![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
		
		![]() ![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			 PATLıCANLı PILAV 
		
	
		
		
		
		
		
	
	MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 1 kg kuşbaşı et 1 kg patlıcan domates soğan HAZIRLANIŞI Soğan ve bol domatesle pişirdiğiniz eti, orta boy bir tencerenin dibine yayın  Patlıcanları  soyun, boylamasına dörde bölüp, kızartın ve etin üzerine yayın  Yıkadığınız  pirinçleri, patlıcanların üzerine koyup, bir su bardağı su veya etsuyu  takviyesiyle pişirin  Ters çevrip başka bir tepsiye alın, sıcak servis  yapın![]()  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
		
  | 
	
		 |