![]() |
|
|||||||
| Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1619
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur
bir bakış bazen şifa, bazen zehirli bir oktur... bir bakış bir aşığa neler neler anlatır bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır... bir bakış bir aşığı aşkından emin eder sevişenler daima gözlerle yemin eder...
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Yürüyorum
Koyu bir kederdeyim Bir gecenin tam ortasında Bir yağmurun en dolusunda Ölüme yenik Ölüme tutsak Elim ayağım çıplak Yürüyorum arkama bakmadan yürüyorum Tanımadığım bir yerdeyim Adımdan çok uzakta Belki kötü bir tuzakta Patlamaya hazır mayın misali Fena halde beklemekteyim İçim zehir zemberek Bilmem ki yaşamak mı yoksa ölmek mi gerek Yok, yok aslında bu değildi benim düşündüğüm Kendime şaşmaktayım Deniz uzak yolum kördüğüm Kendimle savaşmaktayım Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum Vahim bir yalnızlıktayım Rüzgarda bahar gülü gibi savruluyorum Dudaklarımda asi bir küheylan çığlığı Yıldız alacasında görünmez böceklerin belli belirsiz ıslığı Ah,ah Kim bilir bu kaçıncı yanılgım Bilmem ki nasıl anlatmalıyım Aklımda,aklımda hani o birini bırakıp diğerine koşan Ya yanlış anlaşılan ya da bundan hoşlanan İnce uzun kız çocuğu Boynunda kendi elimle taktığım küçücük nazar boncuğu Sırtında da kahverengi gocuğu Bakışları ürkek, gözlerinde hep aynı buğu Yürüyorum arkama bakmadan yürüyorum Karanlık bir aydınlığa çıkmaktayım Burnumda kokusu,kulağımda beraber gezdiği insanların uğultusu Azala azala çoğalmaktayım Benim sanki bu sokakların yürüyen tek yolcusu Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum Yürüyorum, arkamda bırakıp yürüyorum Yürüyorum, yürüyorum, yürüyorum Kerem Alışık
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlıkta yürüyen benim ve bunlar benim düşüncelerim... Yüreğimin cesedi gözyaşlarımla gidiyor sonsuza zamansızca ebediyen .... Aklımı kaybettim benliğimin içinde nereye sıkıştını bilmeden.. Anlamsızca aramak belkide neyi aradığını bile bilmemek yada bilmezlikten gelmek.. Yokluk böyle kaybettiriyor olsa gerek benliğimi, zaman bazen beni şaşırtsada,duyduklarım gördüklerim sadece karanlık aydınlıkta gördüğüm bu... Karanlık neyin sebebi?Neyden yadigar sürüklenen cesedime . Anlayamazsın asla anlamıyacaksın...Düşüncelerim beni kullanmadan bir gün geçmicekmi.. Sen benim yüregimden başka ne alabilirsinki ... Sen hangi değerlerinden bahsediyosun.. Ben senin istediğin beni kaybettim bulamıyorum mutlumusun.. Şuursuz benliğim şimdi gülebiliyomusun ? Sevgi olmadan sahte dünyanda neyi bekliyodunki niye için acıyor.. Sonum buydu sen ne tahmin ediyodun? Şimdi içim boş acımıyor hiç bi şekilde..Ben ben olmaktan çok, herkes oldum sayende..Herşeye karıştı yüreğimin aciz cesedi .. Anlayamazsın...Asla anlayamıcaksın ve sen olmayan ama oldunu sandığımız zaman artık yoksun ... Var olsan da yoksun..seni düşünen kim varolduğunu sanan hiç bir şey yok.. Karanlık ve içi boş ben dışında... Ben kaçarım, ben gizlenir ve susarım sana karşı. Asla anlayamazsın beni ve dünyamı SEN!! Düştüm ellerinden dikenli teller arasına.. Düşümün adı sendin oysaki.... Düşün ki ne çok acıdı yüreğim... --alıntı--
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|