![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4239
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duyuyor musun birtanem?
Dün gece yine sendin aklımda Bir hüznün çıkmaz sokalarında Gözyaşı oldu hasretin Ilık bir buse gibi süzüldü yanaklarımda Yanaklarım kırmızıydı, küskündü aynalara Ne zaman karşılaşsak sen bakardın onlardan Başıboş hoyrat aynalardan Önce ilk sarıldığımız yere gitti duygularım Bu gün gibiydi yaşadığımız küllenmemişti O bir ömürdü sanki, ölmeye değerdi Sonra gözlerin geldi aklıma, güzelliğin Başımı döndüren mey gibiydin sen Şelaleler akardı içime gözlerinden Ardından öksüz kalırdım sanki giderken |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yinede yorulmazdım sensizliğe
Sensizlik ki darağacım, sensizlik ki paramparçayım Ellerim seni arıyor bu gece, gözlerim gözlerini Şarkılar hüzünlü, şarkılar buruk Yoksun ya bu şehir yorgun, bu şehir vuruk Seni arıyorum inadına *******de Karanlıklar üstüne yemin ederim Işığım sensin! Seni seviyorum birtanem diyorum söyletensin Basit bir aşk öyküsü değil ki bu Saman alevi değil ki Cehennem alevi sanki susuzum Sensiz mutsuzum Artık sabah olmayacak uykusuzum Artık sensiz yaşanmayacak Yaşıyor sanma beni sadece varsayımım Sana bağımlı varlığım Yokluğun ise tükenişimdir Bir umudu katleder bin umudun olurum Senin gibi ulaşılmazdır benimde gururum |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duyuyor musun birtanem? ?
Dün gece yine sendin aklımda Aldın aklımı başımdan gittin Canımı da aldın yüreğimden Canımdın sen! ! Vazgeçilmezim, tartışılmazım Yalnızlığımın sebebi, acılarımın denizi Esirinim işte bu gece vakitleri Kollarımda sensizliğin kelepçeleri Yüreğimde sevdanın zincirleri Bağlanmışım sana ayrılamam Görmeden yaşayamam o gözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gemi kalkıyor rıhtımdan
Dinle bak sesini, bu son seferi Veda türküsüne benzer düdük sesi Ardından mendil sallayanlar Boşuna aslında boşuna ağlayanalar Dönüşü olmayacak bu yolculuğun Bende gidiyorum birtanem, umutlarım yanımda Geriye bıraktığım limandaki ayak izleri Ve haykırışım enginlere Sen; dalgalardan dinle artık sesimi Sahilde bekle beni Bir garip martı görürsen gözleri yaşlı! ! Randevusu varmış gibi ecelle telaşlı! ! Bil ki; bir tutam sevgi yolluyorum sana Bil ki; ağlıyorum uğruna O zaman son kez de olsa hatırla beni Cansız bedenime can istiyorum Canımsın sen, SENİ SEVİYORUM |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevmek
Seni sevmek... Bir tutam nergiz kokusuydu,saçlarından dağılan, Dudaklarınla dudaklarımın arasında sıkışıp kalan. Seviyor... sevmiyor diye koparmaya kıyamadığım, Baharın ilk uyanışındaki papatya yaprağıydı! Ya da uç uç böceğinin kendi dünyasında, Aklı sıra kocaman açtığı küçücük kanatlarıydı. Seni sevmek... Güneşin engin denizlerde çırılçıplak kalmış haliydi, Baktığında yakan, uzaklaşıldığında üşütüp titreten. Şımarık dalgaların, sahillere tokat gibi inen vuruşları, Ve her vuruşunun ardından ağlattığı kum taneleriydi! Kimi zamanda arsız bir rüzgarın sürüklediği, Toprağa tutunmaya çalışan, çaresiz çiçek tohumlarıydı. Seni sevmek... Uçsuz bucaksız gökyüzünü minicik yüreğe döşemek! Yağmur damlalarını, kar tanelerini avuç avuç bölüşmek. Bozkırlarda gelincik, dağbaşlarında kardelen olmak, Öylesine kızıl ve narin, öylesine beyaz ve mağrur! Kelebeklerin uçuşu kadar hafif, sel taşkını kadar coşkulu; Tarifi kelimelerle anlatılmayacak kadar tuhaf bir duygu. Seni sevmek... Temmuz akşamlarının güzelliğidir çoğu kere, Yıldızları ve ışıltılarını gözlerinde seyretmektir. Bazende ay ışığının suya yansıyan gümüş rengiydi, Aktıkça baştan aşağıya; gizli gizli rakseden! Ya da sabaha yakın vakitlerde, çöken ürpertiydi, Seni sevmek var ya! o kadar güzelki anlatamam inan |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıllarca anlatsam sana sevgimi
kalemler tüketsem bitirememki çıkarmak istesem kalbimdekini hasret ırmağına götürememki sensin bu gönlümün gülü dikeni sensin bu ömrümün sevda yelkeni aşkın hançeriyle vursanda beni gözlerim görmeden ben ölememki gönlümde acının cam kırıkları gözümde hasretin hıçkırıkları kalbine saklarsan ayrılıkları senin sevdiğini ben bilememki duy artık gönlümün haykırışını şu seven kalbimin yalvarışını kırma gönlümdeki sabır taşını ölünceye kadar bekleyememki Ömrümce seni aradım kanadıkça kalbim hasretle sardım hep isyan ettim böyle, hep ağladım gözyaşım silmezsen ben gülememki |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Mezar Taşı
İki Mezar Taşı 'Ardıç ağacı; ancak ardıç kuşunun - ardıç tohumunu yutması ve tohumun kuşun midesindeki enzimlerle birleşmesi sonucunda, dışkısının düştüğü yerde çıkabilen - bir yalnız, bir mucize ağaçtı.' Ömrüm boyunca seni sevdim Gözlerin bir hançer gibiydi Yüreğimi hep o hançerin mevzilinde tuttum. Şimdi ölüyorum Belki bir daha yağmurların yağışını göremeyeceğim Bozkırda çiçeklerin açışını Bir kuş olacağım belki... bir ağaç Yüreğimle sonsuza kadar aşkına yuva olmaya devam edeceğim. Seni hep seveceğim. Bir Tanrı varsa biliyor Sana hep sadık kaldım. Ömrüm boyunca sana bir evlat vermeye çalıştım. Belki mehtaplarda başımı göğsüne dayayamayacağım Bakışlarımla kışı yaza kavuşturamayacağım İster bir ağaç olayım ister bir kuş Sonsuza dek yüreğim kollarında yuvalanmaya devam edecek. Seni hep seveceğim........ 40 yaş yaşadılar. iki dakika ara ile öldüler.... Şimdi mezar taşlarının başında Bir ardıç ağacı ve kollarına yuva yapmış bir ardıç kuşu var...........Söylenti bu ya bin yıldır orası hep öyle imiş.....onlar hep bir ağaç ve bir ardıç kuşu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suya Mezar Taşı Dikilir Mi?
Sevgiler bir garip, vazgeçmeler acayip Ben mi çağları aşamadım, Sevginin yaradılışında kaldım Bilmeden dünyayı terk edip... Bazen isyanlar koşturuyor topalcasına Sonra da yakalanıyorum bir köre.. O çırpınıştan dökülüyor bunca satırlar.. Yeni baştan gelseydim dünyaya yaşamımı şiirlere gömmezdim..., Şiirler bana gömülürdü toprakçasına... .... Damlaysam eğer dünyada Denizliği bırakmadım ki... Parçasıyım bulutların Hiçbir mezar taşı dikilmez suya! Özlemler mezarlığı olmaz Aşkın ölü,savrulmuşluğunda |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Mezar Tasinda
Simdiye kadar konustukta ne oldu Bak simdi kahrettim susuyorum Gelen giden selam versede Duyulmaz sesim,selam aliyorum Bas ucumda Fatiha okusalarda Duyulmaz sesim amin diyorum Kahrettim geldim koca dünyaya Daha evvel gelseydim diyorum Uzandim yatarim toprak üstünde Culun varmi diye soranim olmuyor Aksamlari hep yalnizim,hep yalniz Benimle burada kalan,duran olmuyor Dösegim olmasada iyi rahatim Rabbimin rahmeti sükür yetiyor Gelenim gidenim olsada benim Ne yapiyor diye bakan olmuyor Burada insanlarin hepside ayni giyer Siyah giyen yok,herkez beyaz giyiyor Dünyadaki cekistiren giybet eden yok Gelen Ihlas,Elham okur,giden dua eder Meftadan,mezardan ibret,ibret alan yok Ben buraya gelip yatali,asirlar oldu Nice babayitler hak kapisindan kovuldu Nedenlerden,nelerden ne hesaplar soruldu Iste bunun icin tut diyorum dilini,kapa agzini Düsün tasin iyi yap hesabini,sasirma kitabini Beserin helaki elinden,belinden ve dilinden Bunlari bilirsen korkmazsin kabirden,ölümden Ecel dedigin hic belli olmaz,cikagelir aniden Düsün tasin öyle konus,sakin etme hakaret Sonra Heyhat demiyesin,gel hemen tövbe et |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mezar Taşında Yazmıyor Adı
ne zaman sevdalansa yeni bir işe başlayacakmış gibi uyku sarmazdı *******ini bir heyacan tutardı ellerini hesap sorardı geleceğe sanki bazen ince eler çok sık dokurdu bazen de unuturdu oturduğu evin yolunu ona sorarsanız herşey doğruydu o aşkı bir kitap gibi okurdu lakin nedense uzun sürmezdi birliktelikleri hesabı kitabı sevmezdi ne elemesini ne dokumasını ne de okumasını bilmezdi onun sevgilileri o şimdi ölü mezar taşında yazmıyor adı bu kendi isteği çünkü ne zaman biri ansa adını o yüreğini uzatırdı koyardı ortaya bir şölen yemeği gibi eski tahta kaşıklarla eski tahta masalarda harcanıp gitti bizim nural efendi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|