![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anneme Mektup
Senden öğrendim Fırtınalı bir gecede doğduğumu Senden öğrendim Hıçkıra hıçkıra ağladığım ilk günü Sende gördüm ne varsa iyi güzel İyiliğin kötülüğü öldürdüğünü Ne zaman çaresiz kalsam Yavru serçeler gibi Ne zaman kırılsa ümitlerim Tuzla buz olsa bir ayna gibi Ismin bir kutsal duadır hecelediğim Dudaklarımda *******ce Yeryüzüne inen melek, anneciğim Ne zaman “anne” dese bir çocuk 'Anneciğim” dese Gurbet büyür gözlerimde Hasretin büyür Ağlamak gelir içimden Çiğnemeden yutmak gelir kilometreleri Bizi ayıran Ağlayamam İlk emekleyen çocuklar gibi 'Anneciğim' derim “Yanıma gel” “Uzat ellerini ne olur” “Tut ellerimi” O an gece yarılır tam ortasından Gece acı bir feryatla bölünür Karanlıklar mezara girer ansızın Tüm kederlerim kefensiz ölür Ben hep seninle varım Seninle bütünüm Seninle aydınlığım, kutup yıldızına inat Kuvvetliyim seni yanımda hissedince daima Hep senin varlığınla güçlüyüm Sığdıracak kadar kâinatı avuçlarıma Şimdi gurbetteyim senden çok uzaklarda Okumak için geldim buraya, biliyorsun İftihar etmen için benimle Gurur duyman için Darılma ama Bir çift sözüm var sana Sen kalpsiz bir annesin Canım anneciğim, canım benim Çünkü yalnız kalmamak için Gurbet ellerde Kalbini de yanımda getirdim Hürmetle ellerinden öperim 1970 Anneler Günü Şakir Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Askerin Türküsü
Havada uçuşan kuşlarda gözüm Kışlada her gece seninle düşüm Düşünmeden seni geçmez bir günüm Yalnızlık belimi dal gibi büker Hasretin, endamın gözümde tüter Tarlanın suyunu emmime sor ver Oğlumla kızıma esvap dikiver Gözlerinden benim için öpüver Ali'le Zeynebim ağlamasınlar Ağlayıp yüreğim dağlamasınlar Herkesin mektubu gelir verilir Mektubu gelenler okur sevinir Gözlerime kanlı yaşlar birikir Postadan çıkmazsa benim mektubum Kırılır aynalar gibi umudum Kışlada ******* uzun yıl gibi Tükenmez gurbete giden yol gibi İki gözüm iki çeşme sel gibi Hasretin bağrımı ok gibi deler Deler yüreğimi deler de geçer Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerin Türküsüne Cevap
Mektupta gurbetten binbir dert yandın Askere gitmeyi kolay mı sandın Biliyorum artık kalmadı sabrın Üzülme sayılı gün çabuk geçer Oniki ay bitti sekiz de biter Vatanın namusu er Mehmet’çiğim Yiğidim, sevdiğim, gönül verdiğim Günlerini sayıp bekleyeceğim Süngüyü takışın bir aslan gibi Selâma duruşun bir çakı gibi Bugün verdi posta son mektubunu Ellerine sağlık, aldım kokunu Anladım benimle gurur duyduğunu Yüreğim kabardı gözüm yaşardı İçimde bir yerde türkün başladı Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asla Pişman Değilim
Birgün beni sevmeni asla uman değilim Seni sevdiğim için, asla pişman değilim Sabahsiz *******de için için yansam da Seni sevdiğim için, asla pişman değilim Sen dudaklarımda yazdığım son şarkısın Kalbimin ilk değil, son sahibi, son aşkısın Bütün şiirlerimin bâşina yemin olsun Seni sevdiğim için, asla pişman değilim Aşkımı hergün gözyaşlarımla boğacağim Dosttan, düşmandan bir sır gibi saklayacağim Belki de kadehlerde hergün boğulacağim Seni sevdiğim için, asla pişman değilim Olsa da razıyım içimde bir yer kırık Gözümde kanlı yaşlar, boğazımda hıçkırık Vazgeçemem aşkından, ok yaydan çıktı artık Seni sevdiğim için, asla pişman değilim Yırtsan da sendeki şiirleri, mektupları Hatta yaksan hepsini, savursan son külleri Hatta sana verdiğim o kırmızı gülleri Seni sevdiğim için, asla pişman değilim Birgün beni sevmeni asla uman değilim Sen bembeyaz bir sayfa, ben tozlu bir defterim Acı verse de bana, sana olan hislerim Seni sevdiğim için, asla pişman değilim Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asla Vazgeçmem Senden
Asla vazgeçmem senden Hüzünler değil, ölümler getirsen Kucaklarım bir sevgili gibi Gözyaşı değil Kan doldursan *******ime İçerim kana kana Zemzem suyu gibi Asla vazgeçmem senden Vazgeçmem asla senden Bütün korkularını Bütün yalnızlıklarını Hüzünlerini, gözyaşlarını Bana ver Aşkımla eritir, yok ederim Sevinçlerini anlat bana Birini bin yaparım aşkımla Kalbini ver bana Kalbime alır saklarım Ateş olur ısıtırım Güzel ayaklarına sererim İyi güzel ne varsa Kapatırım yalnızlığının penceresini Bir daha açmam Seni asla yalnız bırakmam Gözlerinde ışıklar yakarım milyonlarca Ömür boyu söndürmem Kıyametim de olsan Senden asla vazgeçmem Asla vazgeçmem senden Ellerini her tutuşumda Sana her sarılışımda Kaçmaya çalışsan da Bir ceylan gibi Asla bırakmam seni Bacadan girerim kapıdan kovsan Hiç düşünmeden Asla vazgeçmem senden Asla vazgeçmem senden Hergün bir çığ gibi büyüyen sevgimle Aşkınla dolu kalbimle Hiç bitmeyecek inadımla Son nefesime kadar Hiç bitmeyecek inancımla Ayırmam ellerini ellerimden Bütün şiirlerimin başına yemin ederim ki Senden asla vazgeçmem Asla vazgeçmem senden Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslan Erkeğim
Bütün saflığımla al beni gel de Çiçekler getirme tek sen gel de Yalnızlığım bitsin geldiğin yerde Ben aşka hazırım aşkın içimde Sen yeter ki iste benden vereyim Her sözünü bana emir bileyim Sen beni severken ben de seveyim Ben aşka hazırım sevgin içimde Bütün gizemimle al kollarına Beni sıkıca sar, sakın bırakma Seni bana sakla, beni aldatma Ben aşka hazırım, doldur içimi Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslan Kral GALATASARAY
Ok olup saplandın göğsüne İspanyolun, İtalyanın Kükre aslanım kükre; göster büyüklüğünü Yoldurdun çimlerini, o yeşil sahaların Kükre aslanım kükre; göster büyüklüğünü Şimdi gene ok olup, saplan göğsüne İngilizin Ahlâksız holigana vermezsin tura izin Sürt burnunu çimlere namussuz, ********in Kükre aslanım kükre; göster büyüklüğünü Gün bugündür yer sarı, gök kırmızı boyansın İstanbul’un saçları sarı kırmızı taransın Sarı kırmızı güllerle, lâlelerle donansın Kükre aslanım kükre; göster büyüklüğünü Sen yediğimiz ekmek, kanımız canımızsın Altın yelelerinle dudağımızda şarkısın Rekor koleksiyoncusu, krallar kralısın Kükre aslanım kükre; göster büyüklüğünü Yaz göğsüne adını sevenin, sevmeyenin Titreyen dudakların, korku dolu gözlerin Testilerle kıskançlık şarabı içenlerin Kükre aslanım kükre; göster büyüklüğünü Leeds’i de gömdün çime sana sonsuz teşekkür Türkiye’mde bir sen varsın, Allah’ıma bin şükür Taffarel, Hagi, Arif, Capone, Hakan Şükür Kükre aslanım kükre; göster büyüklüğünü Arsenal son İngiliz, onu da boğ çimlerde Kopenhag’da üç kere kükre kükre kükre de Uefa kupasını getir, altın yelelerinde Kükre aslanım kükre; göster büyüklüğünü Üç kere kükre dedim, sen dört kere kükredin Avrupa’yı bir anda sanki yerle bir ettin Sende yaşayanları, sevinçten deli ettin Kükre aslanım kükre; göster büyüklüğünü Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Âşık Oluyorsun
Gözlerinde kıvılcım, saçında kelebekler Dudaklarında şarkı, sihirli kelimeler Yüreğinde bir ateş, tutuşmuş yanıyorsun İnkar etme güzel kız, sen aşık oluyorsun Ssen aşıksın güzel kız, çılgınca seviyorsun Kim bu şanslı delikanlı, kalbini veriyorsun HAYIRLI OLSUN Hani yağmurdan sonra, nasıl mis kokar toprak Sen de öyle mis gibi sevdalı kokuyorsun Gördüm gönül bahçende sevda kokan çiçekler İnkar etme güzel kız, sen aşık oluyorsun Sen aşıksın güzel kız, çılgınca seviyorsun Kim bu şanslı delikanlı, kalbini veriyorsun HAYIRLI OLSUN Eteğin zil çalıyor, neş'enden geçilmiyor Saçların her rüzgarda, adeta dans ediyor O kadar mutlusun ki; siyah beyaz oluyor İnkar etme güzel kız, sen aşık oluyorsun Sen aşıksın güzel kız, çılgınca seviyorsun Kim bu şanslı delikanlı, kalbini veriyorsun HAYIRLI OLSUN Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Kafesi
Beni hiçbir kadın Aşk kafesine sokamaz derdim Bir kafese girdim Muhabbet kuşları gibi Kafesten çıkmak istemiyorum Şimdi de Kapıldım muhteşem bir büyüye Kim demişti sahi Büyük lokma ye Büyük konuşma diye? Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Sana Yakışıyor
N’olur hiç değişmesen, hep saf ve masum olsan Aşk sana yakışıyor, n’olur hep böyle kalsan Hülyalı gözlerinle hep ışıl ışıl baksan Aşk sana yakışıyor, n’olur hep böyle kalsan Sen de hep benim seni sevdiğim gibi sevsen Gonca dudaklarınla sevdiğini söylesen Yorgun olduğun zaman dizlerimde dinlensen Aşk sana yakışıyor, n’olur hep böyle kalsan Seni çok sevdiğime hiç şüphesiz inansan Böyle hanım hanımcık hep tatlı dilli olsan Mutluluk şarkıları taşsa dudaklarından Aşk sana yakışıyor, n’olur hep böyle kalsan Akşamları gelince beni sen karşılasan Elimdeki gülleri beyaz vazoya koysan Öpsen dudaklarımı sonra hoşgeldin desen Aşk sana yakışıyor, n’olur hep böyle kal sen Bir kuğu gibi zarif, bir su gibi berraksın Tanrı’nın yarattığı en nadide goncasın Karanlıklar içinde bir tek sen aydınlıksın Aşk sana yakışıyor, n’olur hep böyle kal sen 01.07.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|