![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12105
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen
Sen: Çamlı dağlarda ağaran şafak... Sen: Duru göllerin nilüferisin. Sen: Engin ovada sararan başak Sen: Umut kaynağı, alınterisin... Sen: Gökte yıldızsın, uykularda düş.. Sen: Yeşil ekinsin, sen beyaz gülüş Sen: Mavi denizsin sise bürünmüş Sen: Sevda sırrının düğümlerisin Sen: Her güzelliğin canlı sergisi Sen: Kalp yarasının emin sargısı Sen: Benim dileğim hakkın vergisi Sen: Gönlüme saklı aşk hançerisin. Sen: Koyu gölgesin ,yaz sıcağında Sen: Olgun meyvesin dal kucağında Sen: Korsun alevsin aşk ocağında Sen: Gadir Allah'ın şaheserisin Sen: "Ben"sin, gel gör ki ben "sen " değilim Sen: Benim düşüncem, ruhum ve dilim Sen: Benim gözlerim, ayağım, elim.. Emin ol, sen bana benden berisin |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Varsın
Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanunu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın Fikir vadisinden bir ırmak geçer Eğilir serviler suyundan içer Bağrında ay doğar zambaklar açar Sessiz sessiz akışında sen varsın Öz suyusun hayat denen şişenin Nedenisin keder ile neşenin Sevda cephesinde şehit düşenin Donuk donuk bakışında sen varsın Hep senin renginde görünür bahar Yaprakta yeşilin gülde kokun var Yama yama kalbimdeki yaralar Sıra sıra dikişinde sen varsın Gidip de yorulma çok uzaklara Sen-seni gel benim içimde ara... Umut güneşimin mor bulutlara Girip girip çıkışında sen varsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sergi
Zümrüt bahçe, Altın saray Girdim amma beğenmedim Ortasında elmas bir ay Gördüm amma beğenmedim. Hak diye döndüm yönümü Boynuma taktım ölümü İstediler ak gönlümü Verdim ama beğenmedim Çile çektim sünnet diye Kınadılar cinnet diye Çağırdılar cennet diye Vardım ama beğenmedim Kalbim tarla, sevgim başak Tahammülü yaptım kuşak Dost yoluna candan döşek Serdim amma beğenmedim Beyde makam, beyde para Garibanda türlü yara İnsanlığı insanlara Sordum amma beğenmedim Başlar hep beyine muhtaç Mideler dolu, gözler aç Her çıbana üç-beş ilaç Sürdüm amma beğenmedim Gelen olmadı çağrıma Ellerim düştü böğrüme Var gücümle öz bağrıma Vurdum ama beğenmedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sermayelik
'Büyük'lük kendine verdiği paye Arkasında saklı en menfur gaye Sinsice İslam'a saldırmak için 'İrtica' elinde hazır sermaye... |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam ve Ben
Ey SEVDAM! Nerede kucaklaştık seninle, Ne zaman dolduk, ne zaman taştık seninle? Beklediğimiz sabahları görmeden Bak.. Bak işte mezara yaklaştık seninle. 1987 |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Size Bıraktım
Bana Mevlana'yı, Yunus'u verin Mecnun'u, Leyla'yı size bıraktım Kırk yıldır susuzum, bir tas su verin Irmağı, deryayı size bıraktım Talipli değilim şöhrete, şana, Makamı, rütbeyi yük etmem cana Dostluk, sevgi, şefkat yetişir bana, Dövüşü, kavgayı size bıraktım. Zaman yoktur ekip, biçip, sürmeme Ham topraktan haram mahsul dermeme Bir tek gönül kâfi gelir girmeme Konağı, sarayı size bıraktım. Çokta değil, hakta buldum huzuru, İstediğim alınteri, göznuru Benliği, kibiri, iğrenç gururu Faizi, bankayı size bıraktım. Hiç biriniz telaş etmesin boşa Doyacak gözünüz toprağa, taşa.. Beni inancımla koyun başbaşa.. Topyekün dünyayı size bıraktım |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sorgulama
