![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mutluluk Bir Hayal Artık
Ve yine gurbetin kucağında hasret nöbetlerinde Sensizlikler için de hüzünlerinle sabahı beklemekteyim Elerim titrerken gözlerim dalıyor Hasretinle her gecem inan uykusuz geçiyor Sen gelmeyecek olsan da bu yürek yine seni seviyor Bazen gözlerim dalıyor sanki sesin çağırıyor İnan ki o zaman uyanmak bana koyuyor Tükenecek gibi değilsede hasretin Bu günlerde bir başka acıtıyor kederin Nerdesin artık duymazmısın sesimi Yalnızlıklardan tükettim ben bu gençliğimi Acıların içinde felek çökertti bedeni Yeter artık hasretlerinin gönlümdeki nöbetlerine Belkide bu hasretten fazla yaşamam artık Gözlerim boşluklar da kadere isyana yazık Böyle severken yalnızlık kaderim artık Sen gelmessen mutluluk bir hayal yazık Adem Tetik
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Layık Oldun mu..?
Şiirlerde yaşayacak yazık artık aşkım Ne verdin zaten ne kaldı ki almadığın Bırak artık ne olur sensizliğe de alışacağım Başka çare kalmadı sana uzaklardan bakacağım Bu gidişin bilirim kalmadı artık kaçacak yolu Bir sevdan uğruna koydum karşına onurumu Anlamasan ne yapayım vardır bilirsin hayatın dahi sonu Sen sevmeye layık oldun mu..? ki kalayım yanında ömür boyu Adem Tetik
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Çıkar.......?
Sevgine susayıp yandıktan sonra Aşk diye zehire kandıktan sonra Kuruyup çalıya döndükten sonra Aşkından bir yudum versen ne çıkar Ben cehennemde yandıktan sonra Bütün günahımı alsan ne çıkar Gül solup bülbül öldükten sonra Mevsim bahar olsa artık ne çıkar Mutlu günler geri gelse ne çıkar Kan dolan gözlerim gülse ne çıkar Artık yar beni sevse ne çıkar Ben bir derbeder olduktan sonra Adem Tetik
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Gün Yüzü Göre Bildik Ne Güle Bildik
Koşarken her gün hayat yolun da Mutluluk aradık biz dostluklarında İhanet görüpte hep sırtımızda Ne gün yüzü gördük ne güle bildik Her sevda da ayrı ayrı çile çektirdiler Sevmek yerine çileleri bize layık gördüler Kader işte ne yaptıysak bir türlü güldürmediler Ne gün yüzü gördük ne gülebildik Yazarken kalemimiz her gün çileyi Sever mi..? sandınız bu gönül her gün acı çekmeyi Kırk yerinden bölüpte şu yüreğimi Ne gün yüzü gördük ne güle bildik Son kalan umutlarımla düşüp yollara Gönlümde hazan birde yalnızlıklarımla Sana sakladiğım sevgili baharlarımla Ne gün yüzü gördük ne güle bildik Adem Tetik
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Olmuş......
Yüreğim kan ağlıyor gençliğim solmuş Dost bildiğimiz yiğitler bir avuç toprak olmuş Ne garip hayattır hüzün gitmeyen misafir Dertler bu günlerde baş tacımız olmuş Nerde diye ararken bir de baktım Sevdiğim elerin koynunda bir gelin olmuş İlk bahar yaz derken gönlümüz hazan Sevda bahçemiz viran olmuş Dün beni arayan dostlar Kara günümde yabancım olmuş Tasa etme gönül derken Şu deli gönlüm de kaygıyla dolmuş
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Olur.?
Hadi ulan çek silahını sıkıver kafama Ölüm korkutmaz bayramdır kan ağlayan sol yanıma Tövbe etipte gelme istemem uzakta kal ne olur Ben razıyım senden uzaklarda hergün ağlamaya Elimden kadehim düşmese ne olur..? Gözümde yaşlar hep aksada olur..? Sen gelmede canım bu beden bir avuç toprak olsada olur Gelme artık yeter yeter ne olur Ne duam olursun artık bu zamandan sonra nede beduam Bilirmisin şimdi gönlümde hep hicran hep hicran Mevsimler yalan olmuş gönlümde her zaman hazan Gelme ne olur vicdansız sevdaların hep yalan Hep yalan...... Adem Tetik
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Yazık
Sonbahar da dökülen yapraklar gibi Sarardı bu sevda bitti ne yazık ki Sevgilim ellere gelin olmuş gider Unutmuş maziyi güzel günleri Düşsede bu sevda artık dillere Yaşandı bir kere bitti ne çare Ağlama gözlerim o güzel yare Vefasız işte gitti ellere Adem Tetik
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Sen Değildin....
Telefonda sesini duyunca senin Gözlerim doldu ağladım sevgilim İnanmadım senin son sözlerine Bir zamanlar sevdiğim o sen değildin Hayır doğru değildi bu sen değildin Ağladı gözlerim titrerken bedenim Düşündümde inan sanki delirdim Bir zamanlar sevdiğim o sen değildin Çıktım yollara koşarcasına Aklım karıştı ne oldu sana Düşündüm biraz yalnızlığımda Bir zamanlar sevdiğim o sen değildin Düşerken ahize öyle elimden Güzel gözlerin geçti birden önümden Düşündüm şimdi yeniden Bir zamanlar sevdiğim o sen değildin Adem Tetik
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Orda bir yerde
Daha çok var gönül sonbahara Bakma sen zamansız düşmüş saçlarımdaki aklara İzleri kaldıysa bir zalimin tenimde Kahretmek için çok erken hayata henüz 25'indeyim Baharlar saklıdır yarınlarımda umutlarımda Gülüşlerimde kaldıysa gözyaşlarımın izleri Yarında saklı olcaktır elbette mutlu günlerin habercileri Yaşanan yıların cahillikleri gönlümdeki hüzün gemilerimi Alabora etmek için gelecektir umut ettiğim o sevgi seli Morgüller gibi sonbara inat güleceğim her gün hayata Kardelen olup açacağım ölümün kollarına Umutsuzluklara inat yeşertiken umutlarımı bir bataklıkta Can verecek 24 yaşım yaşanacak baharlarıma Ve 24 yaşın sonlarında henüz yolun başındayım Ölmek için çok erken yaşamak için çok gençtir hayat oysa Ama yinede inatla sarılacağım umutlarıma Çünkü kardelenlerin cesareti bir mahkumun esareti var bende Mutluluk ise görüyorum artık işte bak orda bir yerde Adem Tetik
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öğrencin..
Sana yazılmış satırları al git gözüm görmesin artık Ne sen umurumdasın ne kıyametin kopması umurumda Şimdi yalnız yol alacağım bıraktığın okyanusta Yıkılmak yok artık alışkındır artık bu beden her türlü kasırgaya Unutulmaz dediğin her şey senin gibi bir yalan artık Başlayışı bir fırtınaydı ama bu sevdanın bitişinde kasırgalar olmayacak Sen nasıl bir yalan isen sevdan senin gibi bir yalan olacak Öyle yıkılırım sanma sen öğrettin artık dokunmuyor kasırgalar bana Ne sanıyordun bıraktığında yıkılacakmıydım canım Aldanışların boşuna ben yıkılmam artık ne senle nede senden sonra Şimdi sen sevin canım öğrencin bir şahin olmuş Semalarda yalnız başına en tepede dolaşmakta Adem Tetik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|