![]() |
![]() |
#1261 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BANA
Dünyada neyleyim ben emaneti Alın her şey sizin olsun yar bana Anlatamam çektiğim eziyeti Daha gidilmeyen yollar var bana Güzellikler sizin olsun hep sizin Gülecek mi bilmem ki benim yüzüm Yaprak dökümünde kış yakın güzün Acıların başlayışı kor bana Hasret mi gideceğim bu dünyadan Bana gelmez komşuya gelen paydan Saatten haftadan,geçen aydan Öldüren bakışları yor bana Yarıyı buldu ha buluyor yaşım Beladan kurtulmaz belalı başım Kurumaz bir türlü gözümde yaşım Sevinçler de sizin olsun vur bana Mutluluğum güvercindi uçtular Ağlattılar göz yaşımı içtiler Bir komşumuz umut vardı göçtüler Çocukluk resminde güldüğüm kar bana İyilikleri hep kalbime ektim Gün geldi içimi şiire döktüm Dizlerim titredi ,inan ki çöktüm Artık sevinmek gülmek zor bana Al senin olsun tüm renkler yeşiller Diken kardeşimdir,dost değil güller Beni ağlatmaya uzanır eller Gayri konuşmak yazmakta ar bana 1992 BANA Dünyada neyleyim ben emaneti Alın her şey sizin olsun yar bana Anlatamam çektiğim eziyeti Daha gidilmeyen yollar var bana Güzellikler sizin olsun hep sizin Gülecek mi bilmem ki benim yüzüm Yaprak dökümünde kış yakın güzün Acıların başlayışı kor bana Hasret mi gideceğim bu dünyadan Bana gelmez komşuya gelen paydan Saatten haftadan,geçen aydan Öldüren bakışları yor bana Yarıyı buldu ha buluyor yaşım Beladan kurtulmaz belalı başım Kurumaz bir türlü gözümde yaşım Sevinçler de sizin olsun vur bana Mutluluğum güvercindi uçtular Ağlattılar göz yaşımı içtiler Bir komşumuz umut vardı göçtüler Çocukluk resminde güldüğüm kar bana İyilikleri hep kalbime ektim Gün geldi içimi şiire döktüm Dizlerim titredi ,inan ki çöktüm Artık sevinmek gülmek zor bana Al senin olsun tüm renkler yeşiller Diken kardeşimdir,dost değil güller Beni ağlatmaya uzanır eller Gayri konuşmak yazmakta ar bana 1992
![]() |
#1262 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yıllar yıllar ah yıllar,bana hiç sormadılar,
Karanlık *******de sessizce yol aldılar. Gecenin tepesindeydi yıldızlar, Hatıralarım kadar uzaktılar, Döndüm ağladım yalvardım, Ne yüzüme baktılar,ne bir şey anlattılar. Yıllar ah yıllar, beni kadere yazmadılar Bana hiç sormadılar Karanlık *******de sessizce yol aldılar
![]() |
#1263 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana acıma
Git gönlün kimi istiyorsa Ona git Sanırsın ki bir tebessüm Beni yolumdan döndürür Sen bilmezsin, bir acı söz Nice aşkları söndürür Bana acıma Tahammülüm yok yalana Ona git Sen kimsin ki kalp kırarsın Özürdiler rahatlarsın Sanırsın ki gülerim ben Sen kendini kandırırsın Bana acıma Aldırma hiç ağladığıma Ona git Sevdim ya ne kıymeti var Benim mi oldu dünyalar Acıdan başka ne verdin Dönsen bile neye yarar Bana acıma Ölsem bile pişman olma Ona git.
![]() |
#1264 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutlar...
bana taşır yığın yığın yağmurları, gönül deryamın dolu oluşu hep bundandır; yüzerim...yüzdürürüm sevdalarımı doyasıya. ırmaklar... bana akar,gündüz turkuaz,gece gümüşi, ay ve güneşin çehreme yansıması bundandır; yaşarım...yaşatırım gülleri,gülyüzlerde. rüzgarlar... bana eser,hanımeli kokulu akşamlarda, imbatlarda ilhamların mesken tutuşu bundandır; yazarım...okurum satır satır yanık dizeleri. melekler... bana gelir bölük bölük,kanatlarında sevgi yüklü, kalbimdeki coşkuların sınırsızlığı bundandır; severim...sevdiririm çılgınlar gibi yaratılan her şeyi
![]() |
#1265 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne kralla, ne de şahla
İşim olmaz, padişahla Bu bende ki, bitmez aşkla Bana ancak sen yetersin Neye yarar, olsa bağım Başı karlı yüce dağım İçimde ki can sıcağım Bana ancak sen yetersin Fayda etmez acım tatlım Ela gözlüm,sır sıratlım Dünya değil,gül suratlım Bana ancak sen yetersin Hem işimde, hem aşımda Bela olsan da, başımda Olsam bile,yüz yaşımda Bana ancak sen yetersin Su gibisin, tam bir içim Güzelliğin, biçim biçim Yaşıyorsam senin için Bana ancak sen yetersin Güç tanımam, güle bakmam Tüm ordular, vursa korkmam Bu kalbe, kimseyi sokmam Bana ancak sen yetersin
![]() |
#1266 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı anlat dermisin,
bir gün bana. Ne anlatırım o zaman bilemem, ama camların ardından düşen yağmur damlalarının birbirine sarılıp ahenkle dans ederken çalan müziğini hiç dinledin mi sen, ve bu melodiye eşlik eden şöminenin içindeki loş alev için çatırdayan dal parçalarının ritmini. Ve... Önce nefeslerimiz sarar bedenimizi sonra dudaklarımız birleşir, öylesine özgür olur ki bedenim tenim tenine hasret duyar, ve sen artık kollarımdasın bir ömür boyu sürecek rüyamda. İşte ben sana böyle anlatırdım aşkımı canım sevgilim.
