![]() |
|
|
#111 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Islak Yürekli Bir Uyku
Yine bir dağın tepesi geceleyin unutulmuş bir yolun bilinmezliği bir yok oluşun son anları kırık taşlar üst üste. Ateşi sözlerimde yanar koşullar konar kıyısına pembesine. Gün olur gri kanlar akar ilişkilerde buğday sarısının yanıklığıdır taşıdığı aranır durur sessizce düşen günlerin taşıyıcıları Yakalanmalar en asılası zamanlarda tarafından sıcak dudakların ve hep yakınına düşer üzüntülü ölümler. İki ağız söyleşmesidir istenilen buğulu sıcak salgıları tatlı De işte! seslice alevlice çarçabuk yakınarak değişmelerinden insanların. Kopulmaz bu yaşam ağrılarından uyumsuzsun yada uyabilirsin çarpık yürüyüşlere. Yine yabanıl bir geyiğin gözleri titrek bir hasta vücut sızısı halsiz bir kar fırtınası beklentisi sarılışta, dokunuşta. Bu ne bir tuzak ne de bir çocuk yanılgısı Yolculuk bu başbaşa sımsıkı. Ipıslak ter içinde yüreğim uyanmışım..! '90-turgutreis Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Işıklar öyle ışık ki...
Tepede kimisi gökte durur darmadağın alayı dağın başında pır pır inerler aşağılara yol olur bizlere pıt pıt. Yanar gemilere limanlarda aşkın ajanı rıhtımın kenarında uzaktan bakılır inci tanelerine. Körlüğüne göz olur dağlarda mahalle olur sokak durur köy burası dedirtir sana. Kılavuzdur kırmızı,yeşil, dümeninde hayatın gemisinde ışıklar. Gece uyanır gündüzleyin döner sırtını gereksiz bir sürü şeylere ışıklar. Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İbadetimsin
Bu aşk bu yürek akıntıları dayanılası değil. Beklemek diyor: beynim.! Ne duruyorsun der: yüreğim.! Sabah ezanları bir yandan canıma okuyan hocanın nağmeleri saba makamı bir yandan..! Sana hasretim sana sarılmam sana dokunmam ne zaman eyy yar..! Duracak gibi değil bu yürek akıntıları ben saba makamı huzurları sen beş vakit ezanım. İbadetimsin sevgilim. 07/02/04/bitez Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İki Ayak
Kumlar iki renkli kum ve gece rengi. Yürüyorum iki yaşamla biri sol diğeri sağ. İçimde dalgasızım rüzgargülüm yüreğimde zembil bugünde zarfsız. Haramiler iki yüzlü biri tutar diğeri keser. Semahlar iki kollu indirir biri üfler yukarı diğeri. Dilimde bağlıyım bugün çözgüsü ballı yılan dudağı. Öfkem iki kapta birinde yağ diğerinde bal. Gülüyorum iki dostumla biri ben diğeride yaşam. 28/12/03/bodrum Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlk İnsan
Daha ilk solukta başlıyor kavga,şiddet,darp hayata geldiğimizi kanıtlamak için ilk gözyaşları ilk sızılar ilk güvensizlik ilk yalnızlık ilk titremeler ilk savunma ilk çaresizlik herşeysizlik çakılıyor kıçına ilk darbeni alıyorsun kıçına en yakınından en sana sıcağından en kalabalığın içinde en garip hoşgeldin en tuhaf en yalan en ilkellikler en tokatından yiyorsun sillesini daha henüz gözünü açmadan. Hadi gel de şimdi yaşa! insanca..! dokunabildiğince ilk temasların sıcak gözlerine. '05/mart/bitez Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlkkez üfledim
Görmüştüm, dinlemiştim muhabbetini dokunmuştum kendisine ama hiç ağzıma dokundurtmamış elime hiç almamıştım, hele hele içime nasıl çekilir hiçmi hiç bilmezdim. Bu gece onuda yaşadım Kaan dostumla Birde plastik marpuç vermezler mi ambalajlı, sıfır Pöfürdettim bu gece Nargileyi Keyif pezevengiymiş bizim büyükler vesselam..! 23/eyl/bitez/miraç |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnce ve Bulanık Gece Özlemli
Sanki dün doğmuşum Sanki bugün doğuyorum Sanki yarın doğacağım ve ben halen o keskin mavi heybetli dağların ardında ayakta bekliyorum. Ne sokakların sessizliği Ne insan sesleri Ne dirimsiz ifadeler Ne de mavi keskin kıvrımları ürküttü beni dağların. Her gece yeni bir yaşam hazırlığında sarı bir yoldaş bekliyorum gözleri kırmızı maden işçisi yüzüyle. Ben bir hata değilim, ne zaman doğru oldu ki yaşam. Bazen bir kaygı bazen sızı bazen yeter bazen ha! gayret az kaldı. Bir başka yerde olmaya gerek yok görmen için bütün bunları ne de bir kuş olman. Bilmem diyemem yüreğime. ama gece başladı artık ağlamam gerekiyor sıcak bir yüreği çok özledim çünkü. '89/BODRUM Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İstimli anlar
Yanıma hiç düşmeyin hüznümün sarı yaprakları. Kalıcı bir konuğum var yakınım olur kuşkular. Saçlarıma hiç dokunmayın yalnızlığımın soluk salkımları. Bir yara taşıyorum sargısı yarınlara bakar. Gözüme hiç vurmayın Yeşilim, beyazım, denizim. Donakalmış bir anın bakışını yaşıyorum. '89-çine Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İşim zor burda
Gel otur. sakın.! sakınma ben gülüm. Yanağına batır dikenlerimi lekesi kalsın yüreğimin kırmızı aşklı. Gel konuş. yanlız.! yakınma biz çiçeğiz. Aynı bahçenin insanlarıyız bil bunu çiçeğim. İnsanlar severler toprağın üstünde söverler toprağın altında. Çiçekler hep kalırlar toprağın üstünde. 11/10/89/t.reis Ahmet Köse |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İyi olmayan bir durum
...herşey püsküllü paniklerim bile... Sessizliğim ve salıverişim soluğumu burnumdan. Elimin en çok kullanılan yeri başımın en çok kullanılan yerinde sol alnı başımın. Geveze hayat niye hep sonbaharımdasın..? Çekirge ve kaplumbağa bunları soluyorum yüreğimde hindileşirken. Sevgili parmaklarım tırnağınızdan öper beynimden saygılarımla. 24/06/91/gümüşlükl |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|