Herşeyi bilirim diyorsun amma Birazcık sen seni biliyor musun? Yemekte yatakta, sokakta, işte Dünyanın tadını alıyor musun? Sütün kaymaklı mı, suyun duru mu? Sabunun sarı mı, kuzun kuru mu? Hele bir tarif et genel durumu Olanlardan memnun oluyor musun? Sıcakta ciğeri pişeni anlat Gölgede göbeği şişeni anlat Menfaat ardından koşanı anlat Haramdan hisseni alıyor musun? Eski yurdun, eski köyün senin mi? Başındaki kurtlu beyin senin mi? Oynadığın garip oyun senin mi? El yıkıp, can yakıp gülüyor musun? Ortaksın hileli yol tutanlara Kulluğun ucuzdur kul tutanlara Yakınlığın var mı bal tutanlara Bol bol parmağını yalıyor musun? Bire alıp yüze satmak caiz mi? Bizi tutup bize satmak caiz mi? Çaresize ceza satmak caiz mi? Sen sana iyilik diliyor musun? Sırtımızın yük müsün nesin sen? Duygusuzun teki misin nesin sen? İlelebed baki misin nesin sen? Ecelin gelince ölüyor musun? |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suç Olsa Da
Ne diyorsa İslam dini Uyacağız suç olsa da Gerçeği örten kefeni Yırtacağız suç olsa da. Alnımız ak, yüzümüz ak İslam olan olmaz korkak Batıla batıl Hakka Hak Diyeceğiz suç olsa da. Çiçeklenir sevda serde Cihad, düğün olur merde Nur-u Kuranı her yerde Yayacağız suç olsa da Baba, Ana, Bacı, Kardaş Ehl-i küfre açtık savaş İslamın yoluna can baş Koyacağız suç olsa da. Cihad bize bayram düğün Ta doğuştan haşre değin Her an zikrullah gömleğin Giyeceğiz suç olsa da. Mana doldurmuş içleri Gam mı maddenin suçları Dine taş atan hiçleri Sustururuz suç olsa da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suları Islatamadım
Savaştayım elli yıldır Ömrüm geçti boşalt, doldur Anlamadım bu ne haldir Birgün silah çatamadım Suları ıslatamadım Ekin ektim başak yılan Kuşandığım kuşak yılan Yorgan akrep, döşek yılan Birgün rahat yatamadım Suları ıslatamadım Ne payem oldu ne sayem En doğruya varmak gayem Düşüncemdir tek sermayem Alan yoktur satamadım Suları ıslatamadım Yolum yokuş, izim ayrı Dilim yağsız, sözüm ayrı Bedenimden özüm ayrı Biri bire katamadım Suları ıslatamadım Talipli yoktur sevgiye Anlamadım, neden? Niye? Canlar gücenmesin diye Can attım gül atamadım Suları ıslatamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Susar Kâinat
Adlî İlâhî’den sual eylesem Kapanır dudaklar, susar, söylemez... Acep hangi meyve helâldir desem Sararır yapraklar, susar, söylemez... Munis bir merakım, mağrur bir merak Tohum bir merakım, yağmur bir merak Maden bir merakım, çamur bir merak Utanır topraklar, susar, söylemez... Karlı dağlar uykuya mı yattı ki Geçitleri haydutlar mı tuttu ki Deli rüzgâr dilini mi yuttu ki Ormanlar-ırmaklar, susar, söylemez... Desem ki adalet, hürriyet var mı? İnananlar inancını yaşar mı? Yoksa zulüm-zillet boydan aşar mı? Kararır şafaklar, susar, söylemez... Bir yemine çeksem gök yere değer Âlem söz orucu tutarmış meğer Balıklar başını önüne eğer Sallanır kavaklar, susar, söylemez... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|