![]() |
![]() |
#2071 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12112
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KIZAMIK
Bey, telefonu açıp seslendi : -Alo...Doktor Bey, bizim oğlan kızamık. -Biliyorum, dedi doktor, dün sizin eve girip gerekli şeyleri söyledim, kendisini kimseyle temas ettirmeyin ve.. -Ama doktor bey, oğlan hizmetçiyi öpmüş bir kere... -Ya bu fena işte...Öyleyse hizmetçiyi de karantinaya almalı. -Doktor bey, bir şey daha var, sonra hizmetçiyi bende öptüm... -O... İşler çatallaştı, hastalık herhalde size de bulaşmış olmalı. -Ya..sonra ben karımı öptüm... -Ne diyorsun be? Öyleyse ben de kızamık olacağım demek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biraz gülmeye nedersiniz
-------------------------------------------------------------------------------- Bir sarisin, bir kizil saçli ve bir esmer kadin çölün ortasinda arabayla yol almaktadirlar. Hava korkunç sicaktir. Arabanin motoru birden stop eder. Inip baktiklarinda, motoru tekrar çalistiramayacaklarini anlarlar. Mecburen çölde uzunca bir yürüyüs yapmalari gerektiginden, her biri arabadan birseyler alir. Esmer, bir sise su; kizil sacli bir paket bisküvi ve sarisin da arabanin kapisini söküp alir. Çölde yürümeye baslarlar ve bir süre sonra dinlenmek için mola verirler. Mola sirasinda sarisin ve esmer kadinlar kizil saçliya döner ve niye bir paket bisküvi aldigini sorarlar. - "Acikirsam yerim, diye düsündüm" cevabini verir kizil saçli "..çölde ne kadar yürüyecegimiz belli degil.." Hepsi de bunun çok mantikli oldugunu düsünür. Ve sonra sarisin kadinla kizil saçli olani esmere döner ve niye yanina bir sise su aldigini sorarlar. - "Eger susarsam, yanimda içecek birseyim olmasi gerektigini düsündüm.." diye cevaplar esmer kadin. Evet, bu çok akillica bir fikir, diye düsünür diger ikisi. En sonunda esmer ve kizil saçli kadinlar sarisina dönerler ve arabanin kapisini niçin söküp aldigini sorarlar. - "Seyy.." der sarisin "..çok sicak olursa pencereyi açip serinlerim diye düsündüm de.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın birini gece vakti çevirir trafik polisi illa ceza yazacak ya başlar sormaya ;
- Beyefendi ruhsat lütfen ! - Buyrun Memur Bey . - Ehliyet ? - Buyrun memur bey - Alkol ?! - Yok Memur Bey . - Kemer takılımıydı ?! - Evet Memur Bey . - İlk yardım çantanız ?! - Tastamam yerinde Memur Bey . Bakmış olacağı yok memur ; - Mezdeke kasetin varmı ?! - Var Memur Bey . - Koy kaseti ! - Tamam Memur Bey . - 3. Parçayı çal !! - Tamamdır memur bey ??… - Şimdi ben oynuyorum sen Para Yapıştırıyorsun !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() doktorun biri köyün meydanına reklamını yapar.
