![]() |
|
|
#171 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Mukayyet Olmazsan, Bir Gün Yüreğin....
Gidene söz etme gittiği için Vefasız yüreğin ömrü az olur Bu sevda yok yere bittiği için Ya Mecnun, Ya Leyla, ya masal olur Tüketme sözleri sen ardı sıra Değmez ki be dostum değmez kısıra Bu onun eksiği bakma kusura Ya helak, ya salak, ya kurak olur Maşuk-un hali bu, mağrur, ukala Hep sevilecek ya! ..Oh be! .. Ne ala Yaradan bir çiçek vermezse dala Ya kader, ya keder, ya heder olur Belki de tartında hata var senin Ağzınla kuş tutsan bilmez değerin Mukayyet olmazsan bir gün yüreğin Ya verem, ya verem, ya verem olur Kadir Albayrak |
|
|
|
|
|
#172 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Mutluyum Demezdim
Eğer mutsuz olsaydın 'Ben mutluyum' demezdim Düpedüz vicdansızlık sana reva görmezdim 'Çok mutluyum' diyorsun bu haksızlık değil mi Ölümle karşılaşsam bu kadar ürpermezdim Kadir Albayrak |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Müsvedde
Kuyunun başındayız suretleri seyirde Aslolan suretlermiş, poz verenler 'müsvedde' Kadir Albayrak |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nasıl Seveyim Seni
Sığmadın gönlümün bahçelerine Güzelim nerede seveyim seni Girmedin şarkının nağmelerine Bir sözün için de göreyim seni Nehir ol sel gibi ak bana doğru Yudum yudum alıp içeyim seni Rüzgar ol yel gibi es bana doğru Nefsedip içim de bileyim seni Kıskandır baharın çiçeklerini Yemyeşil çimlere sereyim seni Yaşayıp akşamın binbir zevkini Her gece gül diye dereyim seni Okşayıp o güzel ipek saçını Şu yanık bağrıma basayım seni Dilime dolayıp bitmez şarkını Yazlara kışlara yazayım seni Doymadım busene azdır nefsime Her saat her bir an öpeyim seni 'Bir zaman' yetmiyor bu aç gönlüme Geceyle gündüze böleyim seni Sırra kadem basıp gel gizlenelim Mutluluk seline salayım seni Tanrı şahit olsun gel evlenelim Yar diye köşküme alayım seni Sana doymak nasıl mümkün olacak Kul bilmez! .. Mevla'ya sorayım seni Kesildi dermanım canım çıkacak Ben bittim biraz da yorayım seni Dorukta kalalım bir ömür boyu Her nefes alış da seveyim seni Bırakma gelmeden dünyanın sonu Cennetin sebebi bileyim seni Kadir Albayrak |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Diye
Nicedir unuttum hiç anmam seni Ne diye gönlüm de bun ca yıl durdun Günahın neydi ki masum kalbimi Ne diye vefasız ne diye yordun Elimi sımsıcak avuçlarına İsmimi takvimin yapraklarına O yalan buseni dudaklarıma Ne diye vefasız ne diye koydun İçimi kavuran bir vurgun var ki Gönlün de çiçekler açmıştı sanki Tam geldi demişken koklamak vakti Ne diye vefasız ne diye soldun Kadir Albayrak |
|
|
|
|
|
#176 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Önemi Var
Siz benim ömrümün sahibisiniz Götürün yılları ne önemi var Gönlümde savaşın galibisiniz Canım size feda ne önemi var Aldığım nefesin yarısı sizin Kalbimin bal yapan arısı sizin Baharın yeşili sarısı sizin Hazan benim olsun ne önemi var Ah gönlüm bu gönlüm saadet ister Siz bana bir ümit lütfedin yeter Olsa da yarınım bu günden beter Sitem bile etmem ne önemi var Kadir Albayrak |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Neresinde Zamanın? ! .....
Yine karıştı zaman beyazladı saçların Yine karıştı rengi kasvet dolu akşamın Neden böyle vefasız fırtınalı hayatın Bilmem ki neresinde yaşıyorsun zamanın Acılar perde perde kapatmış pencereni Bir Allah’tır şahidin başka kim duyar seni Artık hükmü verilmiş bitmeyecek davanın Bilmem ki neresinde yaşıyorsun zamanın Gençliğini vermişsin karşılık beklemeden Terk edip gitmiş seni hesabını vermeden Görmez misin boş yere heder oldu hayatın Bilmem ki neresinde yaşıyorsun zamanın Kaç yıl oldu akşamlar beyazla vedalaştı Tebessümün ne zaman hıçkırığa karıştı Anlamadın mı hala içindesin hatanın Bilmem ki neresinde yaşıyorsun zamanın Yüzünde ki çizgiler böyle derin değildi O başın neden şimdi mahzun düştü eğildi Göz yaşları içinde çalarken şarkıların Bilmem ki neresinde yaşıyorsun zamanın Bir garip alemdesin seviyor musun hala Bırakmışsın kendini esecek rüzgarlara Kaderine razı ol boşunadır isyanın Bilmem ki neresinde yaşıyorsun zamanın Her şey eskisi gibi olacak mı sanırsın Farkında değil misin tam yolun sonundasın Kulların omzunda değişiyor mekanın Bilmem ki neresinde yaşıyorsun zamanın Sen de göçtün dünyadan hayattan alacaklı Bir ben vardım ağlayan bir de garip mezarcı Ruhun huzur buldu mu bitti mi acıların Bilmem ki “bir önemi” var mı artık zamanın Kadir Albayrak |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nezaket
Ah nezaket nezaket seni sevmek felaket Nerden çıktın karşıma çakır gözlü nezaket Nezaketli nezaket kaşın gözün bir afet Bak ne hale getirdin çarptın beni nezaket Ah vicdansız nezaket gel de beni mutlu et Her yerine meftunum üzme beni nezaket Bembeyazsın nezeket güneş çıktı dikkat et Süte benzeyen tenin bozulmasın nezaket Çok güzelsin nezaket her yerinde asalet Oran buran oynuyor kötü oldum nezaket Yaklaş bana nezaket dudaklarını lütfet Bir buseni çalayım çok fettansın nezaket Sen neymişsin nezaket sanki herşeyin servet Bir geceye razıyım hediye et nezaket Haydi tatlı nezaket yatağıma gel park et Beden tir tir titriyor gel de durdur nezaket Bir şiirsin nezaket satırların kaç adet Bir kaçını okudum sonu nerde nezaket Allah-tan kork nezaket öderim nedir diyet Çıldırmak üzereyim 'kapat onu' nezaket Kadir Albayrak |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O Bende ki Ben Nerde
Nerde çocukluğumun pas değmemiş düşleri Karanlığa nur veren ezan seslerim nerde Saçlarım da meleğin gezen şefkat elleri Gerdanın da tesbihim seccadelerim nerde Nerde o ayetlerden yükselen huzurlu ses İman dolu gönlüme ördüğüm çelik kafes Hicap ile tövbede Rab-bi zikreden nefes Arş-tan arz-a dökülen konfetilerim nerde Nerde ey adem oğlu yürekte ki berraklık Nerde gönül köşkümde hüküm süren sultanlık Fidanken sevgi idi büyüyünce düşmanlık O günahsız bedenim masumiyetim nerde Nerde büyük vecd ile tevhide dönen dilim Başucumda ki Kur-an sırılsıklam gözlerim Bu necis bataklık ne söyleyin ben nerdeyim Kadrini bilmediğim gül bahçelerim nerde Nerde ana kucağım tüten baba ocağım Secde edip öptüğüm o kıblem namazgahım Eteğine kirlerin değmediği yıllarım Başıma taç ettiğim kar tanelerim nerde Nerde gerçek olan ben bende ki ben ben değil Kul idik Yaradana kula kulluk hoş değil Nedamettir süzülen gözlerimden yaş değil Sonsuz iştiyak ile mürtekiplerim nerde Kadir Albayrak |
|
|
|
|
|
#180 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O Benim Aptallığım
Elime ne zaman bir kalem geçse Hep bir şeyler karalarım Her okuduğun şiirden Pay çıkarma kendine Ben çocukluktan beri yazarım Adın geçmişse için de O benim hıyarlığım! ... ........... İlgin sevgiden değil Merakındandır bilirim Ben her bakışta ki kahpeliği Hissederim anlarım Sen bakma gözümden süzülen yaşa O benim zavallığım! ... .......... Aynalar da seyretme kendini Sanma ki sana hayranım Dilim sürçüp de 'Seni sevdim' dediysem O benim aptallığım! .... Kadir Albayrak |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|