![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Elif
Elif gibi burcu burcu kokarsın Benim halim hep dertlere sokarsın Olsam arı tatmak için balından Geldiğimde benim iğnem ile sokarsın.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
En Tatlı Şey Seni Sevmektir.
Dün gençlerle konuşurken, Sordu içlerinden biri, Nedir dünyanın en tatlı şeyi, Düşünmeden yanıtladım gençleri, Dünyanın en tatlı şeyi, Seni sevmektir güzelim, Ateşinde yanmak, kor alev olmak, Çiçek olup, gamzelerinde açmak, Ayrılık acısı bağrımı yakınca, Böyle olmuyor her nedense, Meğer ne zormuş senden ayrılmak, Kırmızı gül’ümden ayrılıyorum gibi, Tek tek, yaprakları koparılan Gül gibiyim şimdi, Canım acıyor, yüreğim kanıyor, Nefes bile alamıyorum artık, Kim buna yaşamak diyebilirki? Böyle yaşamaktansa ölmek, Seninde öleceğin günü bekliyerek, Cennette güzelim, seninle buluşmak, Bir yazgıymış halbuki bana, Ama, Gençlere söyleyemedim, En tatlı şey; seni sevmektir belki, Acısına da katlanmayı bilmek gerek.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Enginlerin Ortasındayım.
Enginlerin ortasında, Bir teknedeyim. Tekne sensiz, Tekne yelkensiz, Üstelik küreksiz, Ve içinde ben, Bir başıma çaresiz, Enginlerin ortasındayım. Sana ulaşmak için, Bilmiyorum,ne yapmalıyım? Ellerimden kürek, Umutlarımdan yelken, Sana olan sevgimden, Fırtınalar yaratmalıyım. Fırtınanın kanatlarına binip, Bu gece olmadan mutlaka, Sana sarılmalıyım.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Erkekliğim sökmüyor sensizliğe
Mavi gözlerini sevdiğim güzel, Dün gece seni gördüm düşümde, Güllü sarı yazma vardı başında, Altın işlemeli üç etekte belinde, Beni uykudan uyandıran sesin, Bir güzel türkü idi dilinde. Uyandım heyecanla,kalktım, Bakmadayım camdan şafağa, Tan ağarmada,ağır ağır, Ortalık aydınlanıyor artık, Caminin müezzini minarede, Saba makamından muhteşem sesiyle, Sabah sal’a sını okumakta. Bense ne olduğunu anlamadan, Biteviye ağlamaktayım,şimdi, Gözlerim odayı tarıyor yavaşça, Sen yoksun,düş görmüşüm belli, Sensizlik canımı acıtıyor, Erkekliğimde sökmüyor sensizliğe, Sen yoksun,odam boş, Aynanın önüne geçip oturmuş, Camiden gelen sesi dinliyorum, Müezzin sal’a yı okumakta hala, Aynadaki bana bakıyorum öylece, Sensizliğe ve yalnızlığıma, Hıçkırarak ağlıyorum.
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Erotik Şiir.
Kapa gözlerini, Aç gözlerini, Ne görüyorsun? Beni değil mi? Dudaklarını ısır bi, Ne hissediyorsun? Benim dudaklarımı mı? Uzan boylu boyunca, Sırt üstü yatağına, Üzerine bir ağırlık, Çöktü mü? Teninde güzel bir sıcaklık, Bir elektriklenme, Bacaklarının arasında, Müthiş bir gerilme, Hissediyorsun değil mi? Çıldırmak üzeresin şu anda, İşte güzelim bak, İşte o an,orada, Gözlerinin içinde, Teninin duvarlarında, Vücudunun her titreyişinde, Senin tam içinde, Seni çıldırtan o nesne, O benim, O benim İşte.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Eskilerin Sırları.
Anne söyle bana, Ben nasıl doğdum? Şırraaaak,bir tokat, Sus,terbiyesiz,ne haddine senin? Nasıl doğduğunu öğrenmek? Senide bir leylek getirdi, Bu kadar bil yeter. Bizi leylekler getirdiyse, Neden babamla evlendin? Seyrederdim sizi,gizli gizli, Neden öyle heyecanla, Çılgın sesler çıkarırdınız? Babamla sen yatakta? Leylek falan da yoktu yanınızda, Hani bir de o kadınlar, Karnı kocaman,kocaman kadınlar, Doğuracak denen kadınlar, Leylek onun neresinden, Getirecek o bebeği?
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Esme deli rüzgar
Esme deli rüzgar esme Ne dağ ne deniz işte bir nefes Aşık olduysam bana Acı bir diyet kesme Aşk Her gönlü yakar derler benim sevgilim durmaz habire Bir elinde çekiç altında örs Deler bağrımı ha bire deler.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Eşek olayım cenneti istersem eğer.
Aşkın bana ne tuzaklar kurdu, Bu yürekle başkasını sevmek zordu, Sabır elbiselerim bile bak yırtıldı, Aklım doğru dedi,ama aşkın bozdu. Gönlümü kırdın,yıktın beni sevdiğim, Hayatımın nuruydun,terk ettin gittin, Aktı sel gibi gözyaşlarım toprağa, Seni seven yanında,ama o ben değilim. Şimdi bir güzel gelse şu halimde eğer, Birde doldursa kadehi,içki verse eğer, Kınarsanız kınayın dileğimden dolayı, Eşek olayım cenneti istersem eğer.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ev Mi? Ev
Dıştan bakınca, Ev mi? ev, Penceresi bile var, Demir parmaklıklı, Mahpushanelerin de! Kapısı da,var, Her gün umutla, Çalmasını beklediğim, Zindanların da. Özgürlükle kucaklaşılacak günün, Sabırla beklendiği. Bir odam var, Tahta kutu gibi, Kapısı,penceresi, Camdan bakınca, Yıldızlar var,Ay var, Ama sen yoksun. Her gece karanlık, Her gece yalnızlık, Yanımda sana hasretim, Bir de düşlerim, Sarılmışım sıkı sıkya, Özleminle uyuklarım.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ey Gece
Yağmur altında sırılsıklam, Her yan karanlık, Sen beni görürsün,gece, Ben seni görürüm, Sen ve ben yapayalnız, Güneşin kayalıklardan, Parlamasını bekleriz. Ey gece, Ne gariptir ki, Sen benim için bir baba gibisin, Bense hayalperest oğlun. Sana umutlarımı,arzularımı anlattım, Sesin,çiçeklerin fısıltısı gibi tatlı, Yürek yatıştırıcı bir ezgi gibi, Korkularımı sende yitirdim, Kuşlardan bile daha huzurluyum, Gözlerimle seni görmeyi, Kulaklarımla seni duymayı, Dudaklarımla seninle konuşmayı, Nefret dolu yüreğime sevmeyi, Aşkın kollarında dans etmeyi, Sen öğrettin bana. Şefkat dolu ellerinle, Düşüncelerime dokundun, Şimdi düşlerim,nehir gibi akıyor, Ateşler içindeki ruhuma, Kondurduğun öpüşünle, Kavrulmakta olan ruhum, Bir meşale gibi ışıldıyor. Ve yüreğimde düşlerimin, Alaylarını ışıtan ay parlıyor, Sessizlik,uykusuz ruhuma, Aşkımın sırlarını açıklıyor, Ve bilirmisin artık biz? Birbirimize benziyoruz.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|