![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çekilmez Bir Adamım Hazan Gelince
Çekilmez olurum bu vakitler... Bağışla şu ölgün halimi Ve Sakil sessizliğimi.. Az uyurum mesela Kahvaltıya kalkmam Eve geç gelirim akşamları Ben yalnız onu severim hazan geldi mi.. Unuturum Sol yanıma uzanmış Bir gerçeğe sarılmayı.. Gözleri kapatıp Düşlerde dokunurum gamzeli bir yüze.. Bu mevsimde sevme beni! Yoksa an gelir Yabancı düşerim gözlerine.. Yastır bu.. Kastı vardır Kanatmaya sarışın eylülü... Ve renginde bekleyiş biriktirir Uykulu gözlerle içine daldığım Bahçemde solan güz gülü... İşimi aksatırım böyle havalarda Otobüsler çoktan kaçmıştır.. Gideceğim hiçbir yere yetişemem Uyansam da herkesten önce... Sen de görüyorsun miskinliğimi! Bağışla.... Sevilmez Ve çekilmez bir adamım hazan gelince... |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çığlık
Bu mutluluk oyunları dindirmez Gülüşüne olan açlığımı Yüzüme Yabancı bir soluk çarptığında Seni gömdüğüm yere gömüyorum çığlığımı.. Ve biliyor musun Ben dahil Kimseler duymuyor o sesi.. Çünkü lal kalmış hecelerle yazıyor Yokluğunun şairi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çık Gel Bir Sabah
nerdesın aşk? nerdesın deliliğim? neredesın benım canım sevilim? beni; acıtmaya başlatan yalnızlıktan alan, ınsanın ıkıncı kez de sevebileceğini ispatlayan... ağzımdan kadehi alıp yerıne dudaklarını koyan yeşil gozlu sevdiğim nıye gelmıyorsun? guneş doğmadan çık gel bır sabah hava serınken, yağmurlar yaparken gır odama sırılsıklam gel! sonbahar yalnız hiç gıtmıyor çekilmiyor bu şehir sigaram sensız tutmuyor çık gel işte bır sabah! kızıl saçlım..nerdesın sen? hadı çık yola şimdi gelmenın tam vaktıdır... ozlemedın mı benı? ellerimi aramadı mı ellerin? ya gozlerın? dalmadı mı gurbete *******i hala ne bekler durursun sılada? canım senı çektı anlamıyor musun... dudaklarından opmeyı ozledım ellerinden tutup göğsune başım koymayı sana şiirler okumayı ınce belıne sarılıp dans etmeyı ve gelmenı bekledım senın ya sen hiç mi ozlemdın benı? ruyama gırdın dun gece bır şey anlatmaya çalıştın konuşmadan kısa surdu ama anladım ben uyanma der gıbıydın gozlerımı açınca uzuleceğimi soyledın bu sabah da haklı çıktın sen uyandım ve ağladım... yıne gelmemiştin... nerdesın bahar kokulum nerdesın gokyuzum havam suyum yureğine yureğimi koyduğum nerdesın sen? üşüyorum *******i, çık gel.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıkar Şehrin Nüfusundan Beni
Galiba sonları yaşıyoruz seninle Yaşadığımız anlar, Ayrılık öncesi zamanlara benziyor Hazırla mendilini sevgilim Hikayemiz bitti bitiyor... Yüklü bir geçmiş kalacak bizden geriye Duraklar.. Sinemalar... Çay bahçeleri... Hepsi birer anı olarak yer decek yüreklerde. Uykuları bölüp sabahları geciktiren, Tarifi olmayan, Anlamsız bir boşluğa düşeceğiz... Sonra birileri gelip çıkaracak bizi o yerden Aklımıza gelecek bu ayrılık öncesi zamanlar Ama buna aldırmadan yeni insanlar seveceğiz... Sen yine de, *******in hüznüne koyma kendini... Bak gündüzler uzamaya başladı, Azalır derdin her gün bir dakika! Bahara kalmaz unutursun beni... Dilsiz bir veda seçtiğim için, Gücenme..... Kapını açık tut sen. Aşk elbet tekrar girecektir, Benim çıktığım eşikten... Sabah olduğunda, Bu şehrin nüfusundan beni çıkar... Son kez okuduktan sonra, Çöp tenekesinde bir yer ayarla bu şiire... Bağışla... uyandırmak istemedim, Birkaç günde içinde dönmezsen Yeni bir hayat kur kendine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıkarsız Şiir
Yaşıyorsun uzağımda, Yoksun işte.. Belki mutlusun, Belki de istediğin gibi gitmiyor hayat? Öyle ya da böyle, Mutluluğuna duacıyım... Beni unut, en mutlu uykulara yat... Sen yine de, İndirme yüzünden tebessümü... Yakışıyor.. Var mı, seni görmeden duracak bir ayna? Yok! O halde kendini kıskanmak istemiyorsan, Bakma bana! Çıkarsız bir eskici olduğumu, Sana daha önce söylemiştim? Kahkahaların tükendiğinde bana haber ver, Sana yeni gülüşler getireyim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiğnediğin Kaldırımlarda...
