleyen bir saat gibi işledi sonra sana seni ilk kez sevdiğimi söyleyişim bakırköy sahilinde ve senin ağlayışın aşka karşı güvensizliğin bir kaç gün sonra babilin asma bahçelerinde olmasa da babil kafedeki ahşap masada masaya düşen başımı okşayışın elimi sevgiyle tutuşun on beş gün sonra yine ağlayarak beni sevdiğini söyleyişin ve benim, ellermiz birleştiği anda hissettiğimiz elektriğe işte aşk deyişim işte aşk işte aşk peki ya sonra sonra ne oldu sevgilim kendimden yana hiç şüphem olmadı ama sen gittiğne göre, bir an dahi olsa kendinden şüphe duymuş olmalısın, her gidiş biraz birbirine benzer çünkü bir giden ve bir kalan vardır elde tutulan hesap cetvelinde gittin ama sevgilim ne oldu bize neden tartıştık, neden birbirimizi kırdık oysa ne sen beni aldattın ne de ben seni sadece küçük kırıklar bir yıkılışı mı sağlamlaştırdı hiç öpüşmemiş hiç sevişmemiş olsak bana herkesden çok güvendiğini söylememiş olsan gidişin biraz daha acısız olurdu çünkü en azından mutsuz olduğunu düşünmezdim çünkü imkan dahilinde değil bu kadar güvendiğini terk etmek peki ya şimdi kime güveneceksin neredeyse iki yılımız birlikte geçti her gece en az bir kez birbirmizi sevdiğimizi söyleyerek ve bir anımız dahi olmadı bize geleceğimizde geçmişimizi anımsatmayacak yinede gittin melek gibi girdiğin hayatımdan yine bir melek gibi süzülerek ben ki ne bana gelişini ne de benden gidişini unuttum ölüler dahi hatırlar aşkın böylesini şahit yazsam bir davaya birbimizi sevişlerimizi inan bana hiç bir hukuk oynatmaz kalemini saat dört otuz iki sevgilim ve ben bizim şiirimizi yazıyorum neden mi bilmiyorum belki de sırf bu yüzden şair oldum bu yüzden acıyor içim kalelmimden süzülen her bir noktada saat dört otuz dört sevgilim ben oturmuş bizim şiir yazıyorum ve biliyorum eksik kalan her an hesabını soracak bana işte bu yüzden yüreğimi ellerimle çıkartıp sayfa sayfa açmak geliyor içimden ki inan bana senden artanı yakacağım saat işlemeye devam ediyor sevgilim kırgınlık ve hicranla ve hiç olmamanın olamamanın eksilliğiyle sen gittiktren sonra hiç anlamadım sevgilim neden yollarımızı ayırmalıydık belki de ben şair olmalıydım belki de sen benden uzakta çok mutlu olmalıydın sen gittikten sonra çok kez ölmeyi düşledim yaşamak da neydi sensiz ve biliyorsun bir kez dahi olsa öfkeden ölmeyi denedim çünkü içtiğim novaljinler anca kesebilirdi senin bana bıraktığın vazgeçilmez ağrıyı fakat olmadı ayrılık ilanından sonraki dokuzuncu gün bir kurban bayramı arifesinde kendimi aşka kurban edemedim belki her şeye rağmen bir umut vardı içimde belki pişman olursun diye lakin seni kendimden daha fazla uzaklaştırdım yine de bana kızmaya hakkın yok çünkü başka bir şansım yoktu aklım senin peşinden gitmişti voltajı yüksek bir deneyimle sarsılmalıydım ve pişmanlığım yalnız Allah' tan yana mahçupluğum O' na karşı yoksa ne burnumdan mideme uzatılan borudan ne de bir gecelik hastane deneyimimden pişmanım hatta başıma gelip zabut tutan polis bile bir başka şirin geliyor ne zaman hatıralrımdan kendini gösterse içtiğim en güzel çayı yediğim en güzel zeytini ertesi sabah tatmıştım yeni bir başlangıç yeni bir kurban bayramı sabahında ki umduğum seni de ardımda kalan çarşaflar gibi ardımda bırakabilmekti lakin olmadı olmadı ne o yatak ardımda kaldı ne de sen hala yanıbaşımdasınız peki ya neden neden her intihar gibi her aşk da birbirine benzer. saat beşe on var sevgilim ve ben hala sana sevgilim diyorum ve bitmemiş belkide hiç bitmeyecek bir şiirle seni hala seviyorum 28-11-2003 Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Aşkın Anısına
çağları deviren bir tutkunluktu kenetlenmiş bedenlerimiz başkalaşıma uğrayan inançlar kendine dönmeden sargın sonra sonra kırılıyor tılsımlı aynalar düşler ayrılıyor sevişmelerden fark bir uçurumdur gün geçtikçe büyüyen yazgılarımızı yüzlerimizde gördük en derin mahremimize kadar bir gün ölecektik ayrı dinleri paylaşan nebiler gibi büyüttüğümüz aşkımızla Ahmet Aksoy
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Avuç Siyah Ayakkabı Boyası
ölü çocuklar gibi çalışalım …………..umudumuz olsun yaşamak ayakkabı boyayıp, mendil satalım bizden biraz daha az canlı olanlara krallara, bakanlara, imamalara ………………ödün olalım Ahmet Aksoy
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|