![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dun Bugun
Sokaklar dun issizdi Bugun ellerin ellerimde Bugun dunya hep sevgili Hep aska akiyor Dunya kalabalik Sokaklar dolmus tasmis sevismelerinle Dun renksizdi gokkusagi Soluk maviydi gokyuzu Yesil saklanmisti sensizligin ardina Bugun sicakligin bende Bugun yesile yol alir tabiat Yagmurun sevismelerinden suzulmus gokkusagi Duslerime mavilik yagiyor Renkler isik buyutuyor sevismelerinle Dun zamansizdi umut Dun sakliydi gelecek Bugun kokun tenime yagiyor Gelecek pembe Zaman sevincli Umut gulumseme buyutuyor sevismelerinle
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dunay Sevdalandi Sana
Sesin degdi dusuncelerime bugun Binlerce arzu cicegi dudaklarinda Solugunda dustun sevdama Bir cig gibi Her solugunda daha da buyuyup Daha cok yakarak Kahkahalarin dustu hasretime bugun Gonca gulleri actirip her titresiminde Tenimde yanginlar Dusuncelerimde serin pinarlar akitip Oyle siziverdin yuregime Ruhuma oyle kattin ismini Bugun kadinim diye haykirdim umutluca Bugun kanadina degi seercenin Bugun mavisine bulandi gokyuzunun Bulutlardan aldi yagmurun kucuk avuclarini Haykirisimda dunya sevdalandi sana
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dunya Yeni Uyaniyor
dunya yeni uyaniyor ah teninde tan atimi dudaklarinin islakligi yagmurum sevismek ne buyuk nimet cennetinde dolanirken nefesim. ah kadin.. ah cennetin gunah meyvesi isiriklarimin en ozel tadi tutkunun yagmuru.. islanmis tenin ah ustune yagan benim simdi dudaklarim gezinirken teninde ah kadinliginin kesfinde buyurken urpetilerim.. dunya yeni uyaniyor daha. sevismelerimizin yuzu suyu hurmetine uzay kadar sonsuz yaratilis kadar gizemli ah teninin her gezegeni kadin hasretlerimin en vahsi yani icimdeki volkanin atesi dunya yeni uyaniyor daha sen ciplak ruhun.. ciplak tutkunla goguslerinin diriligine vurmus arzunla ah kadin teninin vadisinde gezinmek dudaklarindan aldigim atesle yakmak yakmak ormanlarini sehvetinin dunya yeni uyaniyor kadin uyumasin hic kimse.. seviselim durmaksizin..seviselim kendimizi dunyanin uyanisinda bulana dek…
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dur
Ne dusunuyorsun oyle Cok mu sorular biriktirdi yuregin Midendeki yanmaya sor Saclarin mi girmis birbirine Daginikligindan saclarinin sor beni Saskinligindan sozcuklerinin sor beni Dur dur yakma gemileri hemen Daha asilacak denizler var Dur serpme yollara renklerini Daha yurunecek cok yollar var Dur hemen derme cicekleri Daha yasanacak cok mevsim var Dur savurma hemen butun bakislarini Bakislarda soylenecek cok soz var daha Dokundun mu kendine guzel kiz Kendine dokundugun yerdeyim ben
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durmadan Sevismeliyim Seninle
Durmadan sevismeliyim seninle Acelem var yasamaya Haydi soyun dununden Haydi ciripciplak gel bakislarima Bir tek sen Bir tek sendekilerle Durmadan sevismeliyim seninle Boynunda orman yanginlari nefesimle Dudaklarinda sulesi sehvetimin Haydi soyun korkularindan Birak zamana takilan bekleyisleri Cirilciplak uzan kollarima Tipki gecenin ustune yayilan gun isigi gibi Tipki hazani silen bahar sevinci gibi Durmaksizin sevismeliyim seninle Suya ozlemli toprak gibi Topraga ozlemli agac gibi Agaca vurgun yaprak gibi Opuslerimde sonsuzluk Teninde yeni bir dunya yaratircasina
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durmaksizin Kactim
hosgeldin kucugum hasretinin gul kokan koynuna adlandiramadigim nice zamansizligin gecti kaybolmuslugumda ozlemlerimi atip ruhumun en derinine beni yakan senin hasretin degil diyen cok yalanlar soyledim kendime gizleyip sana sarilmalarin ozlemini kendimden dudaklarinda son bulan cok yolculuklar cok kosularim oldu atesinde eriyip biten dindirmek icin sevdanin haykirisini sustum sustum durmaksizin *******i aska boyayan hasretine dair oyle cok ah dokuldu ki dilimden kac turku dustu anilarinin ustune kac kere hasretinden vardim sana hayaline her varisimda korkularimin cehennemine sigindim kactim kucugum senden durmaksizin kactim zaman kavrami neydi sahi sensizliginde unuttugum yaradilisim gibi hasretinde nefes olmustu sonrasizlik sana sarilisimda yeniden yaratacakti ya zamani