![]() |
|
|
#161 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3558
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yürü Güzel Yürü Yol Alamazsın
Yürü Güzel Yürü Yol Alamazsın Azrail Olsan Can Alamazsın Hele Sen Dünyayı Kalbura Koysan Benden Muhabbetli Yar Bulamazsın Sular Olsam Yeraltından Akmayım Yarim Senden Gayrisine Bakmayım Eğer Senden Başkasına Bakarsam Yedi Sene Döşeklerden Kalkmayım Yörü Dilber Yörü Ömrümün Varı Eridi Kalmadı Dağların Karı Semah |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yüz Bin Mihnet İle Bir Bağ Yetirdim
Yüz Bin Mihnet İle Bir Bağ Yetirdim Yemedim Meyvesin El Aldı Gitti Ağlar Gözyaşımı Ceyhun Eyledim Çalkandı Dünyayı Sel Aldı Gitti Yüz Bin Dert Çekmişim Bin Dahi Gerek Çok Ömür İster Ki Bir Dahi Görek Yarim Elden Aldı O Zalim Felek Hoyrat Dost Bağından Gül Aldı Gitti Nazlı Yare Kem Haberim Geliptir Dostlar Ağlar Düşmanlarım Gülüptür Dediler Ki Dertli Emrah Ölüptür Kimi Kazma Kimi Bel Aldı Gitti (Ercişli) Emrah |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yüzün Çevirme
Yar benden yüzün çevirme Derdimin dermanı senden Mecnun edip çöle sürme Derdimin dermanı senden Derdo derdo yar hayın derdo derdo yar zalım Derdo derdo hal duman Derdo derdo Hazan düşürme bağıma karlar yağdırma dağıma hançerin vurma bağrıma Derdinin dermanı senden Zalım olma zalım kızı Yüreğime koyma sızı Gece eğlene gündüzü Derdinin dermanı senden |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zahit Bizi Taneyleme
Zahit bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz Sayılmayız parmak ile Tükenmeyiz kırmak ile Başkasından sormak ile Kimse bilmez ahvalimiz Erenlerin çoktur yolu Cümlesine dedik beli Gören bizi sanır deli Usludan yeğdir delimiz |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zalım Felek
Zalım felek onu çok görme bana Ayrılamam ben o gül yüzlü yardan Sıtk ile bağlıdır canım canana Ayrılamam ben o gül yüzlü yardan Engindir duyulmaz figanım sesim Açıktır o yare gönül kafesi Yaşarken aldığım havam nefesin Ayrılamam ben o gül yüzlü yardan Akarsu ateşim yanar tüterse Aşkın gülü yüreğimde biterse Ayırsın feleğin gücü yeterse Ayrılamam ben o gül yüzlü yardan Yöre : Sivas Kaynak : Muhlis Akarsu |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zalim Poyraz
Zalim poyraz gıcım gıcım gıcılar Yüreğime düştü vurgun acılarda dostum acılar Su yolunda suya giden bacılar Bacılar içinde yarim var benimde dostum var benim Emirdağla şu Urlanın arası Emirdağın ardı selvi sırasıda d.sırası Muradımı alamadım dünyada Onulmaz bu yüreğimin yarasıda d.yarası |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zamanede Bir Hal Gelmesin Başa
Zamanede Bir Hal Gelmesin Başa Ahdı Bütün Sadık Bir Yar Kalmamış Efendim, Tabibim, Cananım Kalleş Yar Olana Dost Demem Haşa N'olacak Muhannet Meydan Görmemiş Ben Bir Yar İsterem Derun-U Dilden Sarfede Varını Geldikçe Elden Efendim, Tabibim, Cananım Beni Setreyleye Abudan Elden Her Yüze Gülen Yar Olmuş Olmamış Hüseyin Beyhude Ah Etme Naçar Bir Kapı Örterse Birini Açar Efendim, Tabibim, Cananım Buna Dünya Derler Hepisi Geçer Hangi Günü Gördün Akşam Olmamış Kul Hüseyin |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zamanıyım Ben
Beşinci Mevsimin Açmış Gülleri Nerde Kalmış Hani İnsan Değeri Kefende Gözü Yaşlı Anaların Yeniden Doğmanın Zamanıyım Ben Bırakın Da Akarsular Yol Alsın Değmeyin Bebeğe Doğup Ağlasın Yaralı Gönlüme Bir Tas Tuz Basın Konuşan Dillerin Zamanıyım Ben Çelik Bir Bedene İşlemez Kurşun Bir Çocuğun Canı Acep Kaç Arşın Kan Kokar Toprağım Çok İyi Düşün Bu Yalan Kulların Zamanıyım Ben Karakuşlar Gibi Gökte Uçana Dur Diyenler Olur Giden Zamana Bir Ehli Sohbette Kendin Bilene Konuşan Tellerin Zamanıyım Ben Hüseyin Karakuş |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yolumuz Gurbete Düştü
Yolumuz gurbete düştü Hazin hazin ağlar gönül Araya hasretlik düştü Nakarat: Hazin hazin ağlar gönül Dertli dertli ağlar gönül Garip garip ağlar gönül Bu mudur senin eserin? Sinemi yaktı kederin Ölsemde olmaz haberin Nakarat: Hazin hazin ağlar gönül Dertli dertli ağlar gönül Garip garip ağlar gönül Beyhani´yem budur halim Yardan ayrı düştü yolum Bu ayrılık bana zulüm Nakarat: Hazin hazin ağlar gönül Dertli dertli ağlar gönül Garip garip ağlar gönül |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yolun Sonu
Bana ne yazdan bahardan Bana ne borandan kardan Aşağıdan yukarıdan Yolur sonu görünüyor Geçtim dünya üzerinden Ömür bir nefes derinden Bak feleğin çemberinden Yolun sonu görünüyor Azrailin gelir kendi Ne ağa der ne efendi Sayılı günler tükendi Yolun sonu görünüyor Bu dünyanın direği yok Merhameti yüreği yok Kılavuzun gereği yok Yolun sonu görünüyor |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|