![]() |
|
Diğer Süper Lig Takımları 4 Büyükler Haricindeki Süper Lig Takımları Hakkındaki Paylaşımlar Buraya... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3548
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Efsane ''resmen'' geri döndü!
Tarihi maçın ardından "Trabzonsporlular adına üzüldüm" demişti.. Bu tarihi sözün ardından da Ali Şen tarafından bileti kesildi. Yıllardır uzak kaldığı camiasına, sonunda döndü.. Kulüpten resmi olarak yapılmayan açıklama Aykut Kocaman'dan geldi! Yeni sezonda Sportif direktör; Aykut Kocaman! Ankaspor'la yollarını ayıran Aykut Kocaman, yeni dönemde yapılanmaya giden Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük görevine getirildiğini ilk kez açıkladı. Haftalardır Cristoph Daum'un takımın başına getirileceği, Aykut Kocaman'ın da Sportif Direktörlük görevi alacağı iddia ediliyordu. Bu gelişmeler çerçevesinde sarı lacivertli yönetimden açıklama bekleyen kamuoyu bilgilendirilmemişti. Herkesin aslında bildiği fakat açıklanmayan konuyu Aykut Kocaman sonunda doğruladı. Beko Basketbol Ligi Play – Off Final Serisi 4. maçında Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadeleyi izlemek için sarı lacivertli yöneticilerle birlikte salona gelen Aykut Kocaman, mikrofonlara açıklama yapmadı ama ısrarlı sorular üzerine kısaca; "resmen görevdeyim" dedi. Fenerbahçe taraftarlarının yoğun tezahüratı eşliğinde salondaki yerini alan sarı lacivertli ekibin efsanevi ismi Aykut Kocaman, 1996 yılında Trabzonspor'a karşı Avni Aker'de 2-1 kazanılan ve şampiyonluğu getiren maçın ardından "Bütün sezon uğraşıyorsunuz, bütün emekleriniz tek maçla heba oluyor, kendi galibiyetimize seviniyorum ama Trabzonsporlu arkadaşlarım için de üzülüyorum" açıklamasını yapmış, mücadelenin gol atan kahramanlarından olan Kocaman sezon sonunda Ali Şen tarafından Oğuz Çetin'le birlikte takımdan uzaklaştırılmıştı. Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın yeni sezonda Cristoph Daum'la birlikte nasıl bir işleyiş düzeninde çalışacağı ise henüz belirlenmedi.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|