![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşkın rengi
Yaz kalem yaz Yare gidecek bu mektup Yazmaz olursa kalem Bitti sanmayın kelam Sürerim elime boya Seni kağıtlara nakşederim Kah gül olursun Kah nergis Kah lale Kah menevşe Postalarım dosta eşe Atarım imzamı bir buse ile Gönül yari özlerse Bu da bir vesile Yalnızlıktan kapılırya İnsan yeise Ya yazar ya çizer Ya da alır eline bir fırça Dünyayı bile boyar aşkın rengiyle |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Avaz
Avazım çıktığı kadar bağırsam Ağlarmı bulutlar Unufak olurmu yalçın kayalar Yıkılırmı iskambil kağıtlarından Hayalimde kurduğum evler Benim gibi incinirmi Her iki yaka bende bir fiyaka Sormayın gitsin adın ne Kimliğin ne sen kimsin Şu çok övündüğün dürüstlüğün Para edermi sen ne diyorsun İn şu kaf dağından Ayakları yere bassın Tut şu ninenin elinden. nine ben Yürümene bak yine yollar tuzak dolu Aç gözünü aç uyan rüyalarından Niye bu akşam saatlerinde Hüzünlü şarkılar cocuk gönlüm Bu gün bayram değilmi Bu gün yirmüç Nisan Neşeyle doluyor insan |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ay Ay Ay Dolunay
Her akşam başka başka Değişken bir yüzü var Davet ediyor aşka Birgün altın bir hilal Başka bir gün dolunay Arkadaşı yıldızlar Bir sevgili gibi sanki Cilveli işveli bir yar Bazı ******* umut veriyor Bazen hiç görünmüyor Romantik bir aşık o Çok dost çok da vefalı Israrla bekliyor çoğu akşam Aydınlatıyor sevgilinin yolunu Arkadaşları öbek öbek bulutlar Çok eğlendirir onu Dans ederek yağan kar Islatır bazen de yağmurlar Göğe iliştirilmiş umudun yüzü Ne dili var ne de bir sözü Ama konuşmadan da Anlatanlar var |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayna
Sana kendini gösteren Bir ayna olduğumda Bir bak kendine ne kadar Ne kadar güzelsin Her ne kadar her güzelin Bir kusuru vardır deseler de Yanlış hesap Bağdattan Döner hendesede İnanma kusur inan ki Sana bakan gözlerde Ben de beni arasam Gözlerinde bulurmuyum Kurusun huyum Senin de benim seni Sevdiğim kadar sevmeni İstesem reddolurmuyum Günaydın yazmıştım evimde ki Tüm aynalara ilk uyandığım da Bir de sen olsan ya Aynaya baktığım da Bir ayna olduğum da Sana kendini gösteren Çıplaksan eğer uyku sersemi Ben seni giydiririm üşüme diye Sen belki de beni tanımazsın Değer bile vermezsin Ben gibi serseriye |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılık
Ah yine ayrılık yine ayrılık Yine ayrılığın mevsimi geldi Zaten yüreğim köz köz olmuştu Birde ayrılığın kurşunu deldi Her mevsim bu zamanlar Hep tazelenir bu anılar Hep terkederde gider o canlar Yine kader beni yerlere serdi Yüzüme güler diye feleğe kanıp Benimde bahtım değişti sanıp Her gül yüze söze aldanıp Nimeti işte bu yaşa geldi Geçermi ******* böyle uykusuz Çöllerde kalmışım yanmışım susuz Yüreğim umutlu gönlümse arrsız Nimeti nereden nereye geldi |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayşe Özgü ne
Öğrettiniz elele tutuşmayı İnsanca bakışmayı Açılıp saçılmadan da Şık olmayı Hep yanlış şeylerden utandık Safsatalara kandık Biz yiğitliği Kaba güç sandık Uyandık Sevdirdiniz sohbet etmeyi Utanılacak yerde Sükut etmeyi Yoksa utanılacak bir şey Karşı çıkmayı göğüs germeyi |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aziz konuğum
Gönlüme misafir ol Ebediyen orda kal Heran gidecekmişsin gibi Titresin yüreğim Sonra beni benden al Benliğim kalmasınki Seni incitmiyeyim |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Babam a
Annemi çok çok severim Babam duymasın Ne şairler tanırım bu memleket te Ne annemi ne babam yazamadılar Bilemezsiniz ben babamı Ne kadar çok ne kadar severim Annem duymasın Birgün anneme şöyle sormuştum Anne Allah babamdan da mı büyük Tabii ama baban iri yarı adamdı Derdi annem Rahmetli mezara sığmadı Onu fotağrafın dan tanıdım Annem tanıttı buydu dedi senin baban Ne annm duyar şimdi ne de babam Ot bitti kabirlerin de Şimdi hiç kimse yok babamın Yerine koyabileceğim Çocukken bana bozuk paralar verirdi Bisiklete bindirirdi Yoksa annem mi anlatmıştı Kollarım kabarmıştı Babam diyerek ağlamış Uyuya kalmıştım |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ballıbaba
Çiçek açmış ballıbaba Yalancı bahar gelmiş Şehitlerin mezarı Şimdiden yeşillenmiş Bir yanık tını geliyor Sanatçının orgundan Gülüyor genç bir adam Büyük şehir morgundan Gazete televizyon Depremler ve erezyon Yollar kapalı kardan Buz gibi hava ve don Onlar ölmedi yaşıyor Ekranlardan sitemle Gülümseyip bakıyor Sen istediğince bağır İnsanlar ilgisiz sağır İnsanlar acımasız İşte her şey ortada Ağlayamaz oldu Taze şehit anası Gizlenmiş yüreğinde Acının fırtınası Sevgi silebilirdi ancak Yüreklerdeki pası Sattılar sevgiyide Sokakta gün ortası |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bayat Hayat
Saçlarım buğday tarlası Tenim duvar badanası Midem ecza dolabı Sindirmiyor kahrolası Sesim dağlarda yankı Bakışlarım güneş şavkı Gövdem sanki savaş tankı Sağolmuyor sağolası Pamaklarım parmaklık Boş oturmak ahmaklık Hayat sanki bir anlık Bayatlıyor gün ortası Gözlerim fotoğraf makinası Burnum saklı bir radar Ellerim yurdumun haritası Yüreğimde aşk denklemi Ezelden ebede kadar |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|