![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söyle! ! !
dudakların eskisi gibi kırmızı değil al al değil yanakların biliyorum geri geri gidiyor ayakların sana ne yaptılar söyle! sana ne yaptılar böyle! yüzün güneş gibiydi eskiden şimdi yüzüme bakınca kızarıyor çekiyorsun ellerini ellerimden bakmıyor gözlerime gözlerin sana ne yaptılar söyle! sana ne yaptılar böyle! dudaklarını kimler öptü söyle dilinde başkalarının tadı var gözlerine kimler baktı söyle sözlerinde başkalarının adı var vücuduna kimler deydi söyle teninde başkalarının tuzu var şarkımızı kimler duydu söyle kulağında başkalarının sesi var yüreğinde başkalarının izi var bir ışık gibi parlaktın önceden nur dağıtırdın herkese şimdi bir karanlıksın ışık arıyorsun ellerden sana ne yaptılar söyle! sana ne yaptılar böyle! müzik:fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sual
herkes hak ettiğinimi yaşar yoksa daha fazlasınımı hak eder insan her ölüm erkenmi'dir biraz yoksa tam vaktindemi gelir ölüm ne'dir gönüllerimizi birbirine bağlayan niçin severiz birbirimizi ölendemi'dir suç yoksa öldürendemi Fatih Çınar
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suskun Meyhaneci
evli evine köylü köyüne yine yalnız kaldık bu meyhanede rakıyla mezeyle suskun meyhaneciyle meyhaneci suskun anlatmaz derdini anlatsada dinlemeye yok mecalim mahpus duvarlarına benzer en mutlu halim yine yalnız kaldık bu meyhanede rakıyla mezeyle suskun meyhaneciyle dertler bir değilki anlatayım saatler su misali bilmem nasıl yapayım vakitler geç olunca hangi tokmakları vurayım yine yalnız kaldık bu meyhanede rakıyla mezeyle suskun meyhaneciyle sen sefalarda sarhoş dolaşırken ben cefalarda yarı çıplak bu meyhanede arkadaşım duvarlar sırdaşım kadehlerle suskun meyhaneciyle Fatih Çınar
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Susuz Kaldım Çöllerinde
susuz kaldım çöllerinde başım öne eğilmedi ismim düştü eller diline gönlüm yine incinmedi hasret çektim leyla diye mecnun imdadıma gelmedi prangalarmı vurdular leyla senin o güzel ayaklarına engellermi koydular leyla senin bana gelen yollarına kimler dokunuyor şimdi leyla o kan gülleri taktığım saçlarına nerdesin şimdi nerdesin leyla sen gözlerimdesin ölmedin hala nerdesin şimdi nerdesin leyla sen yanımdasın sen damarımdaki kanımda nerdesin nerdesin nerdesin leyla müzik.fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sürgündeki Adam
Saygıdeğer Hocam DR Saadettin Koç'a hitafen 'artık pusulam sürgünü saatim hasreti ve takvimler sensizliği gösteriyor neylersin deli sevdam yolcu yolunda olmalı ne dersin belki bu günden sonra adam olur bu KARADENİZLİ ASİ DELİKANLI' bir haziran akşamı adliye koridorunda yankılanan buz gibi bir sesle bitiyor bu masal başlamadan bitiyor biliyorum artık yollar sürgüne gidiyor ve haziran sıcağına inat başımda bir zemheri ayrılırken veda etmeyeceğim sana sadece avuçlarına bırakacağım kalbimi bu böyle sürüp gidemezdi zaten biliyorum kim ne derse desin kalmadı artık dayanmaya mecalim bir gün evde iki gün gözaltı iki gün nezaret nedir bu şerefli dava uğruna çektiğim ******** sefalet şimdi gecenin karanlığına inat doğan güneş sürgün yollarını gösteriyor kim bilirdiki birgün haritanın güneyinden gözlerimle geçeceğimi kim bilirdiki birgün garp'dan şark'a sürgün gideceğimi sana ölürcesine hasret çekeceğimi ve kim bilirdi senin beni arkamdan hançerleyipte terkedeceğini oysa oysa daha dün gibi rüyalarımda seninle gezdiğimiz yerlerde geziyorum hatta sana aşkımı itiraf ettiğim o kır kahvesinde oturup çay içiyorum şimdi durup durup seni düşünüyorum sanki şu köşe başından sen çıkacaksın sanki ders çıkışında hala beni bekliyorsun biliyormusun geçen gün birisini gördüm yeni okulumun bahçesinde saçları aynı sen koştum