![]() |
#1267 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne deryalarda yüzdüm ben,
Boğulmaktan son anda kurtulduğum. Ne ormanlarda dolaştım, Kaybolduğumda zor bulunduğum. Ve ne karanlıklarda yaşadım, Aydınlığa çıktığımda kör olduğum... Yaşayamıyorum artık, Körüm, göremiyorum güzellikleri Sağırım, duyamıyorum gülücükleri Ellerim yok, hissedemem sıcaklığı Ve dilim yok artık Söyleyemem aşkımı.. Ve ölemiyorum artık, yaşayamamakla beraber. Uçurumun ucuna varıyorum Bir şeyler bırakmıyor beni Dönüpte ardıma baktığımda Bir hayalet var gibi Uzanıp ta dokunduğumda anlıyorum ki, Yasak olan aşk sanki...
![]() |
#1268 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana aşktan okumayın
Midem bulanıyor üşümeye başladım Artık hiç cazip gelmiyor bana Bu defa heyecandan değil Korkudan titriyorum Vay bana neydi o günler Aklim nerdeydi ne yapıyordum Seviyordum sevdiğimi söyleyemiyordum Konuşmak istiyordum dilim tutuluyordu Yüzünü görmek için can atıyordum Başımı yerden kaldıramıyordum Utanıyordum mahcuptum sucum neydi Bilmiyordum bilemiyordum Ellerim parmaklarım terlerdi Heyecanla korku karışıktı Zira ne yasak aşktı Nede tehlike vardı Onun yüzünden çamurlu mahallesi Sokağı dahi bir başka güzeldi Yürüdüğü yol su aldığı çeşme Ne kadar gözüme güzel görükürdü Uzaktan dahi ona bakmak Mutluluğun tah kendisiydi galiba Onu düşündükçe hayatı Yaşamı çok severdim Nasıl evlerinin karşısında Ağaç gibi dururdum Nasıl beklerdim yolunu Acaba biraz kapıya çıkar mı Yüzünü görebilir miyim diye Sesini duyabilir miyim belki Acaba bana işaret eder mi Çağırır mı yanına beni Nasıl umutla beklerdim Nasıl da geçerdi saatler Sabah erkenden geceye kadar Farkına dahi varmazdım Oysa ben çok sabırsızdım Beklemeye hiç gelmezdim Ona dokunmaya kıyamazdım Kendimden bile kıskanırdım Bu benim kıskandığım Bu benim dokunmaya kıyamadığım El aleme çok kolay oyuncak olmuş Vay beni vaylar beni Anlayabildim ki değmezmiş Gerçek aşk şimdi yok eskidenmiş Amsterdam/18.03.2003
![]() |
#1269 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özledim sesini ne olur konuş
Bir gül açtır zamanların ötesinden Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden Bana bir şarkı söyle İçimde bir şey kımıldıyor Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum Bir baksana ne haldeyim deli divane Yaralıyım, çaresizim umutsuzum Bana bir şarkı söyle Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt Dökül karanlığıma ışıklar gibi Al beni, en uzaklara götür Sesin aksın içimde bir pınar gibi Bana bir şarkı söyle Bütün renkleri kat birbirine Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan Bir tüy gibi, bir bahar dalı gibi Hafiften, inceden, güzelden, en beyazdan Bana bir şarkı söyle Bazan kar nasıl hazin yağar bilirsin Kurşuni bir gökyüzünden ağlamaklı İşte öyleyim, kapkarayım bu gün gel En hüzünlü sesinle, en dokunaklı Bana bir şarkı söyle
![]() |
#1270 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana bir şey söyle, anlamını kimse bilmesin,
tek ben anlayayım, Bakışlarından uzak olsamda sözlerinde cesaret bulayım, Güzelliğine değil, kişiliğine aldanayım, Bana öyle bir umut ver ki, ömür boyu o umutla avunayım, Bana kalbinde bir yer ver, bıraktığın gibi hep orda kalayım...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|