|  | 
| 
 | |||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
|   | 
|  | Konu Araçları | Görünüm Modları | 
|  07-24-2009, 08:48 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Jun 2007 Konum: İstanbul 
					Mesajlar: 50,907
 Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 İtibar Gücü: 12115 Rep Puanı : 59275 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |  Mısırlı Pilav  		 			 			MıSıRLı PILAV MALZEMELER 2 su bardağı Amerikan Pirinci 4 bardak et suyu 2 su bardağı mısır konservesi 1 kahve fincanı soya yağı Yeterince tuz ve karabiber HAZIRLANIŞI Pirinci ılık tuzlu suda 30 dakika kadar bekletin  Suyunu süzün  Bir tencerede yağı kızdırıp pirinci ilave edin ve  kavurun  İçine mısır ve yeterince tuz ilave edip pirinçler göz göz oluncaya  kadar kavurun  4 bardak et suyunu ekleyip suyunu çekene kadar kaynatın  Ateşten  alıp 20 dakika dinlenmeye bırakın  Üzerini karabiber ile süsleyerek servis  yapabilirsiniz   __________________ | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
| 
 |  |