yetiştim peşinden ve biliyormusun ömründe ilk defa tokat yedi bu Karadenizli delikanlı senin yüzünden neden bilmiyorum hala neden gönlümdesin nereye gitsem nerelere gitsem peşimdesin Allah kahretsin Allah kahretsin memleket kanrevan memleket yanıyor duman duman senin beni senin bunu anlayacağın yok zaten oysa ben bu dava uğruna öleceğim oysa ben senin yolunada ölürdüm bilemedin! Allah kahretsin bunlar hiç umrunda oldumu senin kimbilir şimdi hangi cehennemdesin zaten sürgündeki adamdan sevgilimi olur! elbette yerimi dolduracak bir Ademoğlu bulunur işte böyle bir sevda işte böyle bir dava benimkisi sevdam davamdan ileri gelmekte ve davamın şiddeti sevdamdan ibaret hep yıldırımlar düşsede güvendiğim dağlara hep buz gibi olsada sarıldığım eller ve hep taş çıksada inandığım kalpler vazgeçmeyeceğim bu davadan sırtımdan kahpece vursada beni sevdam boşver boşver ulan zaten sevgilimi olur sürgündeki adamdan! bundan böyle serden geçmem ama vazgeçerim aşk nankörü vefasız yardan... Fatih Çınar
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Süründüm
aldı o felek sevdiklerimi bir anda aldı yıllarca verdiklerini sonrada sürün dedi bir zalimi gösterdi süründüm süründüm öldüm sevdim ama çok sevdim sevdimde ne oldu süründüm yine öldüm ayrılıklar beni bitirdi sen mutlu olurken beni paramparça etti sonrada sürün dedi bir zalimi gösterdi müzik: Fatih Çınar Fatih Çınar
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şahlanış
Türk milleti birgün şahlanır elbet koparır yine kahpe Bizans torununun kellesini mutluluğu daim olur ilelebet katar yine önüne gavurun cümlesini Fatih Çınar
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şehide Ağıt
yasmı varda bu dağlarda karalar var tüm sırtlarda herkeste kör bir susuş neler oluyor anlatın banada bir mehmet yatıyor musallada yarin geldi mehmedim uyansana puşt dağları geçip sana koşmuş kalkıp boynuna sarılsana kurbanın olam yiğit mehmet böyle cansız durmasana sen vatanın yüce bekçisi geliyorum yanında yer aç bana ne oldu mehmet ne oldu sana boyanmışsın bayraktaki al renkli kana anan vatan sağolsun diyor sen varsın zaten ölüm yok bu vatana Fatih Çınar
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şeytanın Gözleri
tövbeye muhtaçken tövbemin ahı usulca bir kapı açıldı karşımda göz gözde görünce allahı iblis kör oldu yanıbaşımda Fatih Çınar
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi Herkes Biraz Sana Benziyor
sen gittin ya şimdi herkes biraz sana benziyor bütün caddelerde sen dolaşıyorsun sen varsın bütün fısıltılarda kulaklarım arsız sana dair birşeyler duymak istiyor şimdi herkes biraz sana benziyor her köşe başında sen çıkıyorsun karşıma her gece yarısında ******* ki kahpe ******* ki ispiyon bir devriye durduruyor beni yol ortasında kimliğimi istiyorlar kimliğimi gözlerinin mavisinde kaybetmişim bilmiyorlar söylüyorum anlamıyorlar polisler ellerime kelepçe takıyor şimdi herkes biraz sana benziyor üstüm başım darmadağın sakallarımda nezaret kokusu gözlerim ağlamaklı elimde bir şişeyle gidip kendime gömülüyorum ******* ayaz ******* sevda buğusu kimselere göstermediğim yanımla konuşuyorum kar taneleri dans ederken üzerimde son bir kahkaha kalmış içimde yüreğim onu ansızın salıveriyor şimdi herkes biraz sana benziyor sensizliğin voltasında sabahları ederken perdelerim kapalı odalarım bomboş balkonda gülüşün duruyor mutfakta lezzetin ve yatak odasında yüreğimi titretişin giderken onları almayı unutmuşsun unutmuşsun kokunu yastıkta kahkahanı duvarlarda duvarlara kafamı vuruyorum gözlerin bir çift yıldız gibi düşüyor hafızama duvarlar ki kan duvarlar ki isyan gün şimdi geceye varıyor sen gittin ya şimdi herkes biraz sana benziyor Fatih Çınar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|