![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serap
Gözlerimin bakabildiğince baktım Baktım...Bendeki bana inceden inceye seyre daldım. Ben benliğimde yaşamıyorum gördüm...üzüldüm. Kaybolmuşum benliğimde sızmışım... Gizliden gizliye yanmaktayım Kendimi arıyorum. Aşk'ımın peşindeyim ama ben nerdeyim? Hasretin çölünde seraplara kanmışım yok işte hakiki dost insana insandan, dost bildiklerim gene kayboldular.... Göremiyorum tek bir hakikatli yürek, beni anlayacak ve duyacak kimse kalmamış. Etrafım bomboş, kalbim gene dolu. Sevgiden titreyen gönlüm acımasızların elinde.. bense hasretin çölünde seraplara kanmışım. gül kokun da olmasa hasreti bu kadar sever miydim. katlanıyorsam... Senin Aşk'ındandır Gül yüzlüm... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sessiz Cigliklarim
Sessiz cigliklarimla gecenin koynundayim Yaninda birden sensiz kalakaldim Ucsuz bucaksiz sevdamda ucurumun kenarinda bakakaldim. Askin tutmus iken elinden ikimiz Sensizlik yurdunda yalnizim sessiz cigliklarimi duy sevdigim. Al beni bu yalnizliktan Duygularimin karmasikligindan. sessiz cigliklarimda bogulmak üzereyim.......... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessiz Çığlıklarım-2
Bir emanet bende sevgin Gözyaşlarına bulanmış Hasretten adını almış Aşkın tarifi takılmış engellere Yürek harman yeri acılardan Sevmek ölmek demek Hasretin adı sabır... Umursamaz tavırlar Takınmış sevdiğim Yürek harman yeri acılardan Hayat bir oyun.. Düşe kalka büyüttüm seni Bir duygu demetiyse aşk Sensizliğide tattım sevdiğim Emanet sevgin şimdi asıl sahibinde Sessiz çığlıklarımda sensizim artık Yürek harman yeri acılardan Esaret zincirini geçirdin boynuma Yolculuğum sensizliğime.... 21.06.2006/15.00 Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessiz Gemi/Ada -1
Kederlerim gizlenmiş yüreğime Vurdukça vuruyor dertler sinsice Bir ben daha yok Gücüne güç katacak Bir ben daha yok Hayalleri yarınlara saklayacak. Sevdam hasretin esaretinde Acılar yüreğimin süngüsünde Her an canıma saplanacak... Sessiz gemi zamanın terennümünde Sensiz bu limandan kalkacak....... 28.09.2006 04.20/ Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizlik
yildizlari indirmedim gökten isigim sen olamadin gecemi aydinlatan ay'imi tutamadin. sen bensiz kaldin bende sensiz. ask'i kucaklayamadim seninle sevgiyi ebedilestiremedik sonsuz bir beraberlikte ellerimizi birlestiremedik. sen bensiz kaldin bende sensiz. acilar icindeyiz..biliyorum sakin ve de sessiz..... sen bensiz kaldin bende sensiz..... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Ateşi
Açılmış yaraları sarar mı zaman Gömüldükçe çıkmazların içine Kapı aralanır mı ufuklara Umutla kanatlanır mı Açar mı yüreğini sonsuzluğa Katlanır mı sensizliğe Doğar mı masum sabahlara Gelir mi bir gün O bir gün gelir mi? Kutsal sevda dediğin Bu cana da güler mi Sevdikçe çağlayan gönül Coştukça ağlayan gönül Sevdanın billur sesi Yankılanır mı ruhunda Uzaklar yanında olur mu Bir soluk kadar O an bulur mu seni Vuslat kemale erer mi Sevda Kevser havuzundan içer mi Sevda ateşi Ebediyetin koynunda söner mi Kutsal sevda dediğin bu cana da güler mi gülüm? 04.10.2006 05.15/Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Çiçeğim
Sana kırılmak mı güzelim İstesem de kırılamıyorum Ayağım yerden kesiliyor Dünya duruyor seninle Zaman mekan kayboluyor. Yerde miyim gökte miyim Hayal miyim gerçek miyim Hasretin koynundayım Ben ben sendeyim. Sevdiğim sevdiğim.... Sesimi sana duyurabilsem Yanan yüreğimi eline versem Seni daha çok sevsem Yaksa,alev alev olsa sevdam Aşkın büyüsü seni sarsa Etkileyici bakışların beni alsa Sözlerin bittiği yerde Gözlerin gerçeği başlasa. Hayat denen yolculuğum Seninle son bulsa Sevdiğim sevdiğim..... Sonsuzluğa talip oldum sevdanla Sonsuzluğu buldum sevdanda Sevda yağmurlarında ıslandım Sırılsıklam sevda oldum Sırılsıklam sevda koktum Sevda çiçeğim Nazlı gelinciğim Sevdiğim sevdiğim.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Dilencisi
Senin olmadığın her yer gurbet Seni hissetmediğim her anım sürgün Sana çıkmayan yollarım hasret Başkasına bakan gözlerin Gözlerimin esaretinde Sana yalnızlık Bana ölüm..... Senin solumadığın nefesim Hicran çölünde solan bir gül Yaşamaya olan hevesim Sensizliğin koynuna düşmüş Alevlerin tam ortasında Aşk nağmelerini mırıldayan Yürek yakarışlarımda.. Senin olmadığın her yer gurbet Seni hissetmediğim her anım sürgün Sana çıkmayan yollarım hasret Gönlünden öteye yolu bulamayan Zamansız gelen sevdana tutsak Zamansız fırtınalarda ağına takılan Sevda dilencisiyim... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Kusumuz
Yüregini bosluklara salmis Doldurulasi bosluklara Karanliklar icinde kalmis Ruhu bedeninden ayrilircasina.. Ince bir sizi inceden inceye Karanligi boguyor önümde Yüregim sahit Sevdana Sevdama Yüreginin kabarmasi canimin ici Dehlizlerden gecmek gibi zor Gecit vermiyor yüregime Derinlerinde yüregim üsüyor Uykular sancili,gözler yorgun Karanligi yirtarcasina... Bakislarin yüregime hasret ekiyor Sen sevdali Ben sevdali Sevda kusumuzu karanliklara ucur Azat et sevgimizi hürriyetine kavustur Engelleri asarak kavusalim artik Bitmek bilmeyen hüzünler bitsin artik Yildizlara uzan be birtanem Sevdaya saril delicesine Yüregimi yüregine al artik Sakla beni sende Sakla seni bende Yüregini bosluklara salmis Doldurulasi bosluklara Bir yildiz,bin yildiz aydinliginda Icimin ürpermesi sevdigim Senin nazli bakislarinda Gözlerimi gözlerinde bulurcasina Gecemi aydinlatan sözlerinde Sev beni Beni sev Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Yağmuru
Bir kırık nağmedir yüreğimin tellerine dokunan Hasretin sazı ile seni söyler yüreğim Gecem sevginin buğusunda aydınlanır Sıcacık yağar gönül iklimime İner yıldız yıldız başımdan aşağıya Kondurur yanağına en hasretli busesini Sırdaşıdır gözlerin sevgimin Ay'ın vurduğu bakışlarına özlemim Şefkat, kanatların altında doğar Sarar sensizliğimin ızdırabını Çöl sıcağında kavrulur bedenim Soluklanır sevda yağmurunda yüreğim Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|