![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlama sen
gözlerinden yanağına düşen damla boğar beni ağlama! Gözyaşların kara kışta kar olurda üzerime lapa, lapa yağıverir ağlama! Bakma bana mahzun, yorgun gözündeki iki damla yağmuru sil ağlama! Ağlama sen! yüreğimde fırtına var Sen ağlarken yüreğimi bilsen belki hiç susmazsın ağlama!
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Derde derman, olmasada ağlama
Kader sana, gülmesede ağlama Ocağımız, tütmesede ağlama Her işin sonunda, bir hayır vardır Sen ağlarsan, yüreğim mahfoluyor Sen ağlarsan, gözlerim yaş doluyor Sen ağlarsan, gonca güller soluyor Ağlama, ağlama, gülmek varken ağlama Sevdiğini, kaybetsende ağlama Tüm gücünü, sarfetsende ağlama Acı ile, dert çeksende ağlama Her işin sonunda, bir hayır vardır Sen ağlarsan, yüreğim mahfoluyor Sen ağlarsan, gözlerim yaş doluyor Sen ağlarsan, gonca güller soluyor Ağlama, ağlama, gülmek varken ağlama
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerini kapat bir mazimize dal,
Ne güzeldi hayat yaşadığımız tam bir roman. Üzülme sevgilim eğer ben gidiyorsam, Bilmelisinki ölsemde ben seni unutmam. Ağlama gülüm ağlama, Bir tanem sakın ağlama. Son nefesimi alırken, Beni gözüm açık yollama. Gözlerine yakışmıyor o yaşları sil yavrum, Her akıttığın damla yüreğimi yakıyor. Sesin dilinde titremesin canım kuzum, Duydukça sesini içimi sanki buz tutuyor.
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün ezan sesiyle uyanırsan eğer,
Biçki Ogün benim öldüğüm gündür. Biliyorum Allah korusun diyorsun şimdi, Olmaz olamaz öyle bir şey diyip dua ediyorsun. Ama bir rüyanın içinde başka bir rüya da Görüp yıkılıp gidiyorsun işte. Gelirsen cenaze törenime eğer Bir Elham okuman yeter be gülüm. Ağlama, buz kes, konuşma Sadece dua et benim için,Ogün Üzülme, ben kiminki diye düşün Ama başucumda otur ve beni dinle. Sessizliktir yalnızlığımın tek tanığı O sana sevgimi, bir ömür boyu rüzgarlar Eşliğinde kulağına hep fısıldar durur. Gerçeği ve doğruyu ben ölsem de sevgim Evet sevgim rüzgarlarla konuşacak kulağına O zaman bileceksin sevgimi Ama ben çoktan toprak olacağım bile.
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülmek için mutlu olmayı bekleme.
Belki mutluluk gülüşün de saklıdır. Sakın ağlama belkise nin. Belki senin tek bir gülüşün için. Mutlu olan biri vardır.
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baş ucuma dikildiğinde ıslanmasın gözlerin,
İçin acımasın ,burkulmasın yüreğin Yokum diye yanında olamıyorum diye İlk defa bugün ağlama Baba… İçindeki acım dinmez biliyorum Biliyorum bitmez hasretim, Kalbinde taşınması zor bir özlemim. Ama yinede Sen bu gün ağlama Baba….. Ben huzurluyum,mutluyum, Bu gün gülmen tek arzum Rahat olsun artık yüreğin Nolur bugün ağlama Baba….. Seni düşünmeden emanet ettiğim Beklide ruhumu taşıyan Sözlerinde beni bulacağın ‘Hani şu küçük evler Cüce evi ‘ diye lakap takan, Yeryüzünde biri var artık Gözleri tıpkı ben gıbı bakan Ama nolur bügün ağlama Baba…… Tutmasada benim yerimi Dindiremesede içindeki hasretimi Hissediyorum O ben gibi sevecek seni Sımsıcak ısıtacak tertemiz sevgisi yüreğini Ama nolur bugün ağlama Baba……. Biliyormusun; yeni bir arkadaşım oldu dün İsmi Rüya Yeni geldi ama oda çok mutlu burada Canını acıtan iyneler ,derdini anlamayan beyaz önlüklüler, Yok diye, Benim şimdi gitmem lazım , arkadaşımla Uçurtma uçuracağız uzun uzun çayırlarda Gökyüzünün o sonsuz boşluğunda, Hadi gel bugün ağlama Baba…….. Sen benim EMANETİMSİN O GÖK GÖZLÜ KIZA…..