her türlü sorun itina ile çözülür çözemezsek paranızın 2 katı iade wizite ücreti 50 milyon kahwede oturan elemanlardan biri dur ben şu doktoru kekliyim der werir 50 milyon girer içeri doktor: buyur ewlat sorunun nedir? - walla doktor bey hiç tadım tuzum yok - halederiz koçum wer kızım ordan 7 nolu kutuyu - aç ağzını ewladım der we kutunun içindekinden bir kaşık werir - bu ne ya bunda b.k war - bak tadın tuzun yerine gelmeye başladı der we adamı gönderir. sağdan soldan topladığı borçla we parasını kurtarmak amacıyla birdaha gider 50 milyonu werir girer içeri - merhaba doktor, doktor kim, ben nerdeyim, ben kimim der we doktorcum bende unutkanlık başladı hiç bişi hatırlamıyorum der - hallederiz koçum wer kızım ordan 7 nolu kutuyu - heyyyyy onda b.k war - bak hatırlamaya başladın yawaş yawaş adam çıldırır köpürür intikam duygusuyla bidaha gider 50 milyonu werir içeri girer - doktor bende olay bitti kadınlar önümde soyunuyorlar cilwe üstüne cilwe ama olay yok hiç istek yok napcam - halederiz kocum kızım wer ordan 7 nolu kutuyu - eee s.k.cem 7 nolu kutunu haaaaaa - bak buda halloldu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kadının biri otele gider we odasına çıkarken resepsiyonist
herşey tamam odalar sizin için dizayn edildi der kadın gider odaya kıyafetini çıkarır tam duşa girecek masanın üzerin de bi kurba hemen resepsiyonu arar odamda kurba war der o kurba sizin için orda sizin bazı isteklerinizi yapmak için oraya kondu kadın nasıl yani der resepsiyonist onu alın bacaklarınızın arasına koyun o zaten gerekeni yapar der öle şey mi olur der we telefonu kapatır sonra merak eden kadın merakını gidermek için adamın dediklerini yapar we kurbayı bacaklarının arasına koyar kurbada tek olay sadece wırak wırak dır kadın resepsiyonu arar we resepsiyoniste sorar bu kurba bişi yapmıyo der resepsiyonist hemen gelip bakıyorum der we odaya çıkar yatmakta olan kadının yanına gelir kurbayı yüksek bi yere koyar we kurbaya bağırarak bak son kez gösteriyorum beni iyi izle ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri ispanyayı gezmeye gitmiş. karnı acıkmış bir lokantaya girmiş garsona bana ne tavsiye edersiniz demiş adamda cok meşür bi yemegimiz var getireyimmi demiş oda tamam demiş yemegi yenmiş tadını begenmiş adam yemegin ne oldunu sormuş yemegin arenada matodorlar tarafından öldürülen bogaların billuru oldunu sölemiş. adam ertesi gün yine aynı yemekten istemiş. üçüncü gün yine aynı yemegi istemiş ama bu sefer yediği farklı bir tattaymış garsonu cagırmış ve sormuş garsonda gulerek herzaman boga ölmez bu seferde matador öldü demiş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sıraya Geç
Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesi farkeder; önde giden köpekli bir adam, arkasında bir tabut ve 10 metre arkadan gelen bir başka tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam. Tuhafına gider. Kafilenin basındaki adam kuşkusuz cenazenin sahibidir, yanına yaklaşır ve sorar; -Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor? Adam yanıtlar: - Öndeki karım arkadakide kayınvalidem. - Vah vah başınız sağolsun. Nasıl oldu? - Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidemde karıma yardıma gelmiş onu da öldürmüş. Adam biraz düşündükten sonra sorar; - Beyefendi kopeğinizi ödünç alabilir miyim? - Sıraya geç! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GOLF
İki arkadaş golf oynayarak ve iyi vakit geçirerek halı gibi çimenlerle kaplı sahada dolaşmaktadırlar. Sahanın yanından geçen yolda büyük ve kalabalık bir cenaze konvoyu görürler. Adamlardan biri, şapkasını çıkartır, büyük bir saygıyla cenazeye doğru dönerek diz çöker, içinden bir kaç küçük dua mırıldanır ve yine aynı saygı ile ayağa kalkar. Arkadaşı çok etkilenmiştir. "Hey!" der, "Sen gerçekten temiz yürekli iyi bir insansın!.." "Tabii," der adam. "Ne de olsa 35 yıllık karımdı."____________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ve arkadaşları dama çıkarlar ve birer birer aşağı atlarlar.Biri sağ kolunu açıp atlar,biri iki kolunu açıp atlar ,biri yatay atlar ve böyle böyle gider.Biraz sonra olaya müdahale için ekipler gelir ve sorarlar:
-Ne yapıyorsunuz orada? Temel cevap verir: -Ha uşağum tetris oynayrus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz..." Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.."
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|