![]() |
![]() |
#1271 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiir insanın aynasıdır,
Bana bir şiir yaz. Ruhum şiir hastasıdır, Bana bir şiir yaz. Kalbinin içini nasıl göreyim, Bir şiir yaz, sevildiğimi bileyim, Yüreğimi titret önünde eğileyim, Bana bir şiir yaz. Istersen doğadan, kuşlardan bahset, Öyle bir şiir yaz ki yüreğimi hapset, Isterim bütün herkese nisbet, Bana bir şiir yaz. Zararı mı olur şiir yazsan? Yüreğinin kapısını biraz açsan, Başarırsın kendini zahmete soksan, Bana bir şiir yaz.
![]() |
#1272 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bütün bana dairleri kaldırmışsın yüreğinden
Ama unuttuğun bir şeyler vardı giderken Her defasında arkanı dönüp baktığın o yerde Hani kasımpatı çiçekleri sarardı etrafı Lodos eserdi arkalardan Hava yağmurlu oluverirdi aniden Soğuğu vururdu cama Uyurduk yıldızlar sarardı etrafımızı ve bir sıcaklıktı kalbimiz Kıvılcımlarla yanan bir ateşti belki Ve benzer yönleriyle bakışların Onlar bana dairdi ve sen unuttuğunu söylüyorsun Hatırlanmaya değer hiçbirşey kalmamıştır Sonsuza yuvarlanan ve usanmayan bu dünyada Kirlenmemiş bir deniz yok olmamış bir parça orman Her defasında söylenirdin bunları Ne zaman bir yolculuk kelimesi çıksa ağzımdan Matemi bol bir suskunluk çöküyor Ne zaman bu şehre baksam seni unutup Rengarenk açan mektupları karıştırdık oysa Her mısranın sonu bir sen bir ben olurdu Şiirler yorulurdu anıların kuyusunda Armonisi bozulurdu şarkıların Maziye dönüp baktığımızda Ve bana dair bir şeyler oluverirdi Senin farketmediğin gizemli karanlığımda Ve sen hala unuttuğunu söylüyordun oysa.
![]() |
#1273 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herseyi birakip günün birinde
Gitmek istedikce gidemiyorum Unutup kafanda ihanetleri Sevmek istedikce sevemiyorum Cingirakli yilan icinde süphe Silmek istedikce silemiyorum Korkulara yaren böyle hergece Ölmek istedikce ölemiyorum Sevgi emek ister, yürek ister,ugruna savas ister sevdigim. Bir kuru rüzgarla savrulacaksak ayriliklara, bir yalanla yikacaksak herseyi…bana gelme! Varligin canimi yakacak, sabrimi zorlayacaksan her an, her saniye gidecekmiscesine, yüzün hasrete dönük, yüregimin esiginde duracaksan…bana gelme! Geride biraktiklarina aglayip, Bugününden pismanlik duyacaksan, bana; seninleyken sensizligi yasatacaksan gelme! girme hayatima! Hasretini tasiyamam…yikilirim! Zaten harabeye dönmüsüm Birak hep böyle kalayim Ansizin, sebepsiz terkedilmektense Ben sensizligede raziyim Beni bende birak ki birgün düsman olarak karsina cikmayayim!
![]() |
#1274 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Berbat bir sancı
Musallat olmuş sana ; Hem de sana ha. Nice hak edenler varken Nice her şeyi çirkinler varken, Seni mi buldu o musibet. Bak, şimdi üzüldüm yine Seni hep mutlu Hep güzellikler içinde düşlerken Nerden söyledin şimdi Nasıl dilin vardı söylemeye Beni bir daha bitirmeye Ne kadar da hevesliymişsin.. Bakma dediklerime, alınmayasın sakın Ben alışkınım sancılara sızılara Hangi dert erimedi ki ciğerimde Hangi taş çatlamadı ki bağrımda Ha beş ha on ne fark eder Hasretini özlemini çekiyorum yıllardır Derdini de çeksem ne olur. Yabancısı değilim kederin derdin Bana geleydi sen üzülmeseydin Benim olaydı sancın sızın Bilirim göndermezsin sevgini Hiç olmaz sa Umarsızlıklarını bana gönder Senden gelecek her cefa emanetindir. Başım gözüm üstüne Senin her derdin Hoş gelir sefa gelir Beni dertler iyi tanır Bana gönder canan. Bana gönder……
![]() |
#1275 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bana her gelişinde,
kolları ardına kadar açık bir çocuk koşar içimde unuttuğum türküleri yeniden anımsarım gökyüzü daha bir aydınlanır daha da ısıtır güneş. dünya, bir günde iki kez dönerdi ekseninde. yüreğimde tüneyen, bütün kuşlar uçardı gülüşlerin, sevinç taşırdı geceme ben de bana gelirdim bana her gelişinde...
![]() |
#1276 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bana herşeyi anlat
kim var yanında kimin dudakları var gözkapaklarında? ...avuçlayıp yağmur damlalarında, söyle kim savuruyor üzerine?
![]() |
#1277 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kurutulmuş bir çiçek
solmuş bir resmin kaldı ha birde dudağımdaki öpücüğün sıcak ve ıslak hissi. yatağımdaki kokun, yastığımdaki kınalı saçın. ha birde damağımdaki sıcak ve lezzetli yemeklerinin tadı. evimin her köşesinde hatıraların kaldı. ha birde aklımdaki; sessizce sonsuza gidişin
![]() |
#1278 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cebimde
Bir dolu sevgi kırıntıları Yırtıp da atmaya kıyamadığım Sakladığım şiirin Elimde Hayal dünyamın yıkıntıları Bir başıma kurduğum Şirin mi şirin Yerinde yeller esen bu dünyadan Bana kalan Eski acılara yenileri Sen hoyratça giderken Ben ağlarsam ardından Daha çok can yakar senin gibileri.
![]() |
#1279 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() saçların bahar kokuyor
ellerin üşümüş bana kendinden söz et... parça tesirli bir sözün vurduğu yüreğinden yerlere dökülürken yaşam kanının nasıl donduğundan, aysız ayaz biz sessizlik dimdik dururken kapıda içinde üşüyen küçük çocuktan söz et... gülümseyerek gelen güne “merhaba” derken. içinde sallanan zaman sarkacı on ikiyi vurur artık eski ”sen” olmadığını kabul etmenin gözlerine yenilgiyi nasıl çivilediğinin hüznüyle yakalanmaktan korktuğun için nereye kaçtığından söz et... vurup elimize sevgilerimizden bazılarını ölüm aldı, bazılarını yaşam. hangisine daha küskün oldugundan söz et. kilidi paslı anahtar işlemez kapılar önünde içinden mevsimler geçer avuçlarında kuruyan gülleri kime sakladığından söz et... kör bir limandır demir attığın ıssız, ışıksız bir gece sevdalanırsın sessiz usul kanayan yaralarını bir başına sarar tuzla dağlarsın kanayan yalnızlığından söz et. günlere kırgın geçersin ömrün içinden kül renginde zamanlar bırakırsın ardında gecenin siyah teninde yorgun uykuları bırakıp umutsuz avlulara kapılar açarsın bitmeyen yorgunluklarından söz et ayaz vurmuş toprağına cemre düşer kış ortasında çiçeğe durur dalların saçlarında bahar yeli karanlığı yırtan bir yıldız kayar... korkarsın bana korkularından söz et...
![]() |
#1280 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnceden yagmur yagiyor üstüme
Bahar gelmis gecmis kimin umrunda Sokaklari camur olmus, insanlari kime küsmüs Gülen gözler kann damlatiyor Dallar tomurcuga dursa Dag,tas,ova cicek acsa Her yürekte kara kis varsa Yazlar gelmis gecmis kimin umrunda Her agizdan yalniz sitem cikiyor Ah`lar eyvah`lar yürege sigmiyor Belki hepsi benden dertli Yüzlerinden Aci düsüyor Inceden yagmur yagiyor üstüme Bahar gelmis gecmis kimin umrunda Sokaklari camur olmus, insanlari kime küsmüs Gülen gözler kann damlatiyor Dallar tomurcuga dursa Dag,tas,ova cicek acsa Her yürekte kara kis varsa Yazlar gelmis gecmis kimin umrunda Her agizdan yalniz sitem cikiyor Ah`lar eyvah`lar yürege sigmiyor Belki hepsi benden dertli Yüzlerinden Aci düsüyor Simdi uzaklarda bir yerde Inceden yagmur yagiyor üstüme her gece Sehirleri sehir yapan insanlariymis dostlar Buralara bahar gelmis…kime ne
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|