tanri oncesizlige sigindim ben durmaksizin kactim sevdandan sahi sen ne zaman varacaktin koynuma hangi dudak izinde yesertecektik zaman denen gokkusagini hangi sevismenin sonunda yeniden yazacaktik zamani hangi kacislarimin sonunda sevdayi anlatacaktik birbirimizin hasretinin dilinde guzel yuzun dusuyor sabir denen zalimin sirtina yuklenip guzelligini susmak zor bekleyisin dilinden de dokuluyor askin haykirisi sabrin avuclarinda basliyacak ya sevismelerimiz kactim ben yine de durmaksizin kactim dilinden dokulen kelimleri biriktirmistim usumun mahreminde sen gibi konusup kendimle hasretini yatistirdigim cok oldu senden olan kelimelerle cok anlattim kendimi cok korktum sevgili cok korktum sevdana yakistiramadim korkuyu ne zaman aklima sen dussen sustum bu yuzden suskunluga gomuldum kucugum
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duslerde Yeserir Ask
Gel hayalleri gercek yapalim Yasam nedir Prangasini kirinca gucsuz bir yasak Gel korkulari atalim Korku dedigin uzak bir dag Uzaklara gerek yok gamzelim Ask yakin eder herseyi Hayallerini anlat bana Hayallerime karip aski yaratalim Sadece biz olan Sadece bize olan Haydi beni anlat bana Senin kelimelerinde goreyim kendimi Senin dokunusunla dokunayim kendime Belki bir cicegin kokusu bulasir Bahar yasanir her dokunsunda Ya da bak bana beni anlatir gibi Senin bakisinla goreyim kendimi Mavilik bulasir belki bakislarima Sevgi doldurur her bakisimi Uzaklardayiz gamzelim Cik balkona bir gece vakti Bak gokyuzune Hayallere sal dusunceleri Hayallerinde olacagim Yuregine dolacagim Bir yildizin goz kirpisinda olacagim Ya da nazli bir ayisiginda Belki gecenin sessizliginde olacagim Sessizligin icinde Ask sarkilari soyluyor olacagim Elele olusumuzu dusun Belki geceye koyun koyun bir sevismeyle vardigimizi Gece balkona cik Sinirsiz dusler kur gamzelim Bazen duslerde yeserir ask…
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duslerimde Gorurdum Seni
Duslerimde gorurdum seni Kumsaldaki ayak izlerinden Sicakligina dokunur Akardim dalgalara durmaksizin Ruzgara verirdim saclarimi Ellerinin degdigi her tel Bin yildiz dogurur Oyle dolardim ayisigina Yakamozlarin dansina katardim seni Bir yengec gecerdi usulca yanimdan Sessiz, izsiz, kipirtisiz Sevdam gibi Bendeki sen gibi Ve sonra cildirirdi dalga Delirir ruzgar Akardi daglar maviliklere Ciglar duserdi bulutlardan Arzum gibi Duslerim gibi Sana ozlemim gibi Seni beklerdim sabirlari tutusturup Hani seni bilmeden bildigim o zamanlarda Yastigimin sicakligindan buyutup *******e savurdugum o sevismeleri O sana sarilmalarin yanginlarini Teninde duslere daldigim hasretlerimi Bakislarinda Bende Nefesimde Yasatmak icin Beklerdim ozlemleri arzumda kivilcimlayarak Sonra bir marti kanadi degerdi pencereme Isikli bir ciglik dolardi yatagima Durmadan sen akardin gunesli sabahtan Yuzume uyanikligi carpan serin su gibi Kahvaltimdaki sicak cay gibi Gazetedeki umutlu bir haber gibi Kapimi calan sevincli komsu cocugu gibi Hep bende yasamis ben gibi
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duymadigim Ciglik
Cok uzaklarda duymadigim bir cigliksin Gittin gideli duymadim haberini Ruzgara verdim kulagimi Fisiltilara yukledim yuregimi Duymadi ruhumun hic bir hucresi seni Cok uzaklarda degilsin Belki dusuncelerinden sildin beni Belki yureginden attin Belki huzunlerdesin Hissetmiyorsun kendi huznunden baska seyi Duyamayisim seni bundan Yine de cigligini andiran bir his var icimde Icimde sana ait bir parca var Sizliyor derinden Anliyorum mutsuzsun Anliyorum yalnizsin Seninle birlikte agliyor icimde bir parcan Gelebilsem yanina Gorebilsem kokunu Sitem etmeyecegim gidisine Soylemeyecegim tek bir soz Beni unutmuslugunun ustune Dinleyecegim seni Belki saracagim dost sicakliginda El verecegim yalnizligina Belki benim de sana ihtiyacim var Sevdani alamasam bile Mutlulugunu yasatirim Sevincini yesertirim Yalnizligini gomerim derinlere Kendimce yasarim seni Belki diner icimde senin icin icin kanayan yara Susar icimde dolasan cigliklar Belki ben de Ben de seni unutabilirim o zaman
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 12 (0 üye ve 12 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|