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aglama bebek aglama sende
Umut sende yarin sende Yagmur gibi gözlerinden akan yas niye Bu suskunluk bu durgunluk, sikintin niye Cok uzakta öyle bir yer var O yerlerde mutluluk var Bölüsülmeye hazir bir hayat var Dalip dalip derinlere düsünmen niye Bu küskünlük bu darginlik, sikintin niye Cok uzakta öyle bir yer var O yerlerde mutluluk var Paylasilmaya hazir bir hayat var
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne yiğitler geldi yurdumun her bir tarafından
Vatan uğruna kaç Mehmedim vazgeçti vatanından Çanakkale, öyle hazin hazin akma Ege' ye Adın Conkbayırına yazılacak Mehmedimin şehit kanından " Çanakkale Geçilmez " Kaç anne evladını son kez öpüp kokladı Kaç taze gelin kınası kurumadan eşini yolladı Çanakkale öyle boynu bükük durma Kaç Mehmedim canını bu toprağa adadı Şahadet kelimeleriyle doldu tim siperler Bayrağı uğruna şahadete koştular birer birer Her biri kahramandı, rütbeleri ise şanlı bir er ! Bayrağım dalgansın Mehmedime bu sevinç yeter Havada kurşun sesleri, barut kokusu Sanki her adım kör mevzi ve kanlı pusu, Peygamber çağırırken Cennete Mehmedim' de kalır mı ölüm korkusu Mehmedimin dilinde dua elinde kırma bir tüfek Düşman dökülmeden bitmeyecek Şanlı cenk! Şahadetinde göğsüne takılacak yaldızlı çelenk Ağlama Mehmedim Kanınla sulanan bu toprakta Elbet bir gün çiçekler açacak renk renk Ne büyük kahramanlık ne bu Yüce Şahadet Güneşle kaç kez zafere uyandı bu Millet Hangi millete görülmüş ölümüne cesaret Ağlama Çanakkale ağlama Mehmedim bak görüyor musun ? En gökte benim bayrağım dalgalan Çanakkale Geçilmez diye tarihi kanınla yazan İki yüz elli bin Mehmedimdir Cennette yatan Ağlama anam, bayrağım en nazlı göklerde Sil gözyaşını bacım, Mehmedin gülümsüyor sana Cennette Böyle Mehmet' ler yaşadıkça canım memleketimde Çanakkale' ler Geçilmez ve Bayrak Gökten İnmez.
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama karanfil
Beni de ağlatma, sil gözyaşlarını... Yeşerecek sevdan kutlu tohumlarla Körpe dudaklarda Aldırma söylenen o sözlere Sen dağıt etrafa mis kokunu Umudu, sevgiyi, özlemlerini Ve hasretleri Susadım karanfil Çöllerde kavrulan kurumuş toprak gibi Zincirler vurulmuş yemyeşil gövdene Ben özgürlüğe hasret...
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yaralıyım, peşimsıra düş avcıları
harcım değil ki, ellerini bırakayım. Bozkır vadilerde etimi kemirdiler öptüğün güneş renkli dağlarda hala ben ağlama makamındayım. Hırçın kuşların yüküdür, ellerin yorgunluğu toprağımı itirazsız çağırıyorum gözlerime üşüşen güvercin sürüsüyle. Usul usul açılır ellerin kıyısında gölgemi kaybettiğim denizlerime çığlığımı kaçırıyor yüreğinden uğurladığın gemi haylaz ergenliğimle ellerinden ümid sağıyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|