![]() |
![]() |
#1211 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Zaman Seni Düşünsem
Ala Bir Ceylan Dolaşır Kırlarda Ağaçlar En Güzel Yemişlerini Verir Kuşlar Cıvıldar Dallarda Ne Zaman Seni; O Gülen Gözlerini Düşünsem Al Bir Güneşdir Doğar İçimde Umut Ekinleri Büyür Sevda Rüzgarları Eser Gönlümde... Kelebekler Konar Ellerime... Ne Zaman Seni Düşünsem Kekik Kokulu Yarim, Bir Bahardır Kaplar Benliğimi Havaya Aşk Kokusu Dolar Alır Götürür Sana Yüreğimi.
![]() |
#1212 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yağmur yağıyordu bir bahar akşamında.
Ve ben seni düşlüyordum.. Balkondan uzattığım bedenim ıslandıkça, Ağlıyordum, çünkü seni hatırlatıyordu yağmur.. Sokağa çıktım, şemsiye almadan, Islanıyordum, şehrimin dar sokaklarında.. Gidiyordum, nereye gittiğimi bilmeden, Ama biliyordum sana ulaşacağımı, umuyordum... Yağmur güzel değildi belki, senin kadar, Ama seviyordum, sebepsiz bir şekilde.. Tıpkı seni sevdiğim gibi... Gökyüzüne baktım o an, göremedim yıldızları.. Kaybettim onlarıda senin gibi.. Ağlıyordum, bir bahar akşamında, Sebebini bilmeden ağlıyordum... Rahatlatıyordu çünkü ağlamak beni, Tıpkı seni gördüğüm anki gibi.. Yağmuru dinliyordum, bir bahar akşamında, Ağzından çıkan her sözü dinlemem gibi... Huzur veriyordu çünkü bana, Sebepsiz ve nedensiz dinliyordum.. Yağmura benzetiyordum seni, herşeyinle.. Yağmurla gelen herşeyi veriyordun bana, Yalnızca birşeyi veremiyordun, yağmur gibi, Bir benim olmayı beceremiyordun....
![]() |
#1213 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Döndüm işte geriye
Ne elim başkasına değdi Ne dudağım başkasını öptü Başka biriyle göz göze bile gelmedim Ara sokaklarda senden başka kaçamağım olmadı Döndüm işte geriye Ben yine aynı ben Biraz boyum uzadı Çok az kilo aldım Kemanımın telleri kırıldı Akordu bozuldu Şarkı söyleyemedim sen yokken Kimse bana eşlik etmedi Zaten yazdığım şarkıları da senden başkası bilmiyor Sen giderken yazdığım şarkı yarıda kaldı Seni düşünmekten devam bile edemedim Tek düşündüğüm sensizken ben Dedim ya döndüm artık Şarkılarım senden yana Aşkı özledim sensiz Vazgeçilmez alışkanlığım Çok şükür geçti artık Bırakalım her şeyi Unutalım Boş verelim olup biteni Anladım senden başkası yar olmaz bana Düğünümüz olsun bahara Gidelim uzaklara Bir evimiz olsun Bir de küçük bebeğimiz Bahçede de güllerimiz Ben işe gideyim Sen evde beni bekle Hayat sürsün böylece Ne yerimizi bilen olsun Ne sesimizi duyan İkinci bahara az kaldı Yapraklar dökülmeyecek Kuşlar gitmeyecek Geriye döndüm artık Seninleyim Kalbim seninle Acılar hiç dönmeyecek Sevinç çığlıkları yükselecek Bu rüya bitmeyecek Masal sürekli devam edecek Seninleyim artık Kavuştum Allah’a şükür
![]() |
#1214 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Bahar sabahı uyandığımda
Kuşların cıvıltısı ile canlanıverdim Tabiatın dirilişi,güneşin kızıl ışıkları Can veriyordu sanki kıraç topraklara Tomurcukları henüz açmamış çiçekler Sevinçten yüzüme gülüyorlardı sanki Yaşama merhaba diyen menekşeler Toprak kokan çimenlerde gizleniyordu Bir bahar akşamı ise gün batımında Güneş elveda derken bulutlar arasından Mehtap ve yıldızlara seni sordum Ama gözlerim boşlukta kaldı kutup yıldızında Her ilkbahar gelişinde seni görürüm Sanki sarı papatyalar arasında ararım seni O zaman dalarım yine mevsimlere boş ve uzunca Kardelen çiçeğine elveda derken,bahara selam derim.
