![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() O Geliyor
Bilmem ki nerden geliyor? Tırık tırak! Tırık tırak! Sana geliyorum diyor! Tırık tırak! Tırık tırak! Geceden günden aşıyor, Peşim sıra dolaşıyor, Adım adım yaklaşıyor, Tırık tırak! Tırık tırak! Ürpertiyor insanı, Saatımın yelkovanı, Döndükçe çağırır beni, Tırık tırak! Tırık tırak! Gönlüme dolar bin hüzün, Batarken tepelerden gün. Sesini duyarım her gün; Tırık tırak! Tırık tırak! Ruhuma korku salıyor, Düşüme hep O giriyor, O geliyor! O geliyor! Tırık tırak! Tırık tırak! Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() O Güzel Gözlerde Onca Kin Neden
Seni incitecek bir söz demedim, Söylesene bana nefretin neden? Gözüne,kaşına kara mı dedim, Bu güzel gözlerde bunca kin neden? Sen azgın bir rüzgar,bense bir bulut, Gel yüce dağlardan,gelde elim tut, Olan oldu bir kez geçmişi unut, O güzel gözlerde onca kin neden? Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Vefasız Leylaya Küstümde Gidiyorum
Çöl rüzgarlarıyla estimde gidiyorum, O Vefasız Leyla'ya küstümde gidiyorum. Bir ömür bekledim yar kapısında; Açmadı,ümidi kestimde gidiyorum... Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oğuz Destanı
Ben Yavuz'un,ben Oguz'un oğluyum. Mızrak ile 'Türküm'yazanım vardır. Hak yolda giderim,hakka bağlıyım, Zalımın zulmünü ezenim vardır... Türküm ta ezelden yücedir soyum, Dosta dost olurum güzeldir huyum. Altaylardan taşan şanlı orduyum. Viyana'ya sınır çizenim vardır... Ötüken yolundan kükreyip coşan, Bir sel gibi ta Tuna'ya ulaşan, Şahin gibi uçup Alpleri aşan, Korkmadan Roma'yı gezenim vardır... Haliç'te atını denize süren, Yıkılmaz sanılan Sur'u deviren, Çan sesini tekbirlere çeviren, Surlardan yükselen ezanım vardır.. Mohaç'tan yükselip Budin'i alan, Kadırgayla Akdenizi dolanan, Haçlı Avrupa'ya korkular salan; Şahları yıkıp,tahtlar bozanım vardır. Bağdat'ı,Mısır'ı seyran eyleyen, Cihanı Türklüğe hayran eyleyen, Yurt için canını kurban eyleyen. Şehit yatan yüzbin kızanım vardır. Bak Ötüken! kahramanlar yoludur, Türk tarihin,tarih Türkün malıdır. Altay dağlarından esen Bozkurt yelidir. Ötüken yolunda tözenim vardır... Ufkumuzda coşar Ay ile Yıldız, Uğrunda can verir leventlerimiz. Yine destan yazar çelik süngümüz. Yiğitçe haykıran Ozanım vardır.. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlemlerim Sana
Hep sanadır; şiirlerim,sözlerim. Sensiz uyku tutmaz oldu gözlerim. Her nefes alışt****alp vuruşunda; Seni arzularım,seni özlerim. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pişman
''Gözlerinde bulut,kirpiğinde nem'' Öyle uzaklardan bakmamalıydın. Bakışında hüzün,yüzünde elem, O denli karşıma çıkmamalıydın.. ''Alnına erkenden çizgiler dolmuş,'' Hayata küsmüşsün,neşen kaybolmuş, Tel tel iken saçın tarumar olmuş. Göksüne siyah gül takmamalıydın.. Dudakların lale,göğsün bahardı. Gülünce dünyama güneş doğardı Neden nur yüzünü gölgeler sardı. Bunca tez yaşamdan bıkmamalıydın. Gönlüm kabar kabar kızgın çöl gibi. Ürkek ürkek ne kaçarsın el el gibi. Sonbaharda solan solgun gül gibi. Mahsun mahsun boynun bükmemeliydin.. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlem Bitmiyor
Nedendir gözümde yaş-nem bitmiyor? İçimdeki bu cehennem bitmiyor. Seneler bitiyor,ömür bitiyor; Sana olan arzum-özlem bitmiyor... Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Riyasız Her Gerçeği Anlatır Gözyaşları
Bir kadın kirpiğinde,parıldayan göyaşı, Onun mahrem gönlünde saklı aşkı anlatır. O küçücük damlanın her sönüp parlayışı, Ruhunda gizli kalan geceyi aydınlaır. Dil hep yalan söylermiş,dudaklar aldatırmış, Riyasız her gerçeği anlatır gözyaşları. Bakışlar kurak gönlü yakar ve kanatırmış, Bahar yağmuru gibi,ıslatır gözyaşları Yalan demez o gözler,tanıktır o gözyaşın, O gözler ki; bana hep doğruyu söylüyorlar. Boşuna naz eyleme,boşyere eğme kaşın, Gözün ve gözyaşların,seviyorum diyorlar. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ruhumu Bırakıyorum Avuçlarına
Saçların leylak kokuyor, Ellerin yosun. Dudaklarında hala tuzlu suları saklı, En derin okyanusun.. Ellerini tutuyorum, Çiçek oluyor ellerim.. Okyanuslar kadar enginleşiyor, Bakınca sevgi yüklü gözlerin... Dudaklarım,dokununca dudaklarına; En ince yerinden titriyor yüreğim. Billur bir cam oluveriyor bedenim... Yorgun ve hummalı başım,düşünce kucağına: Sevgim ırmak ırmak coşup taşıyor.. Ruhumu bırakıyorum avuçlarına; Nisan yağmuru gibi buharlaşıyor.. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Milletim Yaşatacak Yaşasın Cumhuriyet
Çökmüş enkaz altından çıkıp birden şahlandık, Türkün son sınavını yüzakıyla kazandık. Bayrağın gölgesinde sere serpe uzandık. Yaralıydı.yorgundu, vatan ve şanlı millet; Milletime yeniden can verdi Cumhuriyet. Giysisizdi yetimler.evsiz kalmıştı dullar, Köprüsüzdü nehirler,viran olmuştu yollar. Sakatlanmıştı yazık.sabanı tutan kollar; Yüreklerde bin yara,aziz toprakta bin dert, Dertlere derman oldu,yaşasın Cumhuriyet. Viran köyler şenlendi,yaslı toprak yeşerdi. Parça parça ülkeden,TÜRKİYEM çıkıverdi. Devrimler ışığında,uygarlık başak verdi; Yaşayışta hürriyet,düşüncede hürriyet, Bir güneş gibi doğdu,yurduma Cumhuriyet. Yıllardır bizi saran,karanlıklar çözüldü. Saltanat ve monarşı tarihlere gömüldü. Nihayet milletimin kanayan bahtı güldü. Bu gün seksen yaşında,daha genç dünden levent; Milletim yaşatacak,yaşasın Cumhuriyet.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|