![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2558
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geriye Kalan
Bazen bir mutluluk kaçırır insan, Belki de Kader Bazen bir kadeh taşırır insan, Belki de Sabır Bazen bir avuç kalbe küser insan, Belki de Dünya Bazen aşkını görür insan, Belki de Rüya Bazen aklını yitirir insan, Belki de Yar Bazen mevsimsiz üşür insan, Belki de Ayrılık Bazen sevmek ister insan, Belki de Sevgisiz Bazen dua eder insan Belki de Çaresiz...
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gibiİçimde sakladığım aşkını aramaya çıktım
Sensizliği aradığım gibi, sokakta hangi aşkı görsem sen sanıyorum sanki senmişsin gibi, Ağlamaya çıktım sokaklara Sensizliği sormaya çıktım sokaklara Sokaklarda terk edilen aşklar gibi Sensizliği sorar gibi Seni arar gibi, Sokakların sessizliğini dinliyorum Çığlık olan aşkları dinler gibi, Bilmiyorum hangi aşkın sesindesin Bilmiyorum hangi gözlere bakıyorsun Ben sensizliği bildiğim gibi...
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GibiYıllarca bekledim, sonunda buldum
O bir gönül dostu, sevda çiçeği Ateşine yandım, kavruldum kaldım Çağladı gönlümde bir pınar gibi O dediğim sensin, haberin olsun Dilerim gönlüne mutluluk dolsun Yüzümüz birlikte, her zaman gülsün Aşkımız evrende yıldızlar gibi Engin seni sevmiş, sen de sev onu Dünya ahirette unutma bunu Kar yağsa, kapansa sevdanın yolu Sevgimiz fışkırsın, kardelen gibi
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gibiyim
Artık kıyıya çektim sandalımı Seherde uyuyan sular gibiyim Mazide bıraktım hırçın yanımı Şimdi uzaklara dalar gibiyim. Yaşadım aynada gördüm hayali Nakışla gönlüme ördüm hayali Yükledim sırtıma sardım hayali Kendimce surumu çalar gibiyim. Taşlar yerine oturdu bir bir Serde ne mağrurluk kaldı ne kibir Sanki mecnunla oturduk birebir Kendim saçlarımı yolar gibiyim. Söz geçmezdi taş gibiydi bu gönül Ateşler yandı artık kalmadı kül Hazan mevsimi yaşar oldu bu gönül Usulca sararıp solar gibiyim. Bahardan yavaşça uzaklaştıkça Şu simsiyah saçlar aklaştıkça Bilinen gerçeğe yaklaştıkça Bastığım dalı baltalar gibiyim.
![]() |
#5 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GibiyimUçuyorum ölümün kıyısından
Ne gelen var ne giden Ne yardım edenim var Karanlık *******de yarasa gibiyim Virane olmuş şehir gibiyim Tarihe karışmış anı gibiyim Belki biri bulur bir gün beni Yağmurda ıslanmış toprak gibiyim Batağa düşmüş insan gibiyim Tuzağa takılmış av gibiyim Mezara konulmuş tabut gibiyim Kanadı kırılmış martı gibiyim Karlarla kaplı dağlar gibiyim... Nerdesin eyyy sevgili! Sende mi uçurumlardasın Benim gibi...
![]() |
#6 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GidebilmelisinHickiriklarin dügümlendiginde
Yada yutmak zorunda kalirsan söylemek istediklerini Cekip gidebilmelisin Hasret agir bastiginda Yada gurbet canina okudugunda Ve henüz yalan bulasmadan dudaklarina Düne elveda deyip cekip gidebilmelisin Dönmeyecegini bile bile Hatta ardina bile bakmadan Ve yarinlarin korkusunu düsürmeden bakislarina Eyvallah diyebilmelisin Vakit gitme vaktiyse eger Bir mengeneye takmadan yüregini Sözcüklerin altina nefretin imzasini atmadan Insankalabilmek icin Cekip gidebilmelisin
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidecek misin?
Korkuyorum seni benden alacaklar Böyle Boynu bükük koyacaklar Genç yaşta ihtiyar oldun diyecekler Gitme desem yine gidecek misin? Mutluluk huzur seninde hakkın Bu yalan dünyada hiç gülmedi yüzün. Kötülük yapacaklar budur korkum, Gitme desem yine gidecek misin? Yine seni kırıp üzecekler Dünyanı zindan edecekler, Herkes seni bana soracaklar Gitme desem yine gidecek misin? Sen gidince sanki ne olacak Başın göklerimi değecek Şu garip kartal seni ömür boyu sevecek Gitme desem yine gidecek misin?
![]() |
#8 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gideceksen
Gideceksen ; Seni seven kalbimi yerinden sökerek git Bavuluna mutlu anılarımızı Yüreğine ise güneşte ısınmış umutlarımızı Doldurup son nefesimi çekerek git Hadi usulca git, Karanlıklar güneşini elinden almadan Hançerlediğin yüreğimi merdiven bilip Yıldızlara koş karanlık saçlarınla. Gideceksen; Yüreğimdeki taze umutları çiğneyerek git Avuçlarına mevsimsiz açan baharlarımızı Gözlerine ise ölümsüz sevdamızı alıp Gündüzüme karanlıkları sererek git Hadi usulca git, Sahillerine gözyaşlarım ulaşmadan Ve ihanetinle yüreğimi hançerleyip Ateşlere koş , çıplak ayaklarınla. Gideceksen; Güzelliğine dalmış yüreğimi kaldırmadan Kış uykusundaki çicekleri ağlatmadan Hadi usulca git , Gözlerine yanmış bedenimi uyandırmadan Bedenimi yollarına paspas bilip Bahara koş, karlara bürünmüş sevdanla. Gideceksen; Tüm acılarını gözlerime gömerek git Saçlarına çicek kokan nefesimi alıp Beni soğuk ayazlara emanet ederek git Aynalarda uyuyan hüzünlerimi kırmadan Hadi usulca git.
![]() |
#9 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GideceksenHaydi git...beyaz atın üstünde dolu dizgin,
Çiçeklerin boynunu ezerek, kırarak git... Ne olur işkence etme...mahmuzla şu atını, Haydi git gözlerimden,ufkumu yırtarak git... Bir ölüm sükutuna terkederken burayı, Bu güller diyarından, aman; haykırarak git... Kan köpüren denizler taşarken gözlerimden, Islatırsa saçını, silip, tarayarak git... Bayramındır; yangının yerinde tüten duman... Al çıranı , Gölgeni bari bırakarak git...
![]() |
#10 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gideceksen Durma GitGideceksen durma git, git geriye bakmadan
Yüreğim kabarmadan, git yaşlarım akmadan Gözlerinin önünde, sararıp solduğumu Git ne olur bakıpta, görme kahrolduğumu Neyleyim gidiyorsan, bir bildiğin var demek Demek ki ben bu aşka, sarfetmemişim emek Duysunda sevinsinler, aşk bilmezler yasıma Şahit olmakta varmış, sevdamın iflasına Bugünüm dünü özler, sen gidince yanımdan Yarınım hüzne dalar, senden ayrıldığımdan Söyleyin ötmesinler, bundan böyle bülbüller Nasılsa solacaklar, benimle bir bir güller Beni iyi tanırsın, yanarımda yıkılmam Perişan olsam bile, namerte muhtaç olmam Aramam hiç kimseyi, gitsende gönlüm sende Seni sensiz yaşarım, sarılıp öpmesemde Birgün komşu oluruz, bakarsın ki bir yerde Neden olmasın sanki, belkide aynı evde Gurbet değil mi hayat, eldemi ayrılmamak Kim demiş ki olmuyor, ayrılıp kavuşmamak Gideceksen git artık, henüz zaman var iken Git yollar kapanmadan, git mevsim bahar iken Yolcu yolunda gerek, bak Güneş yol alıyor Dağların üzerinden, vakitte daralıyor Bilmem nasıl geçecek, bilmem sensiz ilk gecem Eminim kırk, elliye, vuracaktır derecem Anlımda pul pul terler, sıkıntım depreşecek Karanlığım zifiri, yaram derinleşecek
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|