![]() |
![]() |
#1331 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2558
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Sevme
sen bilmezsin benim yalnızlığımı yaşayamazsın sokaklarında umutsuzluğumun için üşür kış akşamları indiğinde üzerine yalnızlığımda batırırsın kağıttan gemilerini dudaklarından kan sızar çatlak çatlak kaybolursun bir kadının peşinden koşarken burnuna çalar kokusu tenindeki yağmurun hep geceyi görür gözlerin bir rüzgar eser denizimin üzerinden yapraklar çıldırır ayaklarının altında saçlarını dağıtır , umutsuzluğumun fırtınası yüreğinle solursun yalnızlık tozunu kaybolursun düşüncemden büyük bir parça alıp hayalini alıp yokluklarda durmaksızın gidersin sonsuzluğuma hiç bitmez yolculuğun. sen bilmezsin benim yalnızlığımı yaşayamazsın sokaklarında umutsuzluğumun şehrimin içerisinden doğar karanlık beni sevme bu zamansızlık boşluğunda nefesin tıkanır yollarımın yarısında düşüp kalır avucuna yüreğin alev alev gözlerin kayar kırmızı yıldızlarıma ölü denizimden çığlıklar sarar etrafını gölgeler üşüşür başına kuraklığında çöllerimin -beni sevme- zamansızlık dört bir tarafım pusulasız bir gemi atışları yüreğimin kaybolmuş bir hikaye sonunu bilmediğim -beni sevme- belki bir dakika sonra (belki şimdi) kendi şehrimin içerisinden gideceğim -beni sevme- yorulursun belki bir dakika sonra (belki şimdi) öleceğim...
![]() |
#1332 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ღღ°•.♥.•°ღSen artık bensiz bir hiç bile değilsin...
Ve sen gidiyorsun dünümüzü silerek bugünümüzü kırıp dökerek yaşananları yok sayarak yarınımızı yok ederek ardına bile bakmadan gidiyorsun.Ve sen gidiyorsun sensiz olamayacağımı yanımdayken bile seni özlediğimi saçının bir teline dahi dokunmaya kıyamadığımı bile bile gidiyorsun. Ben şimdi kimin gözlerinde öleceğim? Ben şimdi kimin dizlerine yatıp kimin ellerini tutacağım? Kabuslar gördüğüm karabasanlarla sarmaş dolaş olduğum sehpalı hazan düşlerimde kimi uyandırıp kimin omuzlarında ağlayacağım? Senden başka kimsenin yanında ağlayamayacağımı bile bile gidiyorsun ve sen gidiyorsun kafamı duvarlara vura vura hücre hücre parçalasam işkencecilerin yapamadığını yapsam kendime kendimi içten içe yesem bitirsem yok etsem bile kapının önüne çıkınca gönlüm olsa da yıkık yine alnım ak yine başım dik olacağımı sanki sen hiç gitmemişsin sanki hiç bir şey olmamış gibi davranacağımı bile bile gidiyorsun ve sen gidiyorsun sensizlikten çıldırsam ecelim olacağını bilsem de sana "gitme" demeyeceğimi sana yalvarmayacağımı bile bile gidiyorsun.Velhasıl kelam sevdiğim uğruna ömrümü verdiğim uğruna *******imi çarmıha gerdiğim sensiz yapamayacağımı sensiz yaşayamayacağımı bile bile gidiyorsun. Ve sen gidiyorsun git Beni hayallerimle beni terkedilmişliğimle beni sensizlikle baş başa bırakarak git Git artık git Ve sen gittin Ve ben sensiz yokum. Ben sensiz bitmişim ben sensiz bir hiçim artık ama giderken bir şey unutmadın mı gülüm? Sen! Sen var ya sen! Sen artık bensiz bir HİÇ bile değilsin...
![]() |
#1333 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Senden Önce Ölmek İsterim
Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu. Iyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun. Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni gorebilesin Fedakarliğimi anlıyorsun vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanında kalabilmek için. Ve toz oluyorum yaşiyorum yanında senin. Sonra, sende ölünce kavanozuma gelirsin. Ve orada beraber yaşarız külümün içinde külün ta ki bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar... Ama biz o zamana kadar o kadar karışacağız ki birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz yan yana düşecek. Toprağa beraber dalacagız. Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasndan nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak : biri sen biri de ben. Ben daha ölümü düşünmüyorum. Ben daha bir çocuk doğuracağım Hayat taşıyor içimden. Kaynıyor kanım. Yaşayacağım, ama ,çok, pek çok, ama sen de beraber. Ama ölüm de korkutmuyor beni. Yalnız pek sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini. Ben ölünceye kadar da Bu düzelir herhalde. Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bugünlerde? Içimden bir şey : belki diyor.
