![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cennetten Kokular Vardı
Gecenin heyecanı, sessizce biterken, Gitme diyordum sana, henüz erken, Yakamozlara, çakıl taşları atarken, O mavi gözlerinde, yunuslar vardı… Ne anlar yaşadık, asla doymadığım, Sevinçler yaşattın, hiç tatmadığım, ******* boyu, bıkmayıp okşadığım, Saçlarından kayan, yıldızlar vardı… Aşk yabancı duyguydu, unuttuğum, Öyle bir kavramdı, hep korktuğum, Dostça uzattığında, benim tuttuğum, Ellerinden dökülen, sevgiler vardı… Unutulmaz bir, hayat yaşattın bana, Hiçbir çaba borcumu, ödemez sana, Sevda verdin, yaşam kattın bu cana, Teninde cennetten, kokular vardı… |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cesaretim Yok
Sevdanla düşerim, onulmaz derde, Gözyaşı dökemem, inat var serde, Sırata benzeyen, bu garip yerde, Bir adım atmaya, cesaretim yok… Divane yüreğim, ne buldu sende, O yeşil gözlerin, can oldu tende, Şimdi anladım ki, bütün suç bende, Yüzüne bakmaya, cesaretim yok… Saçları tarardım, gül takmak için, Yıldızlar dererdim, taç yapmak için, Dilekler tutardım, fal bakmak için, Artık söylemeye, cesaretim yok… Öyle bir kırdın ki, seven kalbimi, Çöllere savurdun, bütün sevgimi, Tanıyamadım ben, kendi kendimi, Tekrar denemeye, cesaretim yok… |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çağ Atlıyoruz
Büyük sevdalar, O yüce aşklar, Eskidenmiş güzelim... Şimdi sevmek, Çocuk oyuncağı; Gitsin biri, Gelsin öbürü... Kirli mendil gibi, Sevgili değiştiriyoruz... Nedenmi? Çok basit; Aşkta da reform yapıldı, Çağ atlıyoruz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çelişki
Ey aşk, Ey sihirli kelime... Beni dünyaya küstüren, Dertlerle inletip, Eriten sendin... Yaşamı sevdiren, Ümitler verip, Güldüren de sen oldun... Boynumu büken, Kolumu bağlayıp, Bekleten yine sensin... Söyle bana şimdi; Bu çelişki neden? .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıkıp Gideyim
Telefon rehberinden, çıkar adımı, Resimlerimi yırt at, sil mesajımı, Sensiz atayım artık, her bir adımı, Senin yalan dünyandan, çıkıp gideyim... Hayatıma sen girdin, değişti dünyam, Kâbusa döndü benim, toz pembe rüyam, Umutlarım kayboldu, şimdi tek hülyam, Senin yalan dünyandan, çıkıp gideyim... Mahkeme kur istersen, kurşunla beni, Yanar dağlara gönder, kavur bu teni, En iyi dost olsan da, istemem seni, Senin yalan dünyandan, çıkıp gideyim... Mektuplar yazma artık, istemiyorum, Bu kadar çileyi ben, çekemiyorum, Öyle gerçekler var ki, diyemiyorum, Senin yalan dünyandan, çıkıp gideyim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıkta Gel Hadi
Yıllar oldu gittin, dönmedin geri, Kapanmaz bir yara, hasretin yeri, Söner yavaş yavaş, gözümün feri, Nerelerde kaldın, çıkta gel hadi... Bahar günlerinde, soldu çiçeğim, Yenildim savaşta, koptu bileğim, Çakala yem oldu, yufka yüreğim, Nerelerde kaldın, çıkta gel hadi... Gelip sahip çıksan, yüce sevgime, Dostlar bile güler, benim halime, Veda için mezar, kazdım kendime, Nerelerde kaldın, çıkta gel hadi... Gözlerden süzülen, yaşlardı cefa, O mağrur gururum, sürmüyor sefa, Bir daha göreyim, belki son defa, Nerelerde kaldın, çıkta gel hadi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Çekeceksin
Büyük bir azaptı, senin varlığın, Cehennem çölüydü, beni saldığın, Hesap günü çıkar, benden çaldığın, Ödemek kolaymı, çok çekeceksin... Şu koca dünyayı, bana dar ettin, En sonunda beni, terkedip gittin, Gururuna kandın, işte kaybettin, Kazanmak kolaymı, çok çekeceksin... Gün gelip dünyada, tek kalacaksın, Başını taşlara, sen vuracaksın, Diz çöküp önümde, yalvaracaksın, Affetmek kolaymı, çok çekeceksin... Orda gerek kalmaz, kedere gama, Çıkıp oturmazsın, kibirle cama, Her şeyin sonunda, ölüm var ama, Ölmek kolay sanma, çok çekeceksin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Görme Bana
Ceylanlar misali, kaçarsın benden, Ne istersin, bu yaralı gönlümden, Aşık olmuş, ümit bekliyor senden, Bir ümidi, çok görme bana... Bakışların ok gibi, kalbimi deler, Neler çekti gönlüm, aşktan neler, Sevdi gözlerim, karşılığını ister, Sevilmeyi, çok görme bana... Yıllar yılı, gülmemiş hep ağlamışım, Belalardan, kurtulmamış hiç başım, Bir kere olsun, mutlu olamamışım, Mutluluğu, çok görme bana... Bu yokluğun, ölümle eş değerde, Ecel dolaşıyor, benim peşimde, Gel güzelim, sen de beni sevde, Yaşamayı, çok görme bana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Daha Güzelsin
El ele-kol kola, sahillerde gezerdik, Köprüde balıklar tutar, hep gülerdik, Kır kahvelerinde, şarkılar dinlerdik, Sen o şarkılardan, daha güzelsin… Mehtaplı akşamda, sofra kurardık, Sofranın başında, bağdaş kurardık, Diz dize otururduk, hayâl kurardık, Sen o hayâllerden, daha güzelsin… Gece sarhoş olurda, sabah ayardık, Sevinçle uçar, hüznü tefe koyardık, Parkın köşelerinden, çiçek çalardık, Sen o çiçeklerden, daha güzelsin… En güzel şeyleri, kendimize isterdik, Birlikte beğenirdik, birlikte severdik, Mehtaplı *******de, yıldızları izlerdik, Sen o yıldızlardan, daha güzelsin… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Damarımda Kan Olsan
Damarım da kan olup, kalbime girebilsen, Sana hazırladığım, bir cennet görürdün, Benim sevdiğim kadar, sen de sevebilsen, Ağlayan gözlerimi, belki de güldürürdün... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|