![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönlüm Bir Şahine Av Oldu
Bilirim benzer aşkların adamı değilsin sen Seni daha fazla severim kendimden. Ah bir çıkarabilsem seni derimden. Dün çok kıskandım seni ben. Sustu konuşan dillerim lal oldu Bir konuştun odam ateş oldu lav oldu. Gönlüm bir şahine av oldu. Dün çok kıskandım seni ben. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönlüm Seni İstiyor
'Özledim ' dedin,'Çok özledim çok' 'Elimden çıktın artık ateşten ok. Sen fırtına, sen okyanus, senden güzeli yok. İyi ki sevdim seni, tenim seni istiyor. 'Hayır olmaz, 'bugün' dedin. 'Yarına beklemez benim sevgim' 'Ya geleceksin, ya ben öleceğim' İyi ki gördüm seni, canım seni istiyor. Susuzdu yüreğim solmuştu. Bir goncaydı, güllerle dolmuştu. Yıllardır aradığım hayalim olmuştu. İyi ki buldum seni, gönlüm seni istiyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümün Yumağı
Dağları aşıp da çıkageldin. Olmuyor sensiz, öldürdü derdin Hıçkırdın, yalvardın ağladın da. 'Hadi sevme beni GİT mi? ' dedim. Dudakların susuzdu, su vermedim mi? Ateşine ateşle köz vermedim mi? Sarı saçla, yeşil gözü eline verip, 'Al bunları yak, at, EZ mi? dedim. Sarıldın, sardım seni kuş gibi. Yanıyorken, sen şimdi ol tipi Suç senindi, özrünü duyup, 'Gönlümün yumağını al, ÇÖZ MÜ? ' dedim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerim Deniz
Şimdi İzmir'de olmak vardı. Bayraklı'da yokuşlu yollarda. 1976 olsun o yılı seçelim. Sen söz vermiştin hani. 'Geleceğim' demiştin, gelmişsin. Ben o yılların liseli kızı. Saçları sarı yanakları kırmızı. Utangaçlık gözlerime vurmuş. Gözlerim deniz. Sen o yılların yorgun delikanlısı. Kalbimin sahibi, gözlerimin yıldızı. Önce seninle denizi seyrediyoruz... Balıklar bizi.. Tek tek paylaşıyoruz balıklarla simidimizi. Çay içiyoruz o yerde Çiçekler içinde. Yanında müzik dudaklarında. Gözlerin yüzümü geziyor. Anıları arıyor, bir iz. Yoksa bunu yaşamış mıydık biz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimde Hala Gözlerinin İzi
Işıklar tek tek göz kırpınca Yakamozlar yakınca denizi Sıcacık ellerini hissettim sözlerini İmkansız mı yani aşkımız diyordun. Sev beni sev çılgınca... Gözlerimde hala gözlerinin izi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin Konuştu
Ayrılacağımızı hiç düşünmemiştim. Seni bunca yıl kalbimde yaşatmışken. Neden karşıma çıktın, ölümden erken? Ateşten gecede sen sustun, gözlerin konuştu. Senden ayrılmak mı ateşten zor. Sözlerini unutmak sevgiden kor. Dudakların beni anlatır kırmızı mor. Ateşten gecede sen sustun, kirpiklerin konuştu. Bitmesin hiç, sen gitme, burada kal. Unutmazsın bilirim, beni anılarına al. Sözlerin tatlı mı tatlı, ballardan bal. Ateşten gecede sen sustun, şiirlerin konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinde Başkasının Gözü Mü Var?
Sen hiç yoktun, ben hep azdım. Sen gelince çoğaldım taştım. Ellerim soğudu, üşüttü beni. Ellerinde başkasının eli mi var? Sözlerin bitmezdi, sürerdi hani? Ne zamandır aramadın beni? Arar oldum bugünden dünü. Yüreğinde başkasının sözü mü var? Hani ben olmasam sen yoktun? Dünya senin olsa yine boştun. Dün ağlıyordun bugün coştun. Gözlerinde başkasının gözü mü var? |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülücüklü Yumurta
Bana güzel şeyler söyle güzelim. Şebboylar yine sarılı pembeli mi? Bebekler yine cicili bicili mi? Kediler yine sobanın yanında? Yatıyor mu mışıl mışıl? Dereler akıyor mu şırıl şırıl? Genç kızlar tertemiz güler yüzlü Kuşların kanadında mı sevinçleri? Balonlar nasıl balonlar? Yine uçuyor mu göklere? Ağlıyor mu bebekler? Gülsün herkes, toprak gülsün, gül gülsün. Buluta koyalım beyazları Alsın götürsün. Adıyamanlı gülsün, Şırnaklı gülsün. Çimenlerden gün yapalım, güllerden yatak. Yuvarlansın çocuklar. Sesleri çıksın aya. Dikenleri yok edelim güllerden Beşik olsun dünya, Bir o yana sallayalım, bir bu yana. Uyusun bebeler gülüm, neşeyle kalksın. Anneler gülücükleri pişirsin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günaydın Güneşim
Günaydın Güneşim! Bitaneciğim, Serçeciğim. Bilirim geç uyursun, Uyanırken zorlanırsın sabahlara. Ama haydi artık kalk! İnsanlar senin yüzünden karanlıkta kaldı Güneş tek başına onları ışıtamıyor bak! .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Denizlere At Beni
Bıraktın gidiyorsun mademki Yok diyorsun, artık her şey bitti. Papatya saçımı anlatıyor bahar gözlerimi Gidiyorum Hadi Denizlere At Beni Sakınma sözcükleri söyle 'istiyorum.' Madem ki son bu, en son beni seviyorsun. İçimdesin ama beni uzaklardan izliyorsun. Bitiyorum Hadi Denizlere At Beni Sev çılgınca sev, istediğin güzelini. Soy çıkar da bu teni, hadi denizlere at beni. Ateşlere at, dudaklarınla yak beni. Yanıyorum Hadi Denizlere At Beni |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|