![]() |
#1215 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ta uzaklardan
tarihin öte yakasından geldim adıma güneşin çocuğu dediler aydınlıklar döşedim yoluna bulutlardan hüzünler yüklendim zulana bıraktım mutluluğu mevsimlerden hazanı yüklendim baharı sana bıraktım geçerken sevda denizinden patikalarında konakladım yaşamın yine de uslanmadım zulmün gözüne batarken sevdalar nakışladım gülüşüne ve yürürken uçurumlardan kanım düştü toprağa yine de uslanmadım cemreler düşerken mevsime bahçene güller ektim
![]() |
#1216 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaçtaki kırağılar dökülüyor Almus’tan yamaçlara
Kuşlar uçuşuyor bir anda ses katmak için bahara Derenin buzulları çözülmeye başladı ertesi ertesine su şarıl şırıl sesleri desenliyor canlılığa Tepe de, çocuklar ve yine kuş cıvıltıları öfkesinde Gökyüzü berrak ve lekesiz Tokat’ın eteklerinde Gelinlik giymiş bir gelincik tabiat şahlığında Hepside boy verdi tabiatın ilk irkiliş canlılığında Biraz solumda karınca katarları Hızır gibiler Mizgin'liyorlar bize çalışanların kazanacağını Biraz sağımda tembeller uykuda hala Uyanmadılar onlar... Kaybetmeye hazır Nazır gibiler Kimileri daha kapanık Ağustos böceğini oynuyorlar Tıpkı ağaçtan kopuk Çürümeye mahkûm kavuklardalar İş’e yaramayan anlarla kuytulukları Küflenmiş yaprakların dibinde Uzun ölümlere yolculuk seçmişler Kesilen bir ağacın kütüğünde Bin Dersim çiçeğidir, Tohum dökerek irkilenler... Bir babacan yürek ansız, hesapsız ve kaygısız Er gibi doğacak, bir can misali pultusuz Namusluca toprağa düşerken Gökyüzünün berrak ve lekesiz şahitliğinde Almus'ta haykırabilmek var yine de... Yüreği gelinlik giymiş tabiat ana’nın Kollarında kan-revan içinde, Gidebilmek yine de...
![]() |
#1217 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaçtaki kırağılar dökülüyor Almus’tan yamaçlara
Kuşlar uçuşuyor bir anda ses katmak için bahara Derenin buzulları çözülmeye başladı ertesi ertesine su şarıl şırıl sesleri desenliyor canlılığa Tepe de, çocuklar ve yine kuş cıvıltıları öfkesinde Gökyüzü berrak ve lekesiz Tokat’ın eteklerinde Gelinlik giymiş bir gelincik tabiat şahlığında Hepside boy verdi tabiatın ilk irkiliş canlılığında Biraz solumda karınca katarları Hızır gibiler Mizgin'liyorlar bize çalışanların kazanacağını Biraz sağımda tembeller uykuda hala Uyanmadılar onlar... Kaybetmeye hazır Nazır gibiler Kimileri daha kapanık Ağustos böceğini oynuyorlar Tıpkı ağaçtan kopuk Çürümeye mahkûm kavuklardalar İş’e yaramayan anlarla kuytulukları Küflenmiş yaprakların dibinde Uzun ölümlere yolculuk seçmişler Kesilen bir ağacın kütüğünde Bin Dersim çiçeğidir, Tohum dökerek irkilenler... Bir babacan yürek ansız, hesapsız ve kaygısız Er gibi doğacak, bir can misali pultusuz Namusluca toprağa düşerken Gökyüzünün berrak ve lekesiz şahitliğinde Almus'ta haykırabilmek var yine de... Yüreği gelinlik giymiş tabiat ana’nın Kollarında kan-revan içinde, Gidebilmek yine de...
![]() |
#1218 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağlardan kalkan kar
Dağlara çekilen kuşlar Umurumdadır. Yediveren güldür gövdemde hayat Kırk çiçek açan duvar önü yastadır Kış mevsimi Evin içinde küstüm çiçeği rahat Bin nazla koklatır kendini. Gizlisinde ateş yakan avcının Hayra yorulmaz düşü Cevahir ömrü çürütemez zindanda Zor ölümlü zorba saltanat İşkence olur insana Sevdasız geçen her gündönümü. Yaşanılası ve Ferhat Bir düğün kurulur dağlarda Çiçek alaylı gelin Bahçe kapısından girerken Yüz görümlük sevinç ister Düş arsızı beton evden Gülümse gülüm zamanıdır Koy saksıları bahçeye Karşılasın iki mevsim arası sevdayı kalbin Pencereni aç avunmaz türkülere. Yine gelir Bahar Uçurumda eriyen kar Can verdiği nehre akar.
![]() |
#1219 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıllar bir gözyaşı olup da kaymış
Nurlu ihtiyarın yanaklarında. Yapraktan saçını yerlere yaymış, Sonbahar ağlıyor ayaklarında. Süzüyor ufukta bir kızıl yeri, İçi karanlıkla dolu gözleri; Alnında akşamın ince kederi, Sessizliğin sırrı,dudaklarında. Yanan bir kağıtta küçük bir satır Yazı gibi akşam onu karartır; Artık o,silinen bir hatıradır, Bu ıssız bahçenin uzaklarında...
![]() |
#1220 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yürü yüregim yaya
Gir dertlerle siraya Derman çare degildir Içinde ki yaraya Kim ne derse inanma Zaman ilaçtir sanma Çaresiz çekeceksin Dayan ya da dayanma Yikildi gönül tahtim Böyle degildi ahtim Kime ne diyeyim ki Bahtim utansin bahtim Eri yüregim eri Giden döner mi geri Ellere vatan oldu Senin gönlünün yeri Kimseyi bosa anma Günes dogacak sanma Bu is burada bitti Ister yan ister yanma Neylesin ki hayatim Hayatla bitti dansim Beni bu hale koyan Sansim utansin sansim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|