![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bakmayın
Bakmayın Sokak ortasında yattığıma Kuytularda vurdular beni Atılan imzalar değildi Suskunluklarınızdı saplanan Ahh bir bilseniz ne kadar acı verdi Türküm, Doğruyum, Çalışkanım Andımız İlk okul sıralarında Korkma Sönmez Bu Şafaklarda Yürek dolu nefesimizdi Lise sıralarında Şimdileri bir suskunluk sarmış ülkemi Bakmayın sokak ortasında yattığıma Faili meçhul cinayet değilim İçinizde arayın birazda katilimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Balonlar
falezlerin üzerinden bakmak aşağı doğru görmek maviyi ve altındaki dokuyu onca yükseklikten dalmak dokuların içine uzak bulanık perdelemeler den duru olmak duru bakmak her kes bıraksın balonlarını gök yüzü balon dolsun çocuksu duygular kaplasın hüzün dolu satırlardan çıkan düşlerle kucaklaşsın gökyüzü balonumu kaybettim karışmış balonların arasında çocukluğum kimin yüreğinde hiç bisikletim olmamıştı topumu verin alın bisikletinizi bilirim kaybetmek nedir çocukluk sevgileri yükseldikçe gökyüzünde bilirim boğar mavi maviyi balonum kırmızı olsun isterim yakışan asiliğime |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana biraz hüzün gönder
Bana biraz Hüzün gönder Sana sevgi vereyim Emek katıp yoğuralım Gül olalım, ağaç olalım Düşlere merdiven Dayamak için Azımı Çoğa say Çoğa aldırma Çok günler gördüm Bir anlık yaşama bedel Hüzün silinmesin yüreğinden Bilincin kamçısıdır Bakmayın derlerki 'Hüzün, ömür törpüsüdür” Oysa, Yaşamın; şaklamayan kırbacıdır... Bana biraz Hüzün gönder Sana sevgi vereyim Emek katı yoğuralım Duygu olalım, su olalım Akalım ummana varalım Kenarında verimli delta olmak için |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Göre Değil
yağmurlar yeşil yağıyor ben yalanlar söylüyorum büyütebilmek için yaşımı ikişer ikişer çıkmak istiyorum tüm bilmediğim basamakları demeye de el vermiyor yüreğim yağmurlar yağmur gibi yağmaktan başka her şekilde bana bakıyor rengarenk kayboluyorum ıslak düşüncelerde yoğun alabildiğine alışkanlıklar kötü kötü alışkanlıklarda yaşamak alışkanlıkla çekiyorum bir tutam bir tutam azat edilmiş dinlenceyi kara ayaz vurmuş kar buz ayaktan başlarmış tüm üşümeler ayaz ilk ayağa vururmuş başım dumanlı bana göre değil ikişer ikişer çıkmak bilmediğim basamakları bilirim her süslediğim söz kim bilir hangi fidanın dumanı savurmak için külleri yakmak bize göre değil |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Barışa Çağrı
yine bir barış çağrısı Fransa İtalya Belçika Almanya ve diğerleri akıtacaklar medeniyetlerini en güzel mayınlarını barettalarını dağıtacaklar kır çiçeklerini ezerek sunacaklar gülücüklerini özgürlük verecekler sindirebilmek için şehirleri fabrikaları dokuma tezgahlarını emeği ne kadar güzel bir kelime oldu avrupai medeni özgürlüklerini daha özgürce sunabilmek için sunuyorlar vizelerini mahkemelerini özgür Afganistan özgür Cezayir özgür İran özgür Irak ne güzel şeymiş Fellucede Kerkükte Barış ve Özgürlük ne güzel şeymiş number one lady elini sıkmak eteğini tutmak sonrada bırakmak bir şeyleri anlamları… |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başarmak
biri başaracak diğerleri çevresini saracak ama o yara hep açık kalacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başım Dumanlı
başım dumanlı kırık bir türkü dilimde saçlarını okşuyorum ellerim hovarda bekliyorum seni içime uzat sonsuzluğunu bir girdap misali zaman saçakları gözlerimin gizleyemiyor küçük adımlarını |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlayınca Yazmaya
başlayınca yazmaya bakış açılarıyla kelimelerin şeytanca oynamak isteği geliyor içimden bana gül vermedin diyen sevgiliye kahkahalarla gül erken kızıyor olmasına geç mi kaldım derken gülümsemelerim sancısıdır yaşamın biliyorum ciddiyetin yeri şeytandan uzak kalıyor körebe oynamayı sevsem de uzak kalıyor yaşadığım yaştan |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bazen Çocuklaşırım
bazen çocuklaşırım boşuna anlam çıkarmayın nedensizdir canı sıkılmış çocuğun oyuncağını kırışı gibidir yaptıklarım küserim çocuk yönümdür ağır basan hiç bir uzlaşıya yer vermez duygularım küserim büyümelere uzaklaşır bilincim uzaklaşır beklentilere paylaşımlara kalabalıklaşırım işte o zamanlar derinlerimde bir bir yargılanırım bir savaştır ki o değme yağız ordulara bedel bir bir gelirler üzerime yeniliyorsam eğer veremediğim hesaplara değil yeniliyorsam eğer geri kalmış yönümden değil gelişimin önünü açmak içindir bırakırım çocuk yönümü bir yana insanlaşırım başlar hesap gücüm hesap alır hesap veririm |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bazen Yol Biter
bazen yol biter biter işte duymazsınız karanlıkta bir güvercinin yada serçenin sesini ömür devan eder gürültülü hani hatırlar mısınız bilmem şu kollu hesap makineleri gibi üç geri sararsınız bir ileri birleştirirsiniz sonra kulakları o an işte duymazsınız gürültüsünü ama gürültülü devam eder yaşam bir parça sabittir suçunuz inkar etmek boşa boşa koymak bizim işimiz değil biter yol biter o kadar önemli değildir yolun bitmesi yolcu için niyette yolculuk varsa eğer her bitiş başlangıçtır içinde |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|