gidisin ürkütmüyor beni dayanikliyim acilara alt tarafi sessiz bir kaç gece biraz da sensiz.. sabah olur günes dogar pencereme bir an önce git.... seni benden çalacak hayati daha fazla bekletme... gün olur dönersen bu semte ya o yagmura asik mahalledeyim ya da gittigin yerde... seni sevmek güzeldi meydan okumak tüm haksizliklara... seni sadece sende aramak.... ve herseye baskaldirip isyan etmek tüm kurallara inat. sen bilmezsin ne kadar anlamliydi koynunda uyudugum *******de kaybolmak..... uyuyorsun simdi bes saat kaldi bu sehirden gitmene bavulunda saklanmis onlarca ani var hic bireyere sigmayacak...... istedigin kadar diren ne kadar hukmedersen hukmet gozkapaklarina bu sabah günes biraz gec dogacak... sevdigim güle güle bu sefer el sallamak yok biliyorsun vedalar düsmanimdir.. olur da dönersen o yagmura tutkun mahalleye... sakin unutma çigneyip gectigin kaldirimlarda seni bir bekleyen vardir...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çivi
Yırttım attım, Seni hatırlatan her ne varsa... Ne kaldıysa acıya benzeyen, Hepsini tattım... Ölmedim biliyor musun? Her zehre vardır bir panzehir. Çivi gibi çaktın kendini beynime! Elbet birisi gelip, seni de sökecektir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuk Olup Ağlayacaktım
Yalnız seni beklerken ihtiyarlamadım! Aksine kücüldü yasım her gün dogumunda Bir süre daha gelmeseydin eğer, Cocuk olup ağlayacaktım Annemin kollarında... |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocukken de Böyleydim Ben
Sevgilim; Ben çocukken de böyleydim, Geceye ertelerdim her şeyi... Gündüzleri pek yemezdim, Ders çalışmazdım... Saklardım göz yaşlarımı yastığıma Pek sokağa çıkmazdım, Güneşin batmasını beklerdim, Başlaması için mahalle kavgasının... Akşamları oynardım saklambacı Marifetti o zamanlar çalılara saklanıp, Bir kızın yanağını öpmek.... Büyüyünce de böyle oldu, Gündüz gözüyle sevişmeyi beceremedim hiç..... Sevgilim; Sen gittiğinden beri Çocukluğumdaki gibiyim Yine geceye bırakıyorum her şeyi Uykular hariç... |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocukluğumu Getirin Bana...
Bir sağanagın altında Ellimde şarap sişesiyle ıslanacağım aklıma gelmezdi Misketlerimi sayarken... Cocuklugumu getırın bana! Sıkıldım büyümekten... Sadece Bısıkletımın tekeri patladıgında yıkılırdı dunyam... Ve ilk askımla, Vaktinden once bozarken orucu, Tum sevaplara bedeldi o haram... Sonra birden avcumdan akıverdi zaman! Büyüdüm.. Ve büyüdükçe gördüm ki; Yalanmıs o şairlerin anlattığı asklar... Ama yine de güzeldi İmkansız yüzlerde dirilen yalanlar... Kendime şaşıyorum... Ben ne zaman buyudum de Sevda siirleri yazar oldum? Farkında olmadan ne çok sevmişim meğer.. Sarhoşluğum, aykırılığım dün gibi hatrımda... Peki nerde simdi o sevgililer? Cocukluğumu getirin bana... Ayrılık siirleri yazmak istemiyorum artık! Misketlerimi nerde unuttum kim bilir... Ve saklambaç oynarken öptüğüm sevgilim; Nereye saklandın? O gün bügündür ebeyim... Seni yitirdiğim günden beri, Sobeliyor beni bütün yalanlar... Oysa, Daha dün yama yapıyordum bisikletimin tekerine Ben ne zaman sevdim ki bu kadar? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|