![]() |
#1334 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() KIZÇOCUĞU
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım, büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce, gözlerim yandı kavruldu. Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok. Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı, teyze, amca, bir imza ver. Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
![]() |
#1335 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() AYRILANLAR ICIN
Yollarimiz burada ayriliyor Artik birbirimize iki yabanciyiz Her ne kadar aci olsa, ne kadar guc olsa Her seyi evet her seyi unutmaliyiz Her kaderin tesellisi bulunur, uzulme Insan ne kadar sevse unutabilir Mevsimler, gelir gecer, yillar gecer Sen de unutursun bir gun gelir Hic yasamamiscasina, hic sevmemiscesine Unutursun o gunlerimizi, *******imizi O gunlerce *******ce sevismelerimizi Her seyi evet her seyi unutabilirsin Hatta butun yazdiklarimi satir satir Kalirsa, icinde bir derin sizi kalir
![]() |
#1336 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() YASADIKLARIMDAN OGRENDIGIM BIR SEY VAR
Yasadiklarimdan ogrendigim bir sey var: Yasadin mi, yogunluguna yasayacaksin bir seyi Sevgilin bitkin kalmali opulmekten Sen bitkin dusmelisin koklamaktan bir cicegi Insan saatlerce bakabilir gokyuzune Denize saatlerce bakabilir, bir kusa, bir cocuga Yasamak yeryuzunde, onunla karismaktir Kopmaz kokler salmaktir oraya Kucakladin mi simsiki kucaklayacaksin arkadasini Kavgaya tum kaslarinla, govdenle, tutkunla gireceksin Ve uzandin mi bir kez simsicak kumlara Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir tas gibi dinleneceksin Insan butun guzel muzikleri dinlemeli alabildigine Hem de tum benligi seslerle, ezgilerle dolarcasina Insan baliklama dalmali icine hayatin Bir kayadan zumrut bir denize dalarcasina Uzak ulkeler cekmeli seni, tanimadigin insanlar Butun kitaplari okumak, butun hayatlari tanimak arzusuyla yanmalisin Degismemelisin hic bir seyle bir bardak su icmenin mutlulugunu Fakat ne kadar sevinc varsa yasamak ozlemiyle dolmalisin Ve kederi de yasamalisin, namusluca, butun benliginle Cunku acilar da, sevincler gibi olgunlastirir insani Kanin karismali hayatin buyuk dolasimina Dolasmali damarlarinda hayatin sonsuz taze kani Yasadiklarimdan ogrendigim bir sey var: Yasadin mi buyuk yasayacaksin, irmaklara, goge, butun evrene karisircasina Cunku omur dedigimiz sey, hayata sunulmus bir armagandir Ve hayat, sunulmus bir armagandir insana
![]() |
#1337 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Zaten
Nasil kirik dokuk, yarim yamalak, eksik, nasil yamali hayatlar geciyor gozlerimin onunden. Bir zanaat mutsuzluk sanki: Ogrenip bir onceki nesilden, onyillarca didiniyoruz ve kuskuya dussek de bazen, saniyoruz ki boyledir, iyidir, ne olacak ki baska, budur hayat zaten. Ya beceremiyoruz biz bu isi, ya da becerecek bir sey yok zaten.
![]() |
#1338 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorum
seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi ağır posta paketini, neyin nesi belirsiz, telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi, seviyorum seni denizi uçakla ilk defa geçer gibi. İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık içimde kımıldanan birşeyler gibi, seviyorum seni "yaşıyoruz çok şükür " der gibi.
![]() |
#1339 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() LAVINIA
sana gitme demeyecegim usuyorsun ceketimi al gunun en guzel saatleri bunlar yanimda kal sana gitme demeyecegim gene de sen bilirsin yalanlar istiyorsan yalanlar soyleyeyim incinirsin sana gitme demeyecigim ama gitme lavinia adini gizleyecegim sende bilme lavinia
![]() |
#1340 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Bu kalp seni unutur mu...Yıllar geçse de üstündenBu kalp seni unutur mu....kader gibi istenmedenBu kalp seni unutur mu....bir hasretlik yüzün var dıİçimde bir hüzün vardısöyleyecek sözüm vardıbu kalp seni unutur mu....bu kalp seni unutur mu....kalbim seni unutur mu....?Anlamı yok tüm sözlerinSensiz geçen *******inyaşanacak senelerimbu kalp seni unutur mu....Bambaşka bir halin vardıFarketmeden beni sardıBenliğimi benden aldıBu kalp seni unutur muBu kalp seni unutur mukalbim seni unutur mu....?Bana aşkı veren sendinSonra alıp giden sendinYollarımnız ayrı derdinOysa düşlerim başkaydı,Birden bire yarım kaldıYaşanacak çok şey vardıhergün akşam YattığındaÜşüyorum yokluğundayaşıyorum boşluğundaBu kalp seni unutur muBu kalp seni unutur mukalbim seni unutur mu....?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|