![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3558
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden
Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden (Nedem Nedem Geceden) Şavkı Vurmuş Pencereden Bacadan (Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş) Uykusuz Mu Kaldın Dünkü Geceden (Nedem Nedem Geceden) Uyan Uyan Yar Sinene Sar Beni Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş Nasıl Edem Ben Dağlar Haramı Açma Yaramı Perişanım Ben Yüce Dağ Başından Aşırdın Beni (Nedem Nedem Geceden) Onulmaz Dertlere Düşürdün Beni (Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş) Madem Dilber Gönlün Yoğudu Bende (Nedem Nedem Geceden) Niye Doğru Yoldan Şaşırdın Beni Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş Nasıl Edem Ben Dağlar Haramı Açma Yaramı Perişanım Ben Aşağıdan Gelir Eli Boş Değil (Nedem Nedem Geceden) Söylerim Söylemez Gönlüm Hoş Değil (Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş) Bir Güzeli Bir Çirkine Vermişler (Nedem Nedem Geceden) Baş Yastığı Kendisine Eş Değil Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş Nasıl Edem Ben Dağlar Haramı Açma Yaramı Perişanım Ben |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Ay Doğdu Karşıdan
Bir ay doğdu karşıdan Yar bakıyor damdan dama oy Dalal (2) Bir kez yanımdan gel geç Aklım al başımdan Dalal oy Dalal (2) >2 Gözlerin badem içi Sen gönlüm sevinci Dalal oy Dalal (2) Gözünden akan yaşlar Sanki birer inci Dalal oy Dalal (2) >2 Şu Mardin’in gülleri Öter bülbülleri Dalal oy Dalal (2) Değer dünya malına Mardin güzelleri Dalal oy Dalal (2) >2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çift Turna Gördüm Durur Dallarda
Bir Çift Turna Gördüm Durur Dallarda Seversen Mevlayı Kalma Yollarda Sizi Bekleyen Var Bizim Ellerde Bizim Ele Doğru Gidin Turnalar Turnam Dertli Öttün Derdimi Deştin El Vurdun Yaremin Başını Açtın Esinden Mi Ayrıldın Yolun Mu Şaştın? Doğru Bir Katara Gidin Turnalar Fazla Gitmen Bizim Ele Varınca Selam Söylen Ese Dosta Sorunca Sağ Selamet Menziline Varınca Benden Yare Selam Edin Turnalar Yöre : Yozgat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Güzelin Âşığıyım Erenler
Bir Güzelin Âşığıyım Erenler Onun İçin Taşa Tutar El Beni Gündüz Hayalimde Gece Düşümde Kumdan Kuma Savuruyor Yel Beni Al Gül Olsam Ak Gerdana Dizilsem kemer Olsam İnce Bele Sarılsam Kölen Olsam Pazarlarda Satılsam Yarim Diye Al Sinene Sar Beni Abdal Pîr Sultan’ım Gamzeler Oktur Hezaren Sinemde Yareler Çoktur Benim Senden Özge Sevdiğim Yoktur İnanmazsan Git Allah'a Sor Beni |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Güzelin Hasretinden Ahından
Bir Güzelin Hasretinden Ahından Canan Ahından Tutuştu Her Yanım Da Yandı Ha Yandı Aşık Oldum Onun Mah Cemaline Tutuştu Her Yanım Da Yandı Ha Yandı Benim Derdim Senin Derdine Paydır Cananım Paydır Bir Güzel Sevmişem Kaşları Yaydır Saatim Gün Geçer Her Günüm Aydır Üçyüzatmışbeş Günüm De Yandı Ha Yandı |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir İnsan Ömrünü Neye Vermeli
Bir insan ömrünü neye vermeli Harcanıp gidiyor ömür dediğin Yolda kalan da bir yürüyen de bir Harcanıp gidiyor ömür dediğin Yüreğim ürperir kapı çalınsa Esleyen yelimden hile sezerler Künyeler kazınır demir sandıkta Savrulup gidiyor ömür dediğin Dışı eli yakar içi de seni Sona eklenmeli sözün incesi Ayrılık gününü kör dereleri Bölünüp gidiyor nehir dediğin Bir insan ömrünü neye vermeli Para mı onur mu taş dikenli yol Ağacın köküne inmek mi yoksa Çırpınıp duruyor yaprak dediğin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Karınca Yuvasını Kaybetse
Bir karınca yuvasını kaybetse O gece yatamam kaygımız vardır Bir yaprak dalından sararıp düşse Ezilir yüreğim duygumuz vardır Ha kutuplarda bir eskimo genci Ha Afrikada garip bir zenci Farketmez ne dili ne rengi Madem ki insandır saygımız vardır İnsanı insandan ayırmam ki Bu bizden diyerek kayıramam ki Sanmayın sesimi duyuramam ki İnsanız insana saygımız vardır |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Mektup Yazdırdım Anam Urfa'lı Kızına,
Bir Mektup Yazdırdım Anam Urfa'lı Kızına, Zalimin Kızı Bakmaz Yüzüme, Anam Duyar İse Vurur Dizine. Uy Nenni Nenni Askerim Neni Severim Seni. Bir Mektup Yazdırdım Anam Dört Ucu Kara, Künyemiz Geliyor Karakollara, Anam Duyar İse Düşer Yollara. Uy Nenni Nenni Askerim Neni Severim Seni. Evlerinin Önü Anam Mermer Döseli, Doktorlar Geliyor Eli Şişeli, Üç Gün Oldu Anam Derde Düşeli. Uy Nenni Nenni Askerim Neni Severim Seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Oda Yaptırdım Hurma Dalından
Bir Oda Yaptırdım Hurma Dalından İçini Döşettim Acem Şalından O Da Benim Değil Ahbap Malından Haydi Güzelim Gel Beri Şu Fani Dünya Dilberi Seni Alarlar Çalarlar Oluram Vallahi Deli Bir Oda Yaptırdım Urfa Taşından Bir Yarim Var Onüç Ondört Yaşında Ne Durursun Çapkın Çapkın Karşımda |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Of Çeksem Karşı Ki Dağlar Yıkılır
Bir Of Çeksem Karşı Ki Dağlar Yıkılır, Bugün Posta Günü Canım Sıkılır... Sıkılır Aman Aman Aman. Ellerin Mektubu Gelmiş Okunur, Benim Yüreğime Hançer Sokulur... Sokulur Aman Aman Aman. Şu Karşı Ki Dalda Bir Top Kar İdim, Yağmur Yağdı Ilgıt Ilgıt Eridim... Eridim Aman Aman Aman. Evvel Yarin Sevgilisi Ben İdim, Simdi Uzaklardan Bakan El Oldum... El Oldum Aman Aman Aman. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|