![]() |
|
|
#201 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Şansım Olsa Kız Doğardım
Doğuştan kapanmış benim kısmetim Şansım olsa kız doğardım anamdan Şimdi mutluluğa aşka hasretim Şansım olsa kız doğardım anamdan Bütün dertler beni bulmazdı inan Hiç bir zaman yerim dolmazdı inan Bir dediğim iki olmazdı inan Şansım olsa kız doğardım anamdan Gözlerim ağlayıp ne yaş dökerdi Karşıma geçenler boyun bükerdi Erkekler önümde hep diz çökerdi Şansım olsa kız doğardım anamdan. |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Şeker Hastası
Sabah İki dilim kepek ekmeği Bir kibrit kutusu kadar Yağsız tuzsuz peynir Açlık mideği kemirir Kuşluk vakti Bir porsuyon meyve Topu topu bir tane Anlayacağın İşimiz nane Öğlen Yarım kase çorba İki kaşık pilav Üç köfte Veya et Açlığa talim et İkindi ara öğün Dört diyet bisküvi Bir çay bardağı süt İster çiğnemeden yut İstersen öğüt Akşam altı kaşık sebze yemeği Bir kaşık yoğurt Bol limonlu salata Keyfin iyi kerata Yatmadan önce Yarım bardak süt Veya çay Vay halime vay. Ali Dilki |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şerefsiz Amirim
Çok gördünüz haftada bir izini Şerefsiz amirim adi amirim Şeytan görsün meymenetsiz yüzünü Şerefsiz amirim, adi amirim Hakkımızı nasıl ödersin bilmem Bu kafayla nere gidersin bilmem Hangi akla hizmet edersin bilmem Şerefsiz amirim, adi amirim Sana olan kinim hergün artıyor Yalakan her şeyi sana ötüyor Adalet kantarın yanlış tartıyor Şerefsiz amirimn, adi amirim Canımızı kıtır kıtır yiyorsun Hakkımızı çatır çatır yiyorsun Utanmadan müslümanım diyorsun Şerefsiz amirim, adi amirim ALİ der ki, imana gel dine gel Biraz olsun insaf denen yöne gel Adam olda gel bir adım öne gel Şerefsiz amirim, adi amirim. |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Taflan Gibi Gözleri
Bir kız gördüm uşaklar Saçı beline kadar İnan dünya güzeli Kendi yok Allah'ı var Konuşurken bal akar Büyülüyor sözleri Yakar şu Baransel'i Taflan gibi gözleri Boyu posu yerinde Manken gibi maşallah Özenmişte yaratmış Kurban olduğum Allah Kaşları yay ok olur Onu gören şok olur Sarhoş olan ayılır Derdi varsa yok olur. |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Taksici
Onikide randevum var sahilde Çabuk koltuğuna otur taksici Solmasın çiçekler yazık elimde Beni bir an önce götür taksici İşim çok acele zamanım kısa Sevgilim bekliyor boş kaldı masa Biraz daha basın ne olur gaza Beni bir an önce götür taksici Acelen ne diye sorma ne olur Daha çok kalbimi yorma ne olur Kırmızı ışıkta durma ne olur Beni bir an önce götür taksici. |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tavsiye Etmem
Çok yükseğe çıkma tavsiye etmem Ayağın kayarsa düşersin düşer Ben yanlış insanın izinden gitmem Sonra hayret eder şaşarsın şaşar Bana bir şey olmaz sakın ha deme Kader çelme takar gidersin güme Fakirin yanında pirzola yeme Bir balon misali şişersin şişer Yeter artık daha haram tıkınma Çevren köşe oldu artık yakınma Bendeki yaraya fazla dokunma Sinir çıbanımı deşersin deşer Gerçeği deyince küsüyorsunuz Cevap veremiyor susuyorsunuz Bastığınız dalı kesiyorsunuz Kazdığın kuyuya düşersin düşer ALİ der; tencere kapak misali Görmeyen gözünde çapak misali Ecele susamış köpek misali Cami duvarına işersin işer. |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Telefona Çıkmıyorsun
Ben usandım aramaktan Sen kaçmaktan bıkmıyorsun Yanlış değip kapatıyor Telefona çıkmıyorsun Hani bensiz yapamazdın? Hani benden kopamazdın Niye küstün niye kızdın Telefona çıkmıyorsun |
|
|
|
|
|
#208 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Telekom'u Sattılar
Alabora olunca, bir gemide battılar Otuz milyar doların, üzerine yattılar Yok pahasına gitti, Devlet'in bu kurumu Ne yazık Telekom'u üç kuruşa sattılar. |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tepeden Tırnağa Benimsin
Sevgili eşim Havva'ya Ben seni kimseye yar eder miyim Tepeden tırnağa yanlız benisin Başka gönüllerde var eder miyim Tepeden tırnağa yanlız benimsin Estikçe savurur saçını yeller Kıskanıyor seni laleler güller Dokunamaz sana yabancı eller Tepeden tırnağa yanlız benimsin Sevgi ağacımın yaprağı sensin Gönül fidanımın toprağı sensin Ölümsüz aşkımın ortağı sensin Tepeden tırnağa yanlız benimsin Benimsin kaşınla gözünle benim Benimsin yeminli sözünle benim Benimsin ruhunla özünle benim Tepeden tırnağa yanlız benimsin Gönül sarayımın sultanısın sen Bahtıma yazılan sevdalımsın sen Dünyalar bir yana bir yanasın sen Tepeden tırnağa yanlız benimsin ALİ der; yetmez ki bunca anlatış Hiç kimse aşkımla edemez yarış Bütün benliğinle sen karış karış Tepeden tırnağa yanlız benisin |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Terör Estiriyor
Huyun etmez bir tek kuruş Özün terör estiriyor Suratınsa hep bir karış Yüzün terör estiriyor Seni gören farkediyor Halin beni ürkütüyor Bakışların korkutuyor Gözün terör estiriyo İnsanlar hep kulak tıkar Bu halinse beni yıkar Konuşurken ateş çıkar Közün terör estiriyor ALİ der ki, korkunç gibi Deliyorsun bir murç gibi Dilin yine papuç gibi Sözün terör estiriyor. Ali Dilki |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|