![]() |
|
|
#101 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Halimi görenmi kaldı?
Solmuş bir Gül gibiyim dertler içinde Ne ele alanım ne seven kaldı! Yalnızlık çekerim kullar içinde, Ne yüzüme bakan,ne takan kaldı! Bekliyorum yolları giden gelmiyor, Beni öpen koklayan kadrim bilmiyor, Öyle dile düştümki aman vermiyor, Ne fikrimi bilen, ne soran kaldı! Ne yaşadım baharı ne gördüm güzü, Savrulan umudum kör etti gözü, Andıkca yüreği dağlar 'ki sızı, Titreyen ellerimden tutanmı kaldı! Hep umutla besledim gözdeki yaşı, Çok kere dik tutmak zor oldu başı, Baharlar yaşarken kalpteki kışı, Aşka yoran,içimi bilenmi kaldı. Eylül2006 Mehmet Göden
|
|
|
|
#102 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hasret mektubu,
Hasret mektubu, Aramadın soldum gülüm, ....hasret ile doldu yıllar. ne umutlar sahiplenir? ne içimde kırıklar var! -gitmeseydin! Ne olurdu? ...bıraktığın elimde kor! yanıp kavrulan sinedeki, Terketmeyen yıllara bir sor! -böl istersen hasretini, yaşanmayan günü durdur. bir unutmak! Birde,senden, Özler iken geçmek çok zor. -buradayım gülüm burda! bıraktığın hasretinle... ne beklemek yordu beni; Ne şakağa düşen o kır. Mehmet Göden
|
|
|
|
#103 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasret.
Gönül pencereme, Oturdun kaldın be yar, Gel içeri demezsin, Canıma kastinmi var? Vurur başıma aşkın, O..Amansız ateşi, Sen keyfini sürersin, Ben görmezken güneşi! Mazideki anıda, Kimler alır yerini? Denizlerin koynunda, Ben küçücük yelkenli... Çalkantıda bir aşk bu, Sallanır döner başım, Sarhoş etti nazınla, İçe akan gözyaşım.... Cana kabus gibisin Vurgun yerim durmadan, Çek dışarı kalkayım, Bu karanlık rüyadan. Her dalgayla içime Ağır iz bırakırsın, Hasret çıpasını hergün, Derinlere çakarsın. 27.03.2008 Mehmet göden Mehmet Göden
|
|
|
|
#104 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatırladın değilmi?
Hatırladın değilmi? Veda ederken beni... Yüzüme bakmıyordun, Görmezden geldin beni, * Benmi yazdım kaderi? Öylesine karmaşık, Zaten ilaç faydasız, Suçluyorsunki beni. * Bir kalp benimle kalan, Gidenlerden örseli, Gözyaşına dizgin çek, Akmasın öyle emi! * Hadi çıkar üstünden! Yaşadığın yılları, İzleri hala belli, Silsen tüm anıları. nisan 2006 Mehmet Göden
|
|
|
|
#105 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayaller küçük kalmaz..!
Hayaller küçük kalmaz! Kurabildiğin kadar kur, Fazla hesap sorulur! Kaldırdığın yükü,vur, + Al sırtına,dengini! Ol denizler,engini! Bilme! ,insan rengini, Duracağın,yerde dur, + Kimseleri incitme, Yollarını,güç etme, Riyakarı yüceltme! , Olacaksa,önde sur. iskenderun,temmuz2006 Mehmet Göden
|
|
|
|
#106 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayallerim bitiyor..!
Herşeyden mahrumum ben, Hayal kurmak yok bana... .......sek sek oynadığın mahalle yok. sen yoksun! sarı kurdelan yok. ..... çocuk sesleri yok. Sonra; Rüzgarda uçuşan dalgalı saçların yok. Gençkızlığa adım atarken, mevsiminden önce gelişen meyveyi saklar gibi, büyüyen göğüslerini sakınarak yürümen yok. Yok o Bahçekapınız..! seni ilkkez başka gözle gördüğüm, -o kalbime açılan kapı....., sonra sonra birkaç yıl süren o eşsiz sevdam yok. hani evlendiğimiz? Boy boy çocuklarıma analık yaptığın? Kuşlar yok,saraylar yok, Zaman ne çabuk geçmiş! Yıllardan iz bile yok. birgün güllerle bezeli bir araba, yanaşıyor kapınıza, uyanıyorum isteksizce, Bağrıma taş basıyor gerçekler, seni alıp gidiyor. İşte sevdadan kalan birşeyler yok, seneler sonra gittiğim o mahallede; ne sokaklarda gürültülü patırtılı oynayan çocuklar, nede sana benzeyen kızlar yok. Bahçekapınız kapalı, Gözlerimde öyle, Açmayacağım...Açarsam rüya bitiyor. Ben bitiyorum. Aşk böyle bitiyor. ekim2006 Mehmet Göden
|
|
|
|
#107 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayat geçdi gitti..
Ben umutlara atılan köprüyüm! Altımdan,binlerce Atlı geçti Seferlere çıktım kendimle; Dönmeyen kaç sene geçti Sallar beni; yorgun yıllar Yıkılmaya az biraz var, Gerçeklere uğramayan; Bir ömür aktı geçti. Mehmet Göden
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayatın içindeyim..!
Kapadım kapısını hayal dünyamın, Bir tek seni ve beni aldım içine, Unuttuğum gülmek salmasın gam'a, Günahları sevapları saldım içine Yapışmış yakama gelmiş gitmiyor, Sevda denen şey öyle geçip bitmiyor, Onca şeyler kavuşmaya yetmiyor, Özlem,hasret,kin,nefret kattım içine. Kim bu aşkı görmedi,kim çaldı seni? Kalan bir tek hatıran eyletti beni, Tutsak ellerimde ne yapsam kötü kaderi? Yıllarım mahpus benide attım içine, Ne olur bu halim bir düşünsene! Tazeyken gülbahçem bozuldu yine! Benzedim dalından ayrılmış güle, Diken diken,dal dal,battım içine, Sonu güzel olacakdı mutluluk vardı, Gönüle sığmazdı bu dünya dar'dı, Kalbimin çatısı o zalim yar'dı, Mezar oldu gözlerin kendim,yattım içine. ekim2006 Mehmet Göden
|
|
|
|
#109 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hepimiz aynı..!
Elindeki oyuncaksa, Neden biri can veriyor? Kin yüklenmiş çocuklara, Yüreğim gün gün eriyor. * Aynı toprak suyu aynı, Havası nefesi aynı, Üzerinde biten gülün, Kokusu çehresi aynı. * Ayağına taş değerse, İzmirlinin canı yanar, Van'da çakan kıvılcımla! Afyonda ocaklar söner. * Aynı toprak güneş aynı, Umudu neşesi aynı, Çorak toprağa yayılan, En ücra köşesi aynı. * Aynı toprak oda aynı, Ebedi sükutu aynı, Yatar şehitler yanyana, Mezar aynı,kefen aynı. 02.04.2006 Berlin Mehmet Göden
|
|
|
|
#110 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hepsi yalan mı?
Hepsi yalanmı? Hadi yapma diyelim, Gülüşünle endamın. Dudağıma koyduğun, Sıcaklığın yalanmı? Yar demişki! Hayalimde bile yok..bir kuru tebessümün! O beni kölesi sanıyor.. -kanına girmişim güya! ! ölüyorsa benim için! - kalbi niçin atıyor? olsun! Rüyamda herşeyin güzel, Her saniyen her anın, Hasretimden gözyaşı, Akıttığın yalanmı? Yalan desem olmuyor! Olmuyorki unutmak, Mazi içimde sanki, Yaramı hasretinle, Kanattığın yalanmı? -ben gezmişim hasretle, Çıkmıyorki can dertte, Bir kuru, Limanmışsın bile bile.. Yanılttığın yalanmı? Bir soluk,hatırada ,,kuru bir elvedayla.. bıraktığın yalanmı? ocak2008 Mehmet Göden
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|