![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlıyorum Kaderime
aşkı görüyorum gözlerinde pırıl pırıl. yıldızlar gibi parlıyor ışıl ışıl. kollarınla sardığın bedenim, artık sıcak üşümüyor bebeğim. düşlerimizi mavilerde yakaladık biz.. bir parkta çocuklar gibi, iki aşık.. görmüyor gözlerimiz hiçbirşey kör sanki. umurumda değil dünya sen yanımdasın ya.. karşımıza bir çift oturdu. onlarda aşık belli. öpüşüyorlar deliler gibi. aşk bu, neler yaptırmıyor ki.. yanındayken sönüyor öfkeli yanardağlar. çağlayanlar duruluyor mutluluğumdan. ben sana doyamıyorum sevdiğim, sen orada aşkımla.. bense burada seninleyim yalnızca. aldığım her nefeste ismini sayıklıyorum. yazıyorum dizelere. dinlediğim her şarkı da seni buluyorum. ağlıyorum kaderime.. günlerime hüzün çöküyor. kalıyorum kendimle. bitsin bu ayrılık bebeğim. dinsin bu sızı gönlümde. ayrılık yakışmıyor bize. çaresizlikse sevgiye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah Bu Nasıl Sevgi
Bir gemi yanaşıyordu kınalıya. Deniz köpük köpük, ihtişamıyla İçinde sevgim, geliyordu yanıma. Deli eden tutkularım bu ada da. Ellerimi tuttun gözlerime bakarak. İçimi titreten yeşil gözlerin.. Ruhumun derinliğindeydin sanki. Mahvetmiştin beni de sen gibi. İçim dalga dalga, denizle yarışta. Ya sen duruyorsun gözyaşlarınla. Nasıl bir aşk bu, deliyiz ikimiz de Hiçbirşey görmüyen gözler biz de. Dönüyoruz ada dan akşam vakti. Gemi hınca hınç dolu, yer yok ki. Ayaktayız bedenlerimiz öyle bir ki. Nefesin içimde, ah bu nasıl sevgi. Kolların belimde bense seninle. Aşk vurdu birkere, ikimize de. Taştı yüreğimizden denizlere. Arzulara esir, ateşli sevgilere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Bu Yürek Yangını
Yaşanmış saymıyorum sensiz geçen saniyeleri. Kolların da geçen saatler, kendini şaşırmış gibi. Beraberken zaman dursa ya artık yerinde. Sana doymaz gönlüm aylar yılları kovalasa bile Bir haykırsam söylesem sevdiğimi herkese. Yer gök inlese, dağlar bile duysa sesimi. Denizler bile taşar dile gelir belki de kendince. Ey aşk.. hiç biryere sığmadın girdin kalbime. Ah bu yürek yangını, bir başka içimde. Mecnun bile şaşırır baksa benim halime. Leyla dan beterim ben, bu günler de. Çölleri bulsam düşeceğim sevdiğimin peşine. İsmin dilimde sevginse çıra gibi yanıyor yüreğimde. Tutsaklığım nezaman bitecek bitmez bu sevgiyle. Aşk damlaları gözümde, gözyaşım bedenimde. Sana hasret bu gönül, kalbi sevdan da hep. Yeni doğmuş bir bebek gibi, mutluyum yanında. Boyun eğmiş menekşe, bekliyor hep yolunda. Aşk orucunu bozacağım seni görsem karşımda. Sen de yalnız benim ol kendini yalnız bana sakla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldatılan kadın
Sevgiyi ararken bulduğumu sandım. Kendimi kaybettim ama yanıldım. Umudumu yitirdim düşüncelerimde. Çaresizliğimle kaldım bak işte. Aldatılan kadın, ben miyim yine. Umursamaz tavrın beni deli ediyor. İlgisizliğinse hayata küstürüyor. Daha ben den ne bekliyorsun söyle. Sana ne verebilirim artık böyle. Seni kabul edemem bu şekilde. Git artık beni bırak, kendi halime. Çekemem bitsin artık bu çile. Ben aldatılmayı kabul edemem. Böyle bir şeyi içime sindiremem. Hayatım altüst oldu sayende.. Kalbimde ki sevgin kül oldu işte. Hislerim de cehennemi yaşattın yine. Peşinden koşmaktan bıktım sevginle. Bir türlü uslanmıyorsun kişiliğinle. Yoruldum uğraşmaktan artık seninle. Bırak yoluna git olma benimle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alev Alev Yandım
Sana geldim birtanem bekletme aç kapıyı. Yollar bitmek bilmedi yanındayım ben şimdi. Şaşırma öyle yine kucaklayıp döndürsene beni. Yine başım dönecek olsun herşey öyle güzel ki. Aşkım, sevgimle geldim içimde ki duygularla. Bitmek bilmeyen özlemleri bıraktım aşkım sana. Hasret bitti artık, seninleyim işte bak sonunda. Herşey güzel olacak biliyorum benimlesin ya. Artık yanındayım hiç bırakmıyacağım seni. Kollarında mutlu olacağım hep eskisi gibi. Sana olan özlem eritti eridim mum misali. Seninleyim mutluyum seninim bak şimdi. Tatmadığım acıyı, sensizlikte tattım ben. Alev alev yandım kaldım ateşler içinde. Yanardağlar patladı kalbimde bir de stresle. Çok şükür bitti sevdiğim sana geldim sevgimle. Hayat acımasız aşkın ise, acıydı yüreğimde. Gönlüm perişan, dertler yanımdaydı benimle. Ama sana olan sevgim kalbimdeydi kalbimde. Ya özlemim, o özlem mahvedebilirdi beni de. Yunus Emre gibi sanki, çölleri aştım geldim sana. Aşk beni neyledi yüzüme, halime bir baksana. Ama sende ki aşk daha büyük, beni aşıyor ya. Ne olacak halimiz yanacakmıyız ömrümüz oldukça. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışığız Her Türlü Hasrete
yine aktı deli gözyaşlarım, ama bu sefer mutluluktan. her an aşık olabilirim sana, gözümde ki yaşlarla. içimde ki heyecan o kadar çok ki, büyüyor dalgalar gibi. erişilmez dalgaları da aşıyor anlıyor musun şimdi. aşk kıpırtıları başladı içimde, bahar geldi diye mi. bir de seni mi katacağım özlemlerime, sevdiğim öyle mi. kalbim nasıl çarpıyor bir bilsen, seni düşündüğümde. bütün vucudum, ateşler içinde yanıyor özlediğimde. bundan sonra ben, nasıl dayanacağım sensizliğe. düşüncelerime seni de ekleyeceğim büyük bir zevkle. o kadar güzelsin ki yeni açmış bir gonca gibi. sana bakmaya doyamam acaba hırpalarmıyım diye. sevgin içimde, volkanlar kıskanacak seni ateşimle. tayfunlar bile başedemiyecek bizim sevgimizle. hadi aşkım burnunu oynat gel yanıma şimdi. dokun ellerime, kıvılcımlar yakmaz inan seni. bende ki ateş yakmaz seni, delirtir ancak inan ki. sen zaten delirmeye razısın ne düşünüyorsun ki. pervane gibiyiz birbirimize, başımız fena döndü yine. bu bahar fena çarpıyor insanı, biz ilk değiliz ki. iyi ki çarptın be bahar, duygularımız coştu sayende. nasıl olsa bizler, alışığız her türlü hasrete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allahım Neden Anne Oldum-Hikaye
Yüce mevlam bizlere annelik vasfını verdi. Evlatlarımızı gece gündüz koruyarak büyüttük. Yeri geldi onlar için uykusuz kaldık. Belki de gözyaşlarımız hiç dinmedi. Yoktan var ettik. Çalıştık çabaladık. İyi giyinsinler iyi okusunlar diye. Canımız fedaydı çocuklarımıza. Onları Rabbime yakın sevgiyle sevdik. Kimi zaman ufacık bir sevgiyi göremedik. Kimi zaman da isyanları oynadılar. Bizleri doğduğumuza pişman ettiler. Sizlere bir annenin bitmeyen gözyaşlarından bahsedeceğim. Belki de anne olduğuna bin kere pişman olan bir kadının. Fatma evliliğinin ilk yıllarında mutluydu. Eşini çok seviyordu. İki kızı vardı. Dördüncü seneden sonra eşi değişmişti. Vuruyor kırıyor Fatma yı çok üzüyordu.Bir de o yetmemiş gibi başkasıyla evleneceğini söylüyordu. Artık sabrı kalmamıştı Fatma nın. Eşinden ayrılmaya karar verdi. Annesinin iki göz odalı evine iki kızını da aldığı gibi evini terketti. Anne, babasına düşkündü ama yuvası yıkılmıştı. Çocuklarına babasının yokluğunu aratmadı. Çalıştı onları hiçbirşeyden mahrum bırakmamak için uğraştı. Güzel okullar da okumaları için elinden geldiğince herşeyi yaptı. Kendisini bir anne olarak evlatlarına adadı. Ama çocuklar büyüdükçe annelerine isyankar olmaya başladılar. kadın birtürlü başedemiyordu çocuklarıyla. Birsürü saygısızlığa maruz kalıyordu. Büyük kızı Yurt dışında okumaya gitti. Bir rumla evlenmeye karar verdi. Anne iki gözü iki çeşme ağlıyordu. -Kızım biz müslümanız bu nasıl olur. Bir de o yetmemiş gibi kilise de evleneceğini söylüyordu. Fatma artık üzüntüsünden yataklara düşmüştü. Hayatında hiçbir gün görmediği gibi, bir de evladının böyle bir kararı onu çok üzmüştü. -Allahım neden ben anne oldum. Ben anne vasıflarına sahip değilim. Çocuklarımı iyi yetiştiremedim. Bir anneyi dinlemeyen bir evlat. Bu da benim suçum herhalde. Çocuklarıma gereken eğitimi veremedim. Ama çocuklarımı çok seviyorum. Hayata gözyaşlarıyla geldik. Belki de çoğumuzun gözyaşları hiç dinmiyor. Çoğu mutsuz anlar hep peşimizde. yakamızdan hiç düşmüyor. Mutluluğu yakaladığımız anlarda bile elimizden kaçıyor. Fatma da şu an isyanlarda gözyaşlarıyla hasta yatağında. __Allahım neden anne oldum. Benim sözümü dinlemeyen bir evlat benim çocuğum olabilir mi. Koca dünyada evlatlarımdan başka kimsem yoktu. Onlar da yok şimdi. Öyle yalnızım ki. Bu çaresizlik Fatmayı ne hale getirir bilemem. Ama çok zor. Çocuklar anne ve babalarını üzmemeli. Çünki onlar bir ata. Büyüklerine danışmadan karar almamalı. Tecrübe sahibi anne ve babalar, herzaman çocuklarının iyiliğini, üzülmemelerini isterler. Lütfen kararlarınızı ebeveynlerinize danışmadan vermeyin. Ve onları üzmeyin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anılar Hayallerimle Birlikte
bir dünya kurmuştum kalbim de. sevgiye dayalı, aşkınla yanan. alev gibi yayılıyordu bedenlerimize aşk. deliye çeviriyordu bizi, belki de. tarihle boy ölçüşecek gibiydi sevgimiz. dün, bugün, yarınım hep senindi. kasırgalar gibiydi özlemlerimiz depremler gibiydi hasretimiz. çocukluğumun geçtiği bir semtti Fatih. yanımda tarihi surlar. önümde bir havuz.. fıskiyelerinden akan sular, gözyaşlarıma karışıyor şimdi. anılar hayallerimle birlikte gözümün önünde. bense oturuyorum çay bahçesinde. seni bekliyorum sevdiğim, sen yoksun yine. birgün gelecek sen bekliyeceksin beni. o zaman da ben olmuyacağım. ağlıyacaksın belki de yaşamasaydım bu saniyeleri diye. kalbimde ki hayalin benimle sen olmasan bile. alıştırdın beni yalnızlığa, yokluğuna da. bu da benim kaderimmiş ne diyeyim. sensizliği içime çeker, koklar koklar severim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamıyorsun Beni
gökyüzünde yıldızlar ne güzel parlıyor. gözlerinde ki ışık gibi, aydınlık cıvıl cıvıl. bakışın ne güzel, içinde kayboluyorum gözlerinin. bazen bakamıyorsun başını öne eğiyorsun sesizce. saklıyorsun gözlerini, gözlerime bakmayasın diye. duygu dolu yüreğin anlatıyordu kendini bana. şaşırıyordum karşında, anlam veremiyordum sana samanyolu ne güzel, yıldızlarla bir bütün sanki. sen de benim yıldızım olsan, kollarımla sarsam seni. sevgimi hissettirsem sen de görsen seni seveni. aşkımı yaşatsam öpsem, öpsem gözlerini. ellerini tutsam avuçlarım da tutsak etsem sevgimi. güneşim olsan, ateş gibi yaksan kalbimin içini. karşımda olsan gözlerinin içinde kaybetsem gözlerimi. erisem bakışlarında anlar mısın sana olan sevgimi. sana nasıl anlatayım tutkumu, hiç anlamıyorsun beni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatsana Dinliyorum Seni
bak, yine uyuyamıyorum işte. gün ışığını gösterdin bana yine. uykuya hasret bıraktın acımasız sevginle. böyle bir aşkta yaşanır mı kalplerde. uykusuz *******imin perisi misin söyle. neden kendimi verdim bu sevgiye.. mecbur muyum seni her an düşünmeye. aşk vurdu bana, bak yine gerçekte. gözümde görmüyor hiçbirşeyi, bu *******de. hicranla doluyum nasıl efkârlıyım bir bilsen. aşk ateşinde yanmak zor. sevdiğim söyle bana, nasıl baş edeceğim ben bu aşkla. boşuna sarhoş olmuyor insanlar, yana yana. ben de sana yandım anlasana.. bir sevgi bitmeye görsün hayatta. o zaman kıymete biner sevgim sana. ben seni, seninle yaşamak istiyorum yaşantımda. sensiz ne yapayım hayatı, sen olmadıktan sonra. içim yanıyor sen bile söndüremezsin şu anda. sen de seviyorsun hissediyorum bunu. aşkın ateşi gözlerinden belli, gelmiyor bunun sonu. güzel gözlerinle, yakıyorsun içimi. sen de benim için yanıyorsun öyle değil mi. bir açılabilsen anlatsan bana sevgini. gizlemesen sevgini, söylesen sevdiğini. hadi canım anlatsana, dinliyorum seni. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|