![]() |
|
|
#101 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ayrılık -1-
Dizim dizim dizildi gözümde yaşlar Boğum boğum boğuldu boğazda hıçkırık İşte böyle başladı bizim ayrılık. Gün yeni doğuyordu Günü batıyordu tatlı hayatımızın En acısıydı bu ânımızın. Son öpüşe hazırlandık ikimiz de İlk defa birbirinden utandı dudaklarımız Bir soldu,bir güldü,bir ateşti yanaklarımız Ve zangır zangır titredi ayaklarımız. Öpüşün tadını unutturdu bize Hasretin ağzımızı buran acılığı Ondandır sevmiyorum ben ayrılığı. Ölümden bir andı yaşadığım Bir mendilli el uzandı pencereden Oydu giden bendim burada ölen. Dizim dizim dizildi gözümde yaşlar Boğum boğum boğuldu boğazda hıçkırık, Bir düdük öttü öylesine yanık Ve böyle başladı bizim ayrılık... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ayrılık -2-
Coşuyor içim coşuyor Okyanus dalgaları gibi, Taşıyor göz yaşım taşıyor Vâdisiz sular gibi. Attı Mevlâ'm gurbete Günlerim çabuk geçmiyor, Dayanmak zor hasrete Gönlü hiçbirşey açmıyor... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılık -3-
Seninle birlikte iken Hiçbir düşünce geçmez kafamdan Doğruyum sözümde inan Hani bir uzun ayrılık Girmişti araya Benim yerimde sabır taşı olsaydı Çatlardı ortasından doğrusu ya... Ama,benim de arzularım çatladı... Senin dönüşünde Ayrılık kelimesini sildim sözlüklerden Ne çare ki silinti yerleri belliydi Hortladı harfler teker teker Ve başladı ayrılık yeniden... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılık -4-
Ayrılık o kadar alışmış ki bana Ehlî güvercin misâli Salarım salarım git diye Biraz uçar,biraz uçar Dolaşır başımda dolaşır Gelir beni arar beni Gelir omuzuma konar. Ben bıktım,o bıkmadı Ürkmek te bilmiyor bir türlü Sadakatin en güzel örneğini Ben onda gördüm. Râb'bim sana yalvarırım Onun yemini kes benden Sana da karşı gelemez elbet. Kanatlarını kır Bir tüyünü de ver bana Şapkamın kenarına takayım Bunca beraberlik hâtırasına... Ayrılık olmazsa hayat tatlı diyorlar Allahım bu deneyi esirgeme benden Söylenenler doğru mu bir bakayım? Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılmak Kolay Mı?
İşte sen et, ben tırnak Ayır ayırabilirsen... Sana koşarak giderim Sen yürüyerek gelsen. Ayrılmak bu kadar mı kolay Dostça kalalım demekle? Yıkan bir depremsel olay... Sevgi kurulur binbir emekle, Sevgi ucuza mal olmaz, Gönül dışı imâl olmaz... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayşem
Ayşem bilirsin seni eskiden Tâ çocukluğundan beri severim. Ayşem,dalını kırdığım yeşil ağaçların kutsallığını Yeşil gözlerinin sevgisinde sezdim. Ayşem,sarı saçların hürmetine Başağa orak sallarken Kuvvetim artıyor dersem inan Ayşem. Ayşem senin için de beni çekiyor Karşılaştığımızda gözlerini kaçırıyorsun da Arzularını kaçıramıyorsun anlıyorum. Ayşem bu cadaloz anan, Bu palabıyık baban, Bu külhanbey kardaşın aşkımızı anlamaz. Anlasalar bile seni bana vermezler Benim tarlam,öküzüm,karasabanım yok.... Eğer Ayşem beni seviyorsan çok Bohçanı al gel gidelim bu yerlerden Ha..Kafa kâğıdını da unutma sakın! Ayşem.anla gayrı seni pek çok sevdim ben... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayyaş
Sarı saçlı,yüzü solgun Bir adam dolaşır meyhaneleri. İstediği yalnız bir şey Aklından hiç silinmez bu Onu ister,istemez su. Bu şey onun hayatıdır Görünce şişeleri dolu Satar-savar pantolonu Sadece bir kadeh atmak Sonra da baygın yatmak Ona en büyük hazzı verir O anda herşeyi devirir. Hayâllerinde hep o hâkim Bu şahıs içki yüzünden Dâima ölüme mahkûm. Jestlerinde,mimiklerinde Alkolün tesirleri okunur Bu ayyaşçığın hâli Bayağı bana dokunur... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Azrail'le Başbaşa
Ne o? Sen mi geldin? Kimsin? Tanıyamadım ben seni. Dostlarım evime gelirken Ya kapımı çalar ya penceremi Bana bir haber verirler. Duymadım senin geldiğini. Hastayım kaç zamandır Yatıyorum yalnız Dostlardan bir haber yok... Bir sen varsın gelen. Ama,in misin,cin misin? Dilim varmıyor söylemeye Sen Azrail'sin... Biliyorum canımı almaya geldin Yalvarırım canımı alma! Daha gencim... Yok! yok! olmaz Sözüme bakma benim Can tadı böyle söyletir insanı... Yalnızca genç olan ben değilim ya! O kadar öldürdüğün Gencin de vardı canı... Sen de bir emir kulusun Gel işini bitir... Ne oldu? Gidiyor musun? Ümidini kestin mi benden? Fakat,biliyorum birgün yine geleceksin Yalnız,o gelişinde odama Haber ver de gir Çünkü elin dolu döneceksin... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bağdat...
Düşünerek yapılmış her işte bir hayır var İyi iş yavaş çıkar,acele ile olmaz... Tavuk bile bir günde bir yumurta yumurtlar İki yumurta yapsa biri işe yaramaz... Denirdi yanlış hesap döner gelir BAĞDAT'tan Şimdi BAĞDAT dönülmez yanlış hesapla dolu... Hani kurtulacaktı bir DİKTA SALTANATTAN? Savaştan mı geçer hep barışın aydın yolu... Savaş IRAK'ta değil ters baksan savaş olur, VATAN uğruna ölüp toprak olanla vardır, Toprağı paylaşmaya 'KURT SOFRASI' kurulur Elden çıkmaya görsün bir kez hep parçalanır... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bahar -1-
Renklendi bahar her ağaçta Dallarla sallandı arzular, Bir başka aşk başladı şimdi Her yaşta. Yaprakların zümrüt yeşilliği Gözlerden girip ruhlarda duruldu, Durduramam,gönül bu ya Gitti birine vuruldu. Güller açtı öylesine güller Renk renk bu bahar da, Bir kış boyu susmuş diller Döke döke bitiremedi aşklarını. Soğukluk çıktı aradan Eğlen gönül bu günler senin için, Birgün gelip sevdiğin Bir baharı hatırlarsan Biri de bu bahar olacak onlardan... Gönül,gençliğinde bu tatlı anları Ver şimdi bahar yellerine, İnan,ihtiyarladığında tertemiz Yine bahar yelleri eskisi gibi Ver ki teslim etsin ellerine... Alper Kürük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|