![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adamın biri birgün ağacın altında namaz kılıyormuş.Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş.Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allaha dua etmeye başlamış. Allahım sen namazımı kabul et. Ağaçta ki adam Etmem diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış Allahım sen kıldığım namazı kabul et. Etmem. Adamın şaşkınlığı iyice artmış.Yine Allahım sen kıldığım namazı kabul et
demiş. Ağaçta ki adam tekrar etmem deyince adam sinirlenmiş.Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir adam çok fakir olmasına rağmen, tüm kahvelerde oyun oynayıp para harcarmış.
Bir imammın yanına gitmiş ve şöyle demiş: -Ben nasıl zengin olurum demiş İmam: -Sen bir dağın başına git ve ALLAH'a dua et demiş Adam hemen bir dağ bulmuş dua etmeye başlamış .Bir rüzgaz gelip adamı dağdan aşağı yuvarlamış Adam kalkarak söyle demiş"ALLAH'a" -zengin etmiyorsun anladıkta, niye itiyorsun demiş
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir apartman dairesinin kapıcısı körmüş ve apartmanda havalı kimseyi beğenmeyen bir kadın oturuyormus.Bir gün kadın banyoya girmiş ve arkasından kapı çalmış kadın: Kim o? diye seslenmiş dışardan: Yönetici diye ses gelmiş ve bornozunu giyip kapıyı açmış. Tekrar banyoya girmiş ve yine aynı şey kapı çalmış ve yine seslenmiş komşusu gelmiş onuda gönderdikten sonra tekrar banyoya girer ve yine kapı çalar kadın yine: kim o? der bu sefer ben kapıcı diye ses gelir kadın, kapıcı kör diye umursamaz ve üzerine bişey almadan kapıya çıkar ne oldu kapıcı ne istiyosun der, kapıcı bişey olmadı gözlerim açıldıda onu haber vermek istedim der =))
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın teki ramazanda oruçluyken iftar saatinin gelmesi için zaman geçirmek için dışarı çıkmış .ve sahile inmiş sahilde adamın teki denize karşı mangal yapıp yiyomuş yanındada rakısı var. bir yandan yiyip bir yandan içiyomuş,bunu gören oruçlu adam mangal yapan adamın yanına gidrek şöyle demiş;bak beyfendi hangi dindensiniz bilmiyorum ama dininizin kıymetini bilin biz burda açlıktan kıvrılıyoruz.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çoçukken dayımın kolunda bi resim görmüştüm ne olduğunu sorunca Kıbrıs haritası olduğunu ve askeri cıkartmanın anısı diye tüm arkadaşlarını yaptırdıgını söylemişti. bu olay olurken ben 5 yaşındaydım. 7 yaşında evimize tv gelince hergece izlenen haberler sayesinde ister istemez gorbacov' u tanımış oldum kafasındaki kocaman S.S.C.B haritasını görünce demekki buda ülkesini cok seviyormuş dedim ama kimse ye birşeyde diyemiyorum rezil olmamak için yaklaşık 10 yıl sonra onun harita olmadığını öğrenmiştim.
Belki anımsayamayan vardır o harita deyil ben denen birtür doğum lekesiymiş. OZAMANLAR BENİM KAHRAMANIMDI KAFASINA ÜLKESİNİN ŞEKLİNİ KAZITTIĞI İÇİN MALUM DAYIM ÇOK CAN YAKICI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ...
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski zamanda karı koca gaz lambası ışığında oturuyorlarmış.Adam,Ahh Ahh bir atımız olsada Hacca gitsek demiş.Kadın,oradan gelince birde babamlar`ın köyüne gideriz değil mi?Adam: yorgun atla babanlara`mı gideceğiz?demiş ve kadına tokadı patlatmış.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ....Ani bir telefon çalar ve arkadaşın ayağı kırılmış hastaneye kaldırmışlar;hemen arkadaşı ziyarete gittim,yanına vardığımda arkadaş durmadan gülüyor ve babası bu duruma sinirlenip ona bağrıyordu..
Kahka atan arkadaşım bir an durup bana 10 dk. müsade edinde doya doya güleyim der ve biz dışarı çıkarır, 10dk. sonra döneriz. Arkadaşım anlatmaya başlar... -Abiciğim sabah okula gitmek için evden çıkmıştım,sonra ayakkabıma küçük bir taş girmiş beni rahatsız ediyordu.Bende ayağımı sallayarak ayakkabımdaki taşın çıkmasını sağlamaya çalışıyordum.Bir müddet taşı hissetmiyor 5-6 adım sonra tekrar taşı hissetmeye başlıyordum.Bende buna bir son vermek için elektrik direğinden tutup ayağımı var gücümle sallamaya başladım, orada bulunan çöpçü.. -Vaayy anaaa adamı elektrik çarpıyor diyerek bana elindeki süpürgeyle vurdu ve ben havada uçarak yere çakıldım...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|