![]() |
![]() |
#11 | |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 146 Times in 64 Posts
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1532
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#12 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 19 Times in 12 Posts
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi :
|
![]() kendiniz olun arkadaşlar..ne iseniz osunuz..alçak dağları ben yarattım havasında dolaşan erkeklerden sadece kendini bir şey sanan kızlar hoşlanır ki tencere yuvarlanır kapağını bulur bu sayede..utangaç mısın belli et abartma ama..tuttuğunu koparan cinsten misin belli et..ben buyum de..lafı da eveleyip geveleme..sizin sandığınız gibi kızlar artık süslü laflardan hoşlanmıyor..en azından ilk veya ikinci buluşmada..şiir mi seviyorsun söyle gitsin ki karşındaki insan senin ne olduğunu bilsin ve ona göre davransın..ne demiş mevlana ''ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün.''
bundan ibaret karşındaki kim olursa olsun kendini farklı gösterme yapmacık olma unutma ki karşındaki de bir insan nihayetinde uzaydan gelmedi,üstelik de bir bayan.. iyi düşün içinden geldiği gibi davran kırıcı olma yeter..ve asla küfür etme.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3017
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bir yanıt vermem lazım....İddaa ise iddaalı olan da benim....En havalısından en hanımına kadar hepsi benim için birdir...Ama hepsine aynı şekilde davranamazsın..Eğer davranırsan kazanamazsın...ve kazanamama gibi bir huyum yoktur benim...BEnim bildiğim benim bildiğimdir...Tecrübelerimi dinleyen dinler istemeyen dinlemez...Beni tanımıyorsunuz ki bu doğal...Tanıyan arkadaşlar bilirler neleri nasıl yaptığımı ve elde ettiğimi burada söylememe gerek yok....Selametle...
![]() |
#14 |
Banned
Teşekkür Etme: 31 Thanked 51 Times in 15 Posts
Üye No: 18248
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
|
![]() yaa bence sen bzıım yazdıklrımızı deneme bıle...cunku bu bızım yasdaıklrımızdan elde ettgmzz bılgıler sen sdce ıcınden gelenı yaap...cnku kndı hytın ve sen nası ıstersen ole yasrsın bız senn haytına yon vermeyızz...dedıklerımzzı sdce dusun uygulmama kulagnda kupe olrk dursun ıcınden gelenı yaap ama ne asırı ne de az...ok bnce senn ıcın en iyiis buu...yada oluruna bıraka olcaksa olur zaten senin extra bısı yapmana grek olmayabılrr..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 19 Times in 12 Posts
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
sanki kişiliğine laf ettim..yazdığın mesajdan bir iki cümle alıntı yaparak örnek verdim neden cevap verme gereği hissediyorsun ki? sen yaşadıklarını düşüncelerini yazmışsın ben düşüncelerimi yazdım..burası herkesin düşüncelerini forum kuralları çerçevesinde istediği gibi paylaşabildiği bir ortam değil mi benim yazdıklarım seni neden rahatsız etsin ki? kısaca benim sana veya kişiliğine laf söylediğim yok bu yüzden yanıt verme gereği hissetmene de gerek yok..cümlelerini örnek alarak bir şeyler söylemem sana laf söylediğim anlamına gelmez..eğer sana karşı bir şey söylemek istiyorsam da şu anda yaptığım gibi alıntı yaparak yazarım..saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1994
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#17 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 146 Times in 64 Posts
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1532
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi :
|
![]() arkadaşlar hepinize yoğun ilginizden dolayı teşekkür ediyorum beni oldukça bilgilendirdiniz
ben kendikendime şöye bir sonuc cıkardım ve karar verdim."olduğun gibi kal, özgüvenini kazan, açıksözlü ol,dengini bul ve bulduğun kişiye göre hareket et" sonuç olarak:""Akilli olanlar sebepler konusunda tartisirlar.Ama nihai karari sonucta surekli aptallar verir...!"
![]() |
#18 | ||
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
BUDUR !!!!! Alıntı:
EE SEN BUSUN ... BEN DİYORUM BU KIZ BAŞKA ....... Son düzenleyen: GeCeLeR; 09-24-2006, 07:06 AM.. |
||
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
Üye No:
![]() Alıntı:
yaptığın sende kalsın.. anladığım kadarıyla konuyu açan arkadaşımıza biraz daha medeni cesarete yönelik öğütler vermek gerekiyor. uçankuştan alınma ![]() ![]() Saygılar GeCeLeR DİPNOT : KADINLAR HAKKINDA YORUM YAPMAK "TaNRı Ne KaDaR ULaŞıLMaZDıR ? sorusunu yanıtlamaktan daha zordur.Nietche" ** flood için özür ... Son düzenleyen: GeCeLeR; 09-24-2006, 07:13 AM.. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 3509
İtibar Gücü: 1499
Rep Puanı : 908
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ben 22 Yasindayim Gerenk Duymuyorum Abi Dert Etme Yaw Daha Uni Bitmeli Bence Birak Zamana Beyle Kayik Gibim Sallan Ben Oyle Yapiyom Gelen Giden Ne Oluyo Haberim Bile Yok
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin !!! | acemiwampir | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-24-2008 01:16 PM |
lütfen bi yardım edin arkadaşlar | mutlupeker | Eskiler (Arşiv) | 2 | 03-03-2007 03:12 AM |
T68 lütfen bi yardım edin arkadaşlar | mutlupeker | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2007 01:18 AM |
lütfen arkadaşlar yardım edin | lonelyboy | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-10-2006 03:31 PM |
arkadaşlar lütfen yardım edin çok önemli | dubaili | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-08-2006